Last news in Fakti

12 Август, 2019 19:47 1 054 17

Деца загинаха при пожар в детски център в САЩ

  • пенсилвания-
  • сащ-
  • пожар-
  • деца

Трагедия в Пенсилвания

Деца загинаха при пожар в детски център в САЩ - 1
Снимка: Shutterstock

Пет деца загинаха при пожар в детски център в американския щат Пенсилвания. Двама души са били тежко ранени, предаде БГНЕС.

По информация на местната пожарна служба жертвите са на възраст между 8 месеца и 7 години. Една от тях е собственичката на къщата, в която родители оставяли децата си, особено когато работели нощни смени. Жената избягала от пламъците и сама тръгнала към болница, но катастрофирала по пътя.

В горящата къща оставила и собствените си три деца. Едното е сред загиналите, а другите две момчета тийнейджъри се спасили, скачайки от прозорците на втория етаж. Другите четири жертви са братя и сестри. Причината за пожара е неизправност в електрическата инсталация. Разследването по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Borislav Popov

    11 8 Отговор
    Моето скромно мнение е, че на такива новини и като на съседната със заглавие - Мечка откъсна главата на ученичката Соня, не име мястото тук, деца са загинали все пак, а тук е пълно с неадекватни тролове, които не се собразяват с тези неща и все ще се намери някой китюк, който ще напише поредната си тъпня

    Коментиран от #5, #6, #8

  • 2 Дориан

    9 1 Отговор
    Остава някой да се изходи и под такава новина...
  • 3 анова

    11 1 Отговор
    Жалко за дечицата
  • 4 Бай Яни

    9 0 Отговор
    Това е трагедия, мир на прахът им.
  • 5 Козяшки трол

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    Разбира се, ние си имаме темата за пожара в Сибир!

    Коментиран от #7

  • 6 Справедлив

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    Бориславе-много си лицемерен-когато писаха за катастрофата в Русия и че са загинали 3 деца-ти тролеше като луд.Така било при Путин-това било нормално при каскатите и т.н....-а сега се правиш на Майка Тереза.И на никой не му е радосно,че умират деца в САЩ-просто те хейтват по принципа "с твойте камани по твойта глава"...Даже днес троли за Тесла която се запалила в Москва-дори се учуди че нямало жертви-а там сьщо е имало дете....П.П..Лека им прьст на малките ангелчета....

    Коментиран от #9, #13

  • 7 Borislav Popov

    0 7 Отговор

    До коментар #5 от "Козяшки трол":

    Ако имаш нещо да кажеш по темата за пожарите влез в съответната новина и казвай, тук не е мястото да се коментират пожари.
  • 8 ГОШО

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    Така де друго си е да си коментураш пожарите в Сибир особено пък ти

    Коментиран от #11

  • 9 Borislav Popov

    2 4 Отговор

    До коментар #6 от "Справедлив":

    Ти просто си нямаш на представа, колко хора тролят тук с този ник, за това не си прави грешни изводи, като не знаеш аз ли съм ги писал тези неща или някой друг.

    Коментиран от #10

  • 10 Справедлив

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Borislav Popov":

    Бориславе-нестига че си лицемер в случая-ами си и льжец.Десетки пьти сьм ти чел постове в които злобееш или се радваш на нещастието на другите.Това с никовете не ми го пробутвай-личи си по стилистиката ти и най-вече по клишираните ти изрази.Така че ти си без достойнство и чест-човешко...-камо ли за мьжко достойнство да доворим.Не ми е приятно хич да общувам с теб-дори и задочно чрез форума.Гнилите хора ги отрязвам...

    Коментиран от #12

  • 11 Borislav Popov

    1 3 Отговор

    До коментар #8 от "ГОШО":

    Може всичко да коментирам, но никогаш не съм си позволявал да троля под новина където има загинали деца, както привиш ти сега, например, влез под новината за пожара да ти разкажа някой работи, ако имаш желание.
  • 12 Borislav Popov

    1 4 Отговор

    До коментар #10 от "Справедлив":

    Слушай какво бе, аз ти казвам каква е ситуацията, а ти ако щеш ми вярвай, това си е твоя работа, то най лесно да наречеш човека лицемер и лъжец, без да го знаеш. Тука има такива тролове че ще ти направят имитация, на когото си искат, само само да го злепставят. Ти, казваш си чел много мои коментари, нали, а чел ли си тук многобройните коментари на руските подлоги, под новините за разните убийства или загинали американци при природни бедствия !? Чел ли си ги как злобеят и даже се радват - Да мрът, така им трябва на проклетите амери, или пък - Малко са загинали, можеше и по вече и т.н. Защо тях не ги наричаш злобари. лъжци и лицемери, а си седнал с мен да се заяждаш тук, бкз да си сигурен аз ли съм ги писал тези неща или някой друг.

    Коментиран от #14

  • 13 Borislav Popov

    2 3 Отговор

    До коментар #6 от "Справедлив":

    Току що влязох в новината за запалилата си Тесла в Москва и видях там един коментар от някой си Попов, но уверявам те, че тва съвсем не съм аз. Ми той там е написал 2-3 думи на кръст, каква стилистика, какви 5 лева, от къде ти разбра, другарю екстрасенс, че пък точно язе съм го писал този коментар, не те знам !??

    Коментиран от #15

  • 14 Абе Пеп...чо

    3 2 Отговор

    До коментар #12 от "Borislav Popov":

    Еми защото ти си постояно тук и се набиваш в очите бе селтак.Затова така ти пишат.Че си умен и неможеш да схванеш ЗАЩО

    Коментиран от #16

  • 15 Ддддддд

    3 3 Отговор

    До коментар #13 от "Borislav Popov":

    Абе дженди си си ти,няма какво да ни се обясняваш тук.

    Коментиран от #17

  • 16 Borislav Popov

    0 3 Отговор

    До коментар #14 от "Абе Пеп...чо":

    А бе, какскетчо, на мен ми е през пистолета на кого съм се набивал в очите и кой на мен ми се набива на маткапа, аз си пиша с моя ник тука и това е, въобще не ми пука за мнението на таквиз селяндурници като тебе.
  • 17 Borislav Popov

    0 3 Отговор

    До коментар #15 от "Ддддддд":

    Слушай какво бе, сельо, ни най малко съм имал намерения да се обясявам, особенно на таквиз петали като тебе.