25 Март, 2019 16:26 1 962 1

Коктейл Молотов по дома на заместник - министър

  • гърция-
  • коктейл молотов-
  • министър

Случаят стана в Гърция

Коктейл Молотов по дома на заместник - министър - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Неизвестни са хвърлили коктейл Молотов по дома на гръцкия заместник – министър на здравеопазването Павлос Полакис, съобщи Катимерини.

Извършителят е хвърлил запалителния материал от страната на гаражната врата в дома на министъра. Установени са леки материални щети.

В случая няма пострадали. Името на Полакис се свързва с няколко скандала в Гърция.

Първо еврокомисар Витянис Андрюкайтис разкритикува заместник – министъра, че пуши публично. В последствие се появиха твърдения за изтеглен кредит от Полакис на необичайно изгодни условия.

Той разсея твърденията с публикуването на разговор с шефа на банката, но сега се проучва, дали е имал право да записва разговора.

През миналата седмица неизвестни хвърлиха граната по руското посолство в Атина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ggg

    1 0 Отговор
    само, че снимката е от Унгария....ама айде..
Новини по държави: