Last news in Fakti

16 Септември, 2019 18:00 1 815 4

ЕС чака решение от Великобритания

  • великобритания-
  • борис джонсън-
  • ес

Борис Джонсън разговаря с Жан - Клод Юнкер

ЕС чака решение от Великобритания - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Преговорите между Великобритания и ЕС ще продължат на по-бързи обороти. Това заявиха представители на британския премиер Борис Джонсън, цитирани от The Telepgraph.

Днес Джонсън имаше среща с председателя на ЕК Жан – Клод Юнкер. Те са се разбрали скоро да започнат ежедневни срещи между представители на Великобритания и ЕС.

Джонсън отново е отхвърлил варианта за повторно отлагане на излизането на страната от ЕС. Планират се още срещи между двамата лидери.

Представители на Юнкер заявиха, че Великобритания все още не е дала предложение за работещо решение, което да е алтернатива на механизма за ирландската граница.

Британският парламент вече прие решение, което предполага отлагане на излизането на страната от ЕС, ако не бъде постигнато споразумение. Самият Джонсън заяви, че не иска ново отлагане.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Йосарян

    2 1 Отговор
    Идеята е, да е Без решение.

    Коментиран от #2

  • 2 Йосарян

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Йосарян":

    Кое твърдят, че в Европа? След... БЕЖАНЦИ ДОБРЕ ДОШЛИ. Нима Пак...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.