Last news in Fakti

25 Март, 2019 15:21 2 144 35

Турски бойни самолети тормозят гръцкия премиер

  • турция-
  • гърция-
  • егейско море-
  • алексис ципрас-
  • агатониси

Ципрас определи поведението на турците като хабене на керосин и бензин

Турски бойни самолети тормозят гръцкия премиер - 1
Снимка: Shutterstock

Турски бойни самолети са обезпокоили хеликоптера на гръцкия премиер Алексис Ципрас по време на пътуването му за остров Агатониси в Егейско море, каза самият Ципрас по време на честване по повод националния празник на страната на острова, съобщи "Катимерини".

Агатониси е най-северният остров от групата на Додеканезите и се намира близо до турския бряг.

По време на речта си гръцкият премиер каза, че турски бойни самолети са принудили хеликоптера му да се снижи и да прави маневри на малка височина. Той определи поведението на турските самолети като "глупави действия", с които само хабят керосин и бензин.

В Атина по време на приемането на почетния строй пред митрополитския храм от президента Прокопис Павлопулос мъж се опита да пробие полицейския кордон и да достигне до президента, но бързите действия на силите за сигурност предотвратиха по-сериозен инцидент, съобщават медиите в южната ни съседка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    10 8 Отговор
    реджеп ердомуз добре си постила и с гърците... Ако не бяха такива шафрантии гърците, досега агите щяха да обитават само района около Диарбекир.

    Коментиран от #2

  • 2 САЛАДИН

    9 11 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    Къде бе, къде ги търсиш византийски джендари като войници? Много писка византиеца..
  • 3 RAMIREZ GUATEMALA

    11 7 Отговор
    ДО 2:ГЪРЦИТЕ НЕ СА ВИЗАНТИЙЦИ,ГЪРЦИТЕ СА ЕТИОПЦИ ОТ АФРИКА И ВИНАГИ СА БИЛИ ТАКИВА!!! ИСТИНСКИТЕ ВИЗАНТИЙЦИ СА ТРАКИТЕ,ХИТИТИТЕ,АРМЕНЦИТЕ,ГРУЗИНЦИТЕ,КЮРДИТЕ(КАТО ЦЯЛО ОРИГИНАЛНОТО НАСЕЛЕНИЕ НА АНАДОЛА) ГЪРЦИТЕ СА ДОШЛИ ОТ АФРИКА И ПО СПЕЦИАЛНО ОТ СУДАН,ЕТИОПИЯ,ЕРИТРЕЯ,ЕГИПЕТ!!!!!
  • 4 Знам знам🙄

    4 3 Отговор
    Замириса на печено. Ама гръцко ли турско ли. Ще става нещо. Ама не разбирам ква точно е целта на ердоган. Няма баш файда от война с Гърция. Израел само тва чака.
  • 5 Диди

    11 13 Отговор
    Турците ще си намерят майстора.Не се спряха да провокират.Тези дела са под ръководството на Ердоган.Накрая американците ще му помогнат да ,,захапи тревата,,. Нахалство, наглост.Време е Турция да остане без диктатор.
  • 6 Ципрас

    4 4 Отговор
    "Турците харчат керосин и бензин за нищо, няма да има промени"

    Коментиран от #7

  • 7 Правилно

    8 6 Отговор

    До коментар #6 от "Ципрас":

    Ердоган трябва да похарчи тези пари за домати и чушки, хората са гладни и той играе война.

    Коментиран от #8

  • 8 Исмаил

    12 8 Отговор

    До коментар #7 от "Правилно":

    Живеят три пъти по-добре от нас. Те ако са гладни - ние какви сме?
  • 9 КОРДОВАРЕС ДЕ ЯГУАР

    5 9 Отговор
    ТУРЦИТЕ СА БЕЛИ ЕВРОПЕИЦИ, СЛАВЯНИТЕ СА МОНГОЛИ И ПРАБЪЛГАРИТЕ СА ЦИГАНИ, A НИЕ ТРАКИИЦИТЕ СМЕ БУДИСТИ ПОТОМЦИ НА ПЪРВИЯ КИТАЕЦ БРУС АДАМ ЛИЙ, ПОЗДРАВИ ОТ КОЛЕЛОТО НА 4-ТИ КМ!!!!!!!
  • 10 Инфо

    4 3 Отговор
    Ципрас: "Изглежда, че искаха да участват в нашия национален празник заради деня". Анкара отрича, че турските самолети са тормозели хеликоптера, на който присъства премиерът Алексис Ципрас по време на пътуването му до Агатониси, за да отпразнува 25 март, национален празник в Гърция за освобождението от турско робство.
  • 11 RAMIREZ GUATEMALA

    5 5 Отговор
    ГЪРЦИТЕ СА ЕТИОПЦИ ОТ АФРИКА!!!!!

    Коментиран от #14

  • 12 На крив гръцки хеликоптер

    3 1 Отговор
    Турските изтребители му пречат. ..
  • 13 Велика Турция

    3 8 Отговор
    Нулево уважение към турците от гръцкия премиер. Ще му счупим главата и всичките кости бавно и мъчително!

    Коментиран от #21

  • 14 болка у гъзо

    3 2 Отговор

    До коментар #11 от "RAMIREZ GUATEMALA":

    а като черни, имат големи наденици, нали?
  • 15 КОРДОВАРЕС ДЕ ЯГУАР

    2 1 Отговор
    ДО 14: ДААА, В НАЧАЛОТО БОЛИ МНОГО, НО АКО СИ МЪЖКАР И БУДИСТ, НА КРАЯ СВИКВАШ ДА ПОНАСЯШ БОЛКАТА И ТИ ХАРЕСВА. И ТРЪГВАШ ДА Я ТЪРСИШ!!!!!!!
  • 16 Крокодила Гена

    7 2 Отговор
    Гърците не парадират много само чакат еркурбан да си повярва че е велик.Направили грешка ще замирише на лой и усрани шалвари.

    Коментиран от #26

  • 17 РАМИРЕС ГВАТЕМАЛА

    3 2 Отговор
    ГЪРЦИТЕ СА ЕТИОПЦИ ОТ АФРИКА!!!!! ГЪРЦИТЕ СА ЕТИОПЦИ ОТ АФРИКА!!!!! ГЪРЦИТЕ СА ЕТИОПЦИ ОТ АФРИКА!!!!! ГЪРЦИТЕ СА ЕТИОПЦИ ОТ АФРИКА!!!!! ГЪРЦИТЕ СА ЕТИОПЦИ ОТ АФРИКА!!!!! ГЪРЦИТЕ СА ЕТИОПЦИ ОТ АФРИКА!!!!! ГЪРЦИТЕ СА ЕТИОПЦИ ОТ АФРИКА!!!!! ГЪРЦИТЕ СА ЕТИОПЦИ ОТ АФРИКА!!!!! ГЪРЦИТЕ СА ЕТИОПЦИ ОТ АФРИКА!!!!! ГЪРЦИТЕ СА ЕТИОПЦИ ОТ АФРИКА!!!!! ГЪРЦИТЕ СА ЕТИОПЦИ ОТ АФРИКА!!!!! ГЪРЦИТЕ СА ЕТИОПЦИ ОТ АФРИКА!!!!! ГЪРЦИТЕ СА ЕТИОПЦИ ОТ АФРИКА!!!!! ГЪРЦИТЕ СА ЕТИОПЦИ ОТ АФРИКА!!!!! ГЪРЦИТЕ СА ЕТИОПЦИ ОТ АФРИКА!!!!! ГЪРЦИТЕ СА ЕТИОПЦИ ОТ АФРИКА!!!!! ГЪРЦИТЕ СА ЕТИОПЦИ ОТ АФРИКА!!!!! ГЪРЦИТЕ СА ЕТИОПЦИ ОТ АФРИКА!!!!! ГЪРЦИТЕ СА ЕТИОПЦИ ОТ АФРИКА!!!!! ГЪРЦИТЕ СА ЕТИОПЦИ ОТ АФРИКА!!!!! ГЪРЦИТЕ СА ЕТИОПЦИ ОТ АФРИКА!!!!! ГЪРЦИТЕ СА ЕТИОПЦИ ОТ АФРИКА!!!!! ГЪРЦИТЕ СА ЕТИОПЦИ ОТ АФРИКА!!!!! ГЪРЦИТЕ СА ЕТИОПЦИ ОТ АФРИКА!!!!!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 болка у гъзо

    1 1 Отговор
    това си личи......
  • 20 Наблюдател

    6 3 Отговор
    Няма по прост народ от турците. Единствените хора по света които биха могли да направят такава глупост и да докажат на света колко са глупави и едновремено изостанали. Нито черните в Африка, нито индианците в Амазония, нито ескимосите в Лапония правят такива неща. Само турците. Кво да каже човек..

    Коментиран от #23

  • 21 Трапезундска империя

    10 2 Отговор

    До коментар #13 от "Велика Турция":

    Турците имат голям проблем. Те са се убедили, че са много велики и мощни и не могат да вярват, че другите не ги преброяват, не се страхуват от тях и правят това, което е в техен интерес. И вместо това да ги обезпокои, колко са велики и мощни, стават по-ароганти и казват, че ще счупят костите, нарязат глави и други подобни луди и диви неща, като се поставят в още по-неблагоприятно положение. Наистина няма надежда за тях.

    Коментиран от #22

  • 22 Хасан

    3 11 Отговор

    До коментар #21 от "Трапезундска империя":

    Не си прав ..турците си имат исторически права над тия острови и земи...450 г са били техни и дай Бог и в бъдеще

    Коментиран от #35

  • 23 Хасан

    2 7 Отговор

    До коментар #20 от "Наблюдател":

    Виж в картата къде е острова ..турчина има право
  • 24 Партенон

    7 4 Отговор
    Турците явно не познават добре гърците. Очевидно поради пропагандата в Турция "ние сме и никой друг", имат погрешно впечатление за тях. Те по никакъв начин няма да толерират атака и опит за окупация на гръцка земя или остров. Те ще отговорят мощно и Турция ще кърви. За да се разберат, по отношение на въглеводороди и тръбопроводи, те трябва да се държат цивилизовано, въз основа на международното и морското право, и да спазват европейските стандарти. В противен случай те ще продължат да са извън играта и в безизходица като сега. Най-големият проблем на турците обаче по отношение на енергията е Израел и Египет, а не Гърция или Кипър. Те не ги искат вътре.

    Коментиран от #25

  • 25 Хасан

    5 8 Отговор

    До коментар #24 от "Партенон":

    Там където има турци има мир и просперитет

    Коментиран от #29

  • 26 Партенон

    5 3 Отговор

    До коментар #16 от "Крокодила Гена":

    В Гърция има толкова много гняв, те казват, че е същото като в дните преди италианската инвазия през 1940 г. Италианците говорят от много години срещу Гърция, правейки една провокация след друга, достигайки до точката на бомбардиране на търговски кораби и потъване с торпеда на военен кораб и гърците не реагираха. След като те нахлули, те ги хвърлили в морето. И в никакъв случай днес Турция има силата на Италия през 1940 г. Подобно на Гърция, тя не е толкова слаба, колкото през 1940 година.
  • 27 гост

    4 1 Отговор
    ееех хасане хасане....историята се повтаря като фарс или комедия .. 100 години по-късно, турците искат да нападнат гърция. те също искат да знаят как изглежда дъното на егейско море...

    Коментиран от #30

  • 28 от 4-ти километър

    2 1 Отговор
    дежурният лекар тук. много съжаляваме за дискомфорта, създаден от нашия пациент. сега той е взел хапчетата си, е бил инжектиран и е успокоен. отново съжаляваме.
  • 29 Турски геноцид

    2 3 Отговор

    До коментар #25 от "Хасан":

    B турските гробища само.
  • 30 Хасан

    3 3 Отговор

    До коментар #27 от "гост":

    Преди 100г гърците нападат турците ..превземат Измир ..толкова са били уверени че си докарали и семействата си ,но срещнали съпротива ..даже на някакво парти са изколили жените им
  • 31 ХАСАН

    1 1 Отговор
    Този, който коментира тук ... е някой българин. Прави провокация .. Не съм аз.
  • 32 lol

    2 1 Отговор
    Чичо Путин, който е православен християнин, не толерира тези нечестни нарушения на мюсюлманите. Той ще дръпне ухото на Ердоган и ще го накара да се извини на Ципрас. Какво искаш да кажеш че не, той няма да го направи, но напротив ще каже на християните да спрат да притесняват мюсюлманите и да им позволят да заемат половината от Егейско море?!
  • 33 Пак е миришело

    0 1 Отговор
    На скато...
  • 34 alc

    3 1 Отговор
    Гърция има избори тази година. Ципрас ще свърши. Турция няма да намери по-удобен гръцки министър-председател за нея. Но щом...толкова малко разбира, толкова...лошо ще реагира. И Израел ще има избори. Нетаняху отново ще бъде премиер. Сиси в Египет не се променя. Ердоган псува всеки ден американците. Следват лоши неща за Турция.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: