Last news in Fakti

3 Септември, 2019 12:30 1 486 2

Номерата в парламента бавят Великобритания

  • великобритания-
  • парламент-
  • ес

Доминик Рааб смята, че в ЕС гледат позитивно на новия план

Номерата в парламента бавят Великобритания - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Събитията и номерата в британския парламент пречат на излизането на Великобритания от ЕС. Това заяви британският външен министър Доминик Рааб, цитиран от National Post.

Според него противоречията в британския парламент дават на ЕС чувството, че излизането на Великобритания може да бъде отложено. Рааб смята, че този път няма да има изместване на датата.

„Няма да има ново удължаване на срока. В момента показваме на ЕС нашата алтернатива за споразумение за контрола над ирландската граница.

Това, което ни забавя е чувството в ЕС, че опозицията може да издейства ново отлагане. Мисля, че вече имаме възможност за преговори“, заяви Рааб.

Той заяви, че е получил положителна оценка от ЕС за предложенията в британския план. Според него е възможно да има споразумение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    2 0 Отговор
    КОЛКО "ФАКТОРИ " ВЪВ "ВЕЛИКОТО БРИТАНИ" СИ ДАВАТ СМЕТКА ,ЧЕ КОНТРОЛ НАД "ИРЛАНДСКАТА ГРАНИЦА" МОЖЕ ДА БЪДЕ НАЛОЖЕН -ДОРИ ПО ВТОРОСТЕПЕННИТЕ ПЪТИЩА НА ИМПЕРИЯТА -БЕЗ КОНФЛИКТ С -ЕС -НА "ДЖЪРМАНФРАНК "!?!?!?!?
  • 2 Ха ха

    3 0 Отговор
    Тез изпадняци няма ли да се пръждосат най-после, омръзнаха на всички тия смешници
Новини по държави: