Last news in Fakti

27 Август, 2019 18:32 3 731 2

Голям съюз срещу Борис Джонсън

  • великобритания-
  • джереми корбин-
  • борис джонсън

Опозиционните групи предотвратяват Брекзит без споразумение

Голям съюз срещу Борис Джонсън - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Опозиционните партии във Великобритания обявиха, че са постигнали съгласие за общи действия за спиране на възможността за излизането на страната от ЕС без споразумение, съобщи The Telegraph.

В разговорите участваха Лейбъристката партия, Шотландската народна партия, Либералните демократи, Зелената партия и Независимата група за промяна. Разговорите бяха организирани от лидера на лейбъристите Джереми Корбин.

Те са постигнали споразумение за предприемането на действия за предотвратяване на Брекзит без споразумение. Възможно е дори приемането на ново законодателство и търсенето на вот на недоверие.

Британският премиер Борис Джонсън вече обяви, че ще изведе Великобритания от ЕС на 31-ви октомври, дори и това да стане без споразумение. Работата на британският парламент започва през следващата седмица, като това ще е основна тема за депутатите.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    14 1 Отговор
    "ДЪРЪ БЪРА -ТРИ ЧАДЪРА " - КАЗВАШЕ /ПРЕДИ ВРЕМЕ/ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД !!!!!!!!!
  • 2 история

    0 0 Отговор
    Eдеее, как им се иска на британците, някогашната Британска империя-само действие събиране/изваждане не са знаели/
Новини по държави: