Last news in Fakti

23 Май, 2019 18:00 3 301 7

Заев уволни всички партийни лидери

  • северна македония-
  • лидери-
  • зоран заев

Македонският премиер готви големи промени в публичния сектор

Заев уволни всички партийни лидери - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Премиерът на Северна Македония и лидер на Социалдемократическия съюз Зоран Заев уволни всички общински ръководители на партията, съобщи Македония Times.

Това беше обявено седмици след приключването на президентските избори в страната. Освободени са общо 78 и представители на партията.

„Споделям решението си с вас. Всички общински представители на СДСМ са уволнени. Благодаря им за работата! Призовавам ги отново да се кандидатират“, заяви Заев.

Очаква се през първата половина на юни да има много промени в публичния сектор на страната. Решението вече е било обсъдено с ръководството на партията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Неутрал

    10 7 Отговор
    Най-големият предател на планетата Земя и в цялата вселена.
  • 2 БКП ТВ HD

    20 2 Отговор
    Явна и той е взел пример от BG Боко Харам! ;)
  • 3 Ставрю

    6 5 Отговор
    Предателю Заев и ти ще си намериш майстора скоро. Но ще гледаме цирк със сигурност. Неможе да газиш всичко което мее с теб.
  • 4 хахах

    9 11 Отговор
    Хаха руските подлоги пак са се активизирали. На какво е предател Заев? На идеята за разпокъсани и мизерни балкански държави? Свърши тая. Имахте 45 години и пак не ви стигнаха. Сега удари времето на саморазпад на изток. До 20-30 години тази територия наречена Русия няма да съществува в сегашния си вид. Кой знае, може дори някой ден Волжка България и Велика България да се възродят от пепелта.
  • 5 Гого

    9 6 Отговор
    Абе това маке и то почна да се големее. Май с Бойко са обсъждали въпроса как се прави диктатура, та иска да стане поредния диктатор. Май много станаха диктаторите на квадратен километър, особено тук на Балканите. Трябва да почнем да ги разреждаме. Като почнем с Бойко. Време е да си ходи.
  • 6 Фридрих

    2 6 Отговор
    Комунистите да се зачеркнат изобщо от списъка на хора, годни за държавна работа. Ако много църкат - на един влак и в червената кочина. Там да видят капиталистически комунизъм в действие. Ще им объркат изначално пършивите представи за тая утопия.
  • 7 Христовска

    1 1 Отговор
    По- добре ли е Македония да я присъединят към Албания?
Новини по държави: