Last news in Fakti

9 Април, 2019 14:08 10 498 5

Актриса подмамвала жертви в секс култ

  • алисън мак-
  • актриса-
  • сащ-
  • култ-
  • секс-
  • трафик-
  • схема

Мислех, че целите му са добри, но се оказа, че не е така, каза актрисата

Актриса подмамвала жертви в секс култ - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Американската актриса Алисън Мак се призна за виновна по обвинения, че участвала в предполагаема схема за секс трафик, маскирана като менторска организация, предаде Би Би Си.

Пред федерален съд в Бруклин Мак (36 г.) призна за рекет, свързан със заподозряната за секс култ компания Nxivm. В свое становище родената в Германия актриса заяви, че е вербувала жени, като им казвала, че ще се присъединят към дамска менторска група. „Поемам пълна отговорност за поведението си“, каза тя.

Мак, известна в САЩ със сериала „Смолвил“, е една от шестимата заплашени от обвинения в рамките на разследването на Nxivm. Прокуратурата смята, че организацията на практика е пирамида, в която членовете плащат хиляди долари за курсове, с чиято помощ ще се издигнат в редиците ѝ. Кийт Раниер е заподозрян, че е на върха на структурата и единствен мъж в нея. Мак е била негов високопоставен заместник.

От младите „новобранки“ в схемата се очаквало да правят секс с него като част от система „господар и роб“. Мак заяви, че била инструктирана от Раниер да събира компромати и снимки на жени в групата, с които да бъдат заплашвани, ако разкрият информация за тайното общество. „Мислех, че целите му са добри, но се оказа, че не е така“, каза тя. Самият Раниер е задържан от ФБР в Мексико миналата година. Адвокатите му твърдят, че сексуалните контакти са били по взаимно съгласие, съобщи БНР.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Митьо БОБА

    35 4 Отговор
    Айдее - пак секс и пак жените жертви ! Аман от феминистки статии и сайтове !!! Женитее женитее и пак женитее !!! Местим го !
  • 2 Колев

    14 2 Отговор
    Американците нали вече са ни най-големите приятели, даже братя; нека ни пратят един съдия и един прокурор тука за един месец само. Може и за 3 месеца, че за един може и да не сколасат...

    Коментиран от #4

  • 3 Дребни риби

    7 0 Отговор
    До големите не могат да стигнат
  • 4 Toko

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Колев":

    Дори и да пратят 3 прокурора и 5 съдии ти гарантирам ,че Десислава Иванчева(кметицата на Младост) пак ще я докарат до невинна !!! Тук няма светлина в тунела .... Който и да дойде няма нищо да промени! Това вече ми е пределно ясно!

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.