6 Април, 2019 08:29 1 427 6

Възможна е трета среща между САЩ и КНДР

  • сащ-
  • майк помпео-
  • северна корея

Майк Помпео заяви, че има разговори между двете страни

Възможна е трета среща между САЩ и КНДР - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Държавният секретар на САЩ Майк Помпео заяви, че се надява на трета среща на високо равнище между неговата страна и Северна Корея, съобщи CBS.

Помпео добави, че е имало допълнителни разговори след последната среща между американския президент Доналд Тръмп и севернокорейския лидер Ким Чен-ун. Тогава двамата не успяха да постигнат споразумение за разоръжаването на Пхенян, но според Помпео в САЩ не са разочаровани от това.

Той заяви, че в американската администрация са били подготвени, че разговорите ще отнемат по-продължителен период от време. Помпео заяви, че има добри сътрдудничество с властите в Северна Корея.

След последната среща между Тръм и Ким Чен-ун станата ясно, че Северна Корея възстановяваа ядрените си съоръжения. Смята се, че Тръмп е поискал страната да предаде ядреното си оръжие и да демонтира всичките си ядрени съоръжения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Batushka

    11 2 Отговор
    Следващия път Тръмп ще поиска американски бази и да им построи ТЕЦ!
  • 2 С корея в нато😂😂😂😂😂

    4 2 Отговор
    Срещу кашон швеицарски кашкавал че кимчи много го обича😂😂😂😂
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ****

    8 2 Отговор
    Краварите на колене,молят се за нова среща с Ким,тук силата на сащ не играе роля,това не са камиларите,че да се дървят.
  • 5 ким

    10 2 Отговор
    Аааха ха ха ха ааа! Ким направи краварите луди и щастливи
  • 6 Румяна Костова

    3 2 Отговор
    На предишната среща Тръмп нареди на Ким да унищожи ядреното си оръжие. Попитан дали това ще намали поне някои от санкциите Тръмп загадъчно отговори, ,, Вие унищожете първо оръжията, пък за санкциите, ще видим."Да, но Ким, а и всички ние знаем какво се случи с Иран, когато повярваха на САЩ и се отказаха да продължават с ядрените си разработки. И с Либия също, въпреки, че там Франция даваше повече гаранции а Кадафи.