Last news in Fakti

8 Май, 2019 07:13 2 370 5

Заложническа криза край Тулуза (СНИМКИ)

  • тулуза-
  • франция-
  • заложници-
  • полиция

Младеж държа жени като заложници

Заложническа криза край Тулуза (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Въоръженият 17-годишен младеж, който държеше няколко души като заложници в магазин край френския град Тулуза, ги е освободил, съобщава Sky News. Френската полиция заяви, че младежът бил свързан с антиправителственото движение на "жълтите жилетки".

В продължение на поне 5 часа той държеше като заложници четири жени в магазин в предградие на Тулуза. Властите потвърдиха, че три от тях са били освободени в 20:10 часа местно време. Преди тях беше освободена дъщерята на собственика на магазина. По информация на вестник „Фигаро“ те са били завързани, а похитителят се е криел зад тях.

Местният вестник „Депеш“ пише, че става дума за младеж, известен на полицията с нарушения на законите, предаде БГНЕС. Според изданието той пристигнал пред магазина с мотоциклет и след неуспешен опит за грабеж взел заложници.

Мъжът на два пъти откри огън срещу полицията, която се е опитваше да достигне до мястото. Френският вътрешен министър Кристоф Кастанер също отиде на мястото. Както съобщава „Фигаро“, като се позовава на полицаи, „версията за терористично действие не е приоритетна“.

Заложническа криза край Тулуза (СНИМКИ)
Снимка: БГНЕС/ EPA

Заложническа криза край Тулуза (СНИМКИ)
Снимка: БГНЕС/ EPA

Заложническа криза край Тулуза (СНИМКИ)
Снимка: БГНЕС/ EPA


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Милен

    18 3 Отговор
    Айде започна се бил свързан с жълтите жилетки сигур в момента даже е бил с такава ! А ако се окаже "бежанец" ,тогава даже такива новини се пропускат.Даже едно активно мероприятие не мое направят като хората и им личи и от Космоса !
  • 2 Факт

    19 3 Отговор
    Айде сега-ще опорочьт движението"жьлтите жилетки" с такива новини-гледайте как се прави пропаганда на дьржавно ниво.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Стилиан

    5 0 Отговор
    Коментара 4 е до 3 ма той ще се сети и види :)
Новини по държави: