Last news in Fakti

25 Септември, 2019 13:40 3 104 8

Великобритания взе мерки след фалита на „Томас Кук“

  • томас кук-
  • самолети-
  • фалит-
  • полети-
  • великобритания

Компанията фалира в ранните часове в понеделник

Великобритания взе мерки след фалита на „Томас Кук“ - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Над 70 полета са планирани да бъдат изпълнени днес, за да бъдат върнати във Великобритания 16 500 души след фалита на туроператора Томас Кук (Thomas Cook), съобщи Британската агенция за гражданска авиация, цитирана от "Ройтерс".

Компанията, която управлява хотели, курорти и авиолинии за 19 милиона души годишно, е имала 600 000 души в чужбина, когато фалира в ранните часове в понеделник.

Британският авиационен регулаторен орган започна най-голямото репатриране на граждани в мирно време в понеделник, за да върне хората във Великобритания.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 kjl

    45 0 Отговор
    Странно нещо е съвремения капитализъм. Когато печелят, печелят само те, а когато губят, губят всички останали!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 стратис

    12 3 Отговор
    До там води глобализацията,липсата на конкуренция е фатална за икономиките.Важно е евреите да са доволни.

    Коментиран от #5

  • 4 Алкохолна абстиненция

    2 2 Отговор
    Симптоми алкохолна абстиненция алкохолната абстиненция може да се прояви в две симптоми групифизическа и психическа физическите симптоми се характеризират с ускорение на пулса избиване на студена пот по лицето и тялото треперене на клепачите устните ръцете стягане в сърдечната област повишено кръвно налягане психическите симптоми пък могат да бъдат лесно разпознаваеми като лесна раздразнителност безпричинно изпадане в депресия чувство за тревожност чувство на напрежение безпредметен страх неопределено и неопределимо желание за пиене тъй като е ясна и има ясната представа че това ще спре страданията класификация на симптомите на алкохолна абстиненция леки умерени физически симптоми безсъние главоболие гадене повръщане потене лепкава кожа треперене тремор на различни части на тялото липса на апетит загуба на нормалния цвят на кожата ускоряване на сърдечния ритъм лек и умерен и психически симптоми депресия силна умора кошмари лесна възбудимост раздразнителност затрудняване на възможността за ясна и логическа мисъл резки промени в настроението изнервеност тревожност емоционална нестабилност тежки симптоми на алкохолната абстиненция треска необичайни и неконтролируеми движение на тялото припадъци поведенчески или физически промени като се получават в следствения на необичайната електрическа активност на мозъка тежка възбуда състояние на раздразнителност свръхвъзбуда и повишено настроение и напрежение делириум тременс състояние на тежки халюцинации

    Коментиран от #7

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 РЗС

    14 2 Отговор
    правителството да се готви за вълна от фалити във всички отрасли, като след томас кук, следва томсън и тн, да не ви излезне брекзита през носа само, не знам откъде ще ги вземат до сега загубените към 1 трилион паунда, а дори още не са излезли. По-тъп народ са само някои племена в африка
  • 7 Пенка

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "Алкохолна абстиненция":

    За шоколада нещо да кажеш...
  • 8 Анти милиционер

    2 1 Отговор
    Тия да по-зле от СССР. Представям си, ако подобна дмрад се беше случила в Русия и хората дпяха на земята по летищата.
Новини по държави: