Last news in Fakti

30 Май, 2019 08:23 1 739 3

Касапинът от Лион призна вината си

  • лион-
  • мохамед хишем-
  • атентат

Основният заподозрян за атентата обяви, че е изработил взривното устройство

Касапинът от Лион призна вината си - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Основният заподозрян за атентата в Лион призна, че е изработил взривното устройство, което рани миналата седмица 13 души. Това съобщи осведомен източник, цитиран от Франс прес.

Задържан в понеделник сутринта в Лион, Мохамед Хишем М., 24-годишен алжирец, е направил самопризнания в ареста в сграда на дирекцията за борба с тероризма в предградие на Париж.

Баща му, майка му и брат му също са поставени под стража от понеделник.

В петък млад мъж с колело, шапка с козирка и слънчеви очила постави пред пекарна на пешеходна улица във френския град хартиена торбичка с винтове, метални топчета, батерии, печатна платка и детонатор с дистанционен механизъм за задействане.

Експлозията на самоделната бомба, съдържаща малко количество експлозив, рани леко 13 души.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да да

    14 0 Отговор
    Да му набият пироните и топчетата от плика в задника и да го пуснат на турските манафи! Религията на дявола трябва да се забрани. Да си режат рогата и да махат чалмите.
  • 2 Citizen X

    0 0 Отговор
    Бях изразил мнение, че ще бъде хванат за нула време. Изобщо не е трудно да се досетим за това.
  • 3 незнайко

    0 0 Отговор
    ( Публикувано във факти.бг: Експлозията на самоделната бомба, съдържаща малко количество експлозив, рани леко 13 души. ) Това е било за проба .
Новини по държави: