Last news in Fakti

28 Август, 2019 06:02 2 577 1

Джонсън бута Великобритания под игото на Тръмп

  • великобритания-
  • джереми корбин-
  • борис джонсън

Джереми Корбин отхвърли излизане от ЕС без споразумение

Джонсън бута Великобритания под игото на Тръмп - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Излизане на Великобритания от ЕС без споразумение ще е в полза на американския президент Доналд Тръмп. Това заяви лидерът на британската Лейбъристка партия Джереми Корбин, цитиран от „Индипендънт“.

Корбин излезе със специална статия за британското издание. Той припомни, че Тръмп обеща на британския премиер Борис Джонсън постигането на бързо двустранно търговско споразумение, за да може Великобритания бързо да стабилизира икономиката си.

„Излизане от ЕС без споразумение няма да ни даде суверенитет. Така ще бъдем поставени под игото на Тръмп и големите американски компании.

Мисля, че най-доброто решение към момента са парламентарни избори, но могат да бъдат разгледани и други варианти. Надявам се, че ще привлечем депутати от други партии, за да намерим най-добрия компромис“, заяви Корбин.

Той вече преговаря с различни опозиционни групи. Тяхната основна задача е да се гарантира най-доброто споразумение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Читател

    2 0 Отговор
    Това е мафията на рижковците
Новини по държави: