Last news in Fakti

1 Юни, 2019 14:07 1 860 7

Атентаторът от Лион се закле във вярност към ИД

  • лион-
  • франция-
  • атентат
Атентаторът от Лион се закле във вярност към ИД - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Мъжът, заподозрян за бомбения атентат в Лион, призна че е направил и поставил бомбата. При атентата във френския град бяха ранени 14 души. „Арестуваният в понеделник 24-годишен мъж е казал пред следователите, че „в сърцето си“ се е заклел във вярност към групировката „Ислямска държава”, уточни прокурорът за борба с тероризма Реми Ейц.

На заподозрения са му повдигнати предварителни обвинения, в това число и за опит за предумишлено убийство. При обиск в дома му са били открити електрически жици, оксигенирана вода, шише с амоняк и солна киселина, както и следи от самоделния експлозив, използван при нападението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Долу радикалния ислям

    12 0 Отговор
    Е сега франсетата вместо да харчат пари по съдилища и адвокати да му напълнят ушите с барут и по идилски. Хем по-евтино хем по-бързо правосъдие за радикалната чалма. Направо да го изстлрелват към неговия алах и нали това му е целта да пристигне по-бързо при него. Ще е по-бързо и от DHL.
  • 2 Meganoob BG

    9 0 Отговор
    Хомотата искат уважение, а мюсюлманите искат смърт за неверниците. Какво толкова лошо в това? Нали искахте мултикултурализъм и толерантност? Ето ви ги, толерирайте тези които ви колят и взривяват.
  • 3 Емил

    5 3 Отговор
    Кога се закле - преди атентата или по време на разпита вчера? Миленче, явно българският не ти е майчин! Като ти гледам глаголните времена и английският не е такъв. Кажи кой език ти е силният, че ми омръзна да гадая!

    Коментиран от #5, #6, #7

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Чета и се смея

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Емил":

    Пич, може да си силен в глаголните времена (според теб), но не четеш това което коментираш. Там ти е слабото място. В третото изречение е отговорът на забележката ти. Но ти явно си прочел само заглавието и веднага си се втурнал да коментираш. ЧетИ, четИ, за да не ти го разяснявам, че прекалено ще се изложиш. Поздрави.
  • 6 Чета и се смея

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Емил":

    Да продължа. В глаголът на заглавието МИСЛЯ, че е изпуснато Л-то. Ти си прочел само това и коментираш. В третото изречение на статията (което е сложно изречение), в неговото второ съставно изречение е ключът от ключалката. ЧетИ. Нн разбереш ли, питай! Ще ти се отговори. Но ще започвам с МНОУ СИ ТЪП ЕМИЛЕ Дано тогава разбереш статията. Мен да разбереш ще ти е ТРУДНО. Личи си.
  • 7 Чета и се смея

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Емил":

    И аз се изложих. За по накратко. Това - *но не четеш това което коментираш*, да се чете: *но не четеш това което ИСКАШ ДА коментираш*. Извинявам се.
Новини по държави: