Last news in Fakti

15 Май, 2019 07:49 15 534 41

Вижте какво е казал Путин на Помпео за Венецуела

  • русия-
  • сащ-
  • майк помпео-
  • владимир путин-
  • венецуела

Путин иска възстановяване на отношенията между Москва и Вашингтон

Вижте какво е казал Путин на Помпео за Венецуела - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Руският президент Владимир Путин се срещна в Сочи с държавен секретар на САЩ Майк Помпео и изрази надежда, че сега се създават условия за възстановяване на руско-американските отношения, предаде ТАСС.

"Както знаете имах удоволствието да разговарям с президента на Съединените щати по телефона и у мен се създаде впечатление, че президентът е настроен за възстановяване на руско-американските връзки, контакти, за съвместно решаване на въпросите, които представляват взаимен интерес за нас", каза Путин.

Президентът отбеляза, че той и Помпео имат какво да си кажат и по въпроса за стабилността на глобалните енергийни пазари. "Ние знаем, че САЩ вече са станали голям производител на петрол и в този смисъл имаме за какво да си говорим от гледна точка на стабилността на световните енергийни пазари", каза Путин. Източник от Кремъл разкри, че Путин и Помпео са обсъдили редица въпроси, сред които и кризата във Венецуела, както и войната в Сирия.

По отношение на Венецуела, разговорите са били „открити“. Путин е посочил, че за Русия е „недопустимо“ САЩ да предприемат всякакви стъпки, които могат да провокират гражданска война в южноамериканската държава. Руският президент и американският дипломат не са обсъдили бъдещето на президента Николас Мадуро. Путин е казал, че венецуелският народ сам трябва да избере кой да го управлява.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ай стига бе

    20 46 Отговор
    Венецуелският народ трябва сам да избере кой да го управлява. Ако не успее да направи правилния избор от първия път ще има възможност да се поправи. Като в Истанбул.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Kcaniba

    73 8 Отговор
    ссороснята квичи и милиционерства, а всички се изреждат на килимчето на Императора.
  • 5 Boxer

    43 9 Отговор
    Ще видим да ли са изтъргували Венецуела за Северен Поток 2 (разбирай Украйна). Според мен и сегашното положение е търпимо за руснаците, докато щатите без "екшън" не могат...

    Коментиран от #34

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 СССРБарета

    58 7 Отговор
    Ех соросоиди сега какво стана? Сега лежите американски задници но Скоро Пак ще трябва да леижите и руските задници отново така както го правихте и по времето на комунизма вие или тези които бяха ваши ментори И ви направиха соросоидни подлоги!

    Коментиран от #9, #10, #41

  • 8 Borislav Popov

    49 7 Отговор
    От цялата работа излиза че държавния секретар е ходил на инструктаж в Русия ! И че е молил за повторна намеса на руснаците за изборите че сложат перчема за още един мандат !
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Borislav Popov

    63 7 Отговор
    Вчера краварите щяха да разполагат 120 хиляди войници в Персийския залив против Иран ! Путин нещо се изкашля и последва опровержение от страна на бай доню - няма да разполагаме войници там!
  • 12 яяяяяя

    60 11 Отговор
    Путин си ги врьтка говедарите както му е кеф-голем е..
  • 13 ДЕМОКРАЦИЯ

    8 63 Отговор
    Е това е демокрация по руски. Венецуелския народ трябва сам да избере кой да го управлява. Като се има предвид, че венецуелците много обичат да имат 10 млн. инфлация за година, средна заплата 6 дол. в момента и 3 млн. бежанци. Но да живее демокрацията по руски. А и да не забравя - венецуелците обичат да имат кубински и руски наемници много близо до Мадуро за да го охраняват от народната любов.

    Коментиран от #15, #23

  • 14 Обективен

    9 39 Отговор
    Само като се чуят аргументите на Путин и на ум ти идват едни и същи неща - увеличаване на санкциите и ускоряване на въоръжаването.
  • 15 По-голям българин

    71 4 Отговор

    До коментар #13 от "ДЕМОКРАЦИЯ":

    Абе тя прилича на демокрацията по американски! България четири милиона емигранти от 10 милиона страна а при Венецуела са три милиона мигранти от 30 милиона страна! България Демокрация по американски взимат ти електроцентралите за без пари продават ти най-скъпия ток и същевременно народът ги субсидира с гарантиран пазар и гарантирана цена! Най-бедната страна в Европейския съюз и най-голяма бедност сред пенсионери! Най-висок ръст на инфаркти инсулти на глава от населението! Пари за болници няма но за изтребители има!
  • 16 Бай хой

    40 3 Отговор
    Б@х ти. Венецуелския народ сам щял да избира. Ам чи западните страни за кво признаха гуйняндо. Ами ако западните демокрации не признаят избора на Венесуеллския коя народ. Кво правим тогиз. Не не и не това не е демокрация по американски.
  • 17 Хрониките на Евразия

    8 46 Отговор
    Помпео :
    Санкции ще има докато не се върне Крим на Украйна !
    Лавров почервеня. М

    Коментиран от #19, #24

  • 18 outlander

    9 52 Отговор
    Представителя на американския господар отиде да нагледа изконната американска територията рашистан, да издърпа няколко непослушни уши и да даде наставления, защото е недопустимо в 21-ви век тази американска територия да е толкова изостанала и да не се вписва в цивилизования свят. Нещо повече - американския господар заяви, че няма да праща в Персийския залив 120 хиляди войника, а ще изпрати много повече войници, в резултат на което губернатора на американската територия рашистан, монголоидния изтърсак, с платформите, нахлузил три чифта памперси, изпънат като струна и с леко наведена глава в знак на уважение и както е по протокол, с крайчеца на очите си и със страхопочитание наблюдаваше представителя на американския господар, като през цялото време кимаше в знак на съгласие с наставленията. Русофилиснята да налага памперси и да се готви за траурните тържества.

    Коментиран от #20, #39

  • 19 Borislav Popov

    38 4 Отговор

    До коментар #17 от "Хрониките на Евразия":

    Ма точно тъй станало !!! Само дето тия санкции си ги накичи на ухото !!! Русия се отказва от долара !!!
  • 20 Бесен Язовец

    33 3 Отговор

    До коментар #18 от "outlander":

    Бе то се вижда кой при кого ходи да целува ръка !!!....Край Босфора шум се вдига, лъскат саби, щитове.....В оборските палати разтрепера се Роман/перчема/. Прати дарове богати в Путиновия стан..........................Сам Роман да се представи, нека той да проси мир! Нека поклон ми направи, па ще видим по-подир!


    ................................
  • 21 мисля си че

    36 5 Отговор
    ЗАПОЧНА СЕ-ВСИЧКИ Т. НАР. ГОЛЕМИ НА КОЛЕНЕ ПРЕД ВЛАДЕТЕЛЯ
  • 22 злобар

    6 28 Отговор
    Ама разбира се че ще иска добри отношения с големият си чичко Тръмпчо . Инак ще му теглят ушите . Страх лозе пази . Интересно Ким е къде къде по смел от тези.

    Коментиран от #38

  • 23 антиджендар

    26 3 Отговор

    До коментар #13 от "ДЕМОКРАЦИЯ":

    Какво ти е виновнс демокрацията ? В България как е ? Да не е цвете ? Държавите пропадат от такива като тебе сороскигендари любители на истамбулската конвенция.
  • 24 Дебилко бг

    15 1 Отговор

    До коментар #17 от "Хрониките на Евразия":

    Санкциите са дебилнисъщества като тебе а в същност бизнесът си върви.
  • 25 Хрониките на Евразия

    5 30 Отговор
    Идиотите , работещи за кремълската пропаганда , обичат да повтарят като папагали заклинанието :
    " Срещата се състоя по инициатива на американската страна ".
    На тях им се струва , че тази фраза възвишава вожда им Путин ..
    Че да си знаете , кой е Путин , че по негова инициатива ще се организират срещи на високо ниво ?
    Международна НУЛА !
    Жалко президенче !
    Разбира се , американците ще са инициаторите 😂

    Коментиран от #26, #27, #37

  • 26 Borislav Popov

    22 3 Отговор

    До коментар #25 от "Хрониките на Евразия":

    Една от основните интриги на съвременната световна дипломация е дали в близките години има перспектива отношенията между Русия и САЩ да се възстановят ? Не ! Причината за това е в подхода на САЩ към цялостното устройство на света и мястото на отделните държави в него, включително – на Русия !!!....Америка иска да определя границите на Русия, системата на отношенията със съседните й страни и с Европейския съюз, изобщо – нейните национални интереси. Америка също така иска да определя политическото устройство на Русия, вътрешната й политика, съдържанието на руското законодателство и дори това какъв точно човек трябва да стои начело на руската държава.

    Коментиран от #28, #30

  • 27 Borislav Popov

    15 2 Отговор

    До коментар #25 от "Хрониките на Евразия":

    Независимо от ширещите се твърдения, че видите ли, Америка малко се интересувала от Русия, ние виждаме точно обратното. Практически няма нито едно що-годе значимо събитие, случващо се в Русия, както и нито една що-годе важна нейна външнополитическа крачка, които да не са предизвикали реакцията на САЩ – по правило негативна.
  • 28 Хрониките на Евразия

    7 18 Отговор

    До коментар #26 от "Borislav Popov":

    Какви граници на РФ бе ?
    Че те от 2014 година не са признати от света 😃
    В момента РФ няма граници , по международното право .
    Кажете на Путин спасибо !

    Коментиран от #29, #36

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Вили

    3 13 Отговор

    До коментар #26 от "Borislav Popov":

    Чиляк, Русия определя граници около себе си, и напада държави, пак пишеш по инерция.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Main Fürher

    7 5 Отговор
    Кой го интересува!Русия, САЩ,Китай...това са едни и същи боклуци,които искат да ни контролират!Тези изроди искат да работим за тях и да им служим от раждането до смъртта си.Слава на Иран,задето поддържат Националсоциализма!Слава на Иран затова,че там 96% са антисемити и 85% са привърженици на хитлеровите идеи.СЛАВА НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ И МАЙКА ГЕРМАНИЯ! БЪЛГАРИЯ НА 3 МОРЕТА,А ГЕРМАНИЯ И БЪЛГАРИЯ С ГРАНИЦА!!

    Коментиран от #33

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Путя

    4 6 Отговор
    Мизерия, война и самогон, мечтата на кгб.
  • 36 В В П

    3 1 Отговор

    До коментар #28 от "Хрониките на Евразия":

    Границы России нигде на заканчивются за каравите The russian border neverend
  • 37 Нафърфорий

    2 1 Отговор

    До коментар #25 от "Хрониките на Евразия":

    Нас ни са интересни идиотите от Foggy bottom разбийш ли
  • 38 Ха ха

    2 0 Отговор

    До коментар #22 от "злобар":

    Глей на теб да Нети мушнат в бързината нещо между бузите, тия задните, големите хихи
  • 39 Психиатър

    5 2 Отговор

    До коментар #18 от "outlander":

    Ето докъде води занемарената от Тиквата психиатрична помощ
  • 40 ега ти гювеча

    3 0 Отговор
    НЯКОЙ НЕЩО ДА РАЗБРА, А? Или, както пееше Т.Колев "СЛЕД МЪГЛАТА, ПАК МЪГЛА!" Тия явно са си забравили ЧИСТАЧКИТЕ!
  • 41 Стоя

    0 2 Отговор

    До коментар #7 от "СССРБарета":

    То вие вече сте ги почистили.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания