Last news in Fakti

24 Март, 2019 15:08 1 965 12

Макрон си възвръща позициите

  • жълти жилетки-
  • макрон-
  • рейтинг

Одобрението към него се е повишило до 29%

Макрон си възвръща позициите - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Френският президент Еманюел Макрон успява да си върне популярността отпреди кризата с „жълтите жилетки”, която започна през ноември 2018 г. Само за последния месец одобрението към него се е повишило с 1 процентен пункт, достигайки до 29%. За пръв път от август 2018 г. французите, които не одобряват неговото управление, са под 70%.

Важно е обаче да се отбележи, че по-добрите позиции на Макрон се дължат само на засилената подкрепа от привържениците на неговата партия „Република, напред!”, уточнява вестник „Журнал дю диманш”.

Друг ключов политик – френският премиер Едуар Филип, също е с по-добри позиции. За изминалия месец рейтингът му се е повишил с 2 пункта, достигайки 33%.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мнение

    33 2 Отговор
    Не вярвам толкова да са заобичали сваляча на баби. Считам, че е лъжлива новина, чиста пропаганда. Това са тотално провалили се европейски политици. Само лъжата ги крепи досега.
  • 2 ПЕНКО

    20 0 Отговор
    НЕ СЕ БОЙТЕ МАКРОНИСТИ И ФИЛИПИСТИ / ПРОИЗВОДНИ НА СВЕТОВНАТА ЕВРЕЙСКА БАНКА / - НЯМА Я БАСТИЛИЯТА И ЩЕ ВИ ИЗБИВАТ БЕЗ ГИЛОТИНАТА !!!

    Коментиран от #3

  • 3 Доктор Ох Боли

    1 4 Отговор

    До коментар #2 от "ПЕНКО":

    .... Рачков кво вика...... А такааааааааа......... ха ха ха......
  • 4 Въйййй

    17 1 Отговор
    Не е трудно да се досети човек , че жените във Франция са се състарили и се надяват на бабоеб€Ца да ги огрее ! От там е вдигнал подкрепата с един процент ! От увеличения процент на бабите
  • 5 Има ли купен имот

    5 1 Отговор
    И той си купи един. Спокойно.
  • 6 Вън от ЕС

    15 1 Отговор
    Хора без бъдеще, бездетни, решават съдбата ни.
  • 7 МИКРОН- МАКАРОН.....

    11 0 Отговор
    СЛУГА НА БАНКЕРИТЕ ОБИРАЩИ НАРОДЕЦА ОТ ФРАНЦИЯ И НЕЗАКАЧАЩА ГОСТИТЕ ОТ АФРИКА- НА ПРОТЕСТИТЕ ИМА САМО БЕЛИ ХОРА И НИТО ЕДИН БОЯДИСАН....
  • 8 Мосак фонсека

    7 0 Отговор
    Един процентен пункт е акуратно като бензинов дизел,да не говорим за тва кой го исчисли туй нящу.
  • 9 Макрон резидент на Венецуела

    12 0 Отговор
    Обърнете внимание на следния цитат: кризата с „жълтите жилетки”, която започна през ноември 2018 г.
    Почти целият свят се обърна срещу Мадуро, който е избран след избори. Дали са честни или нечестни не знаем. Както не знаем как се броят бюлетините след избори у нас примерно и в други "демократични" държави.
    Та да обсъдим сутиацията във Венецуела и Франция.
    Във Франция от ноември 2018 хората протестират и Макрон не подава оставка.Даже си кара ски човека, защо да подава оставка. Всички "демократични" държави мълчат. Все едно народа не протестира и всичко е наред. Дали е така?
    Във Венецуела има протестиращи, има и поддръжници на президента Мадуро. Разликата в случая е, че всички "демократични" държави НЕ мълчат, предвождани от сащ. Не смятам, че във Венецуела всичко е наред, както и във Франция.
    Но прекалено "демократичните" страни се напъват да отразяват едностранно проблемите.
  • 10 Гостът

    3 0 Отговор
    Недейте лъга от три месеца съм във Франция и жълтите жилетки още протестират.Както се получава у нас и вече в много други европейски държави, когато решат САЩ и Европейския парламент тогава се сваля правителство.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Бай Шиле

    1 0 Отговор
    Ако венецуелската армия започне да стреля по демонстранти с гумени куршуми,САЩ ще ги "демократизират" за 24 часа.В Париж това се случи но даже не бе коментирано от демократите.Явно не е важно дали си кучи син.Важно е чий кучи син си.
Новини по държави: