26 Октомври, 2019 09:42 1 244 12

Осем души загинаха на руска магистрала

  • русия-
  • магистрала

Шестима от пътувалите са загинали на място

Осем души загинаха на руска магистрала - 1
Снимка: EPA

Осем души загинаха при катастрофа на 74-ия километър от магистралата Барнаул - Рубцовск на област Топчихински в Руската федерация Алтай. Участници в инцидента са два автомобила - миниван и микробус, съобщава ТАСС. Шестима от пътувалите са загинали на място. Един е починал в линейка и друг - в централната районна болница в Калман.

Според регионалното министерство на здравеопазването, четирима души са били откарани в Централна районна болница в Топчихински, един в Централна районна болница в Калман, и петимата са в тежко състояние. В спасителната операция са участвали четири медицински екипа на спешна помощ и един от регионалния център по медицина на бедствията е изпратен в областните болници.

След като състоянието на пострадалите се стабилизира, те ще бъдат изпратени в областната болница. По предварителни данни към момента на произшествието в две коли са пътували над 15 души, уточнява ТАСС. Пресслужбата на Министерството на вътрешните работи съобщи, че в 07:50 ч. местно време, 27-годишен шофьор навлязъл с "Нисан" в насрещната лента и се блъснал с лек автомобил „Фиат", който се е движел в обратната посока.

Служители на пътната полиция идентифицират възможни очевидци и свидетели на произшествието, за да изяснят обстоятелствата, при които е станала катастрофата. По-късно стана ясно, че по време на инцидента в колата са били само роднини на шофьора, навлязъл в насрещното.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Изгубен в превода

    5 4 Отговор
    В 2 коли НАД 15 човека?! Ко ма напрайхте вий ваа ...
  • 2 миниван и микробус

    9 0 Отговор
    ама няма кой да чете. Иди виж маршрутките по колко събират.
  • 3 Тома Неверни

    7 0 Отговор
    Съчуствам им. Преди няколко дни тук по същия начин си отидоха петима. Две деца включително.
  • 4 Borislav Popov

    8 7 Отговор
    Хубави новини за Русия постъпват само от Сирия и Турция, а от самата Русия, хубавите новини са кът, вчера 8 жертви, днес 8, плюс още 12 пострадали от взрив на газова бутилка в Чита. Ми то така става, когато няма ред и порядък в собствения ти двор, но ти си се юрнал ред да правиш в чуждите дворове. Ама на кой ли му дреме ? Важното е Асад да е жив и здрав и да е на власт и Ердоган да купи С- 400 и Су - 35, та и наште каскетоиди да са доволни !
  • 5 El chochone

    8 6 Отговор
    За първи път чувам че в Русия имало магистрали. Бог да прости загиналите.
  • 6 1944

    2 4 Отговор
    дайте на прасетата самагон и коли. те сами ще се избият.
  • 7 Боклюците

    2 3 Отговор
    изпълзяха. Като ви е грижа толкова за Русия, за България би трябвало е трижди повече. Ама не е.
  • 8 8888

    1 0 Отговор
    В България не ли същото щом караш кон ще му миришеш пътната.
  • 9 Куронага💀

    5 4 Отговор
    Имат100 км магистрали, и ще се избият, деба варварите.
  • 10 гост

    2 2 Отговор
    Някой да ми каже къде в България има магистрали.В Москва лентите в една посока са по-широки от така наречените в България магистрали.Колкото до жертвите в България всеки ден загиват по няколко човека при ПТП.Та оставете Русия,Путин,Ердоган Ассад на мира и вижте българската кочина.
  • 11 гост

    2 2 Отговор
    Влак отнесе джип,кобила скочи върху микробус,шофьор се заби в стълб.Това са само част от заглавията днес.Ама на джендърчетата русофоби все Русия им е в устата.

    Коментиран от #12

  • 12 Borislav Popov

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    Какво си се разпенил бе, каскет ? Статията е за авария в Русия и ние коментираме статията, а ти като искаш да коментираш катастрофите във България, намери си някоя новина за нашенска катастрофа и там коментирай, колкото ти влезе.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания