Last news in Fakti

3 Април, 2019 13:10 1 831 3

Полицай спипа престъпник в сауната

  • сауна-
  • престъпник-
  • полицай-
  • швеция

Този полицай не знае какво е почивка

Полицай спипа престъпник в сауната - 1
Снимка: Shutterstock

Полицейски служител е разпознал избягал затворник, докато си почивал в сауна в Швеция. След като беглецът разбрал, че няма как да се скрие от органите на реда, останал спокойно да чака полицията да го арестува, предаде AP.

Служителят на реда повикал свои колеги да приберат издирвания престъпник. Арестът е протекъл без драми. Неназованият полицай, изпълнил дълга си извън работно време, е получил похвала, а от полицията са отправили послание във Фейсбук към бегълците, което гласи: "Ние сме навсякъде. Дори и да не ни виждате, ние сме някъде там".

Шведските медии съобщиха, че престъпникът се е укривал заради извършени престъпления, свързани с наркотици и нападение над длъжностно лице. Колегите на полицая-герой го описват като отговорен служител на реда, който дори когато почива, бди за сигурността. Дори и в сауната.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тото

    16 1 Отговор
    егати и каръка
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Толераст

    7 1 Отговор
    Щом е в Швеция , имам подозрения за кое го е хванал , че да не бяга .
Новини по държави: