2 Ноември, 2019 10:57 7 092 132

Макрон: Предпочитам африкански мигранти пред български банди

  • франция-
  • българи-
  • еманюел макрон

Френският президент със спорно интервю

Макрон: Предпочитам африкански мигранти пред български банди - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Предпочитам мигрантите от Гвинея и Кот Д'Ивоар пред бандите от България. Това заяви френският президент Еманюел Макрон в интервю пред дясната медия „Вальор актюел“.

Държавният глава заяви, че е важно да се създадат панелни общества. Думите му за предпочитание към африканските мигранти пред българските групи обиколиха френските медии.
Той уточнява, че има в предвид квотите за легална икономическа миграция от африкански страни. Той смята, че те попълват нископлатени работни места.

„Предпочитам да имам законна, регистрирана и основана на квоти миграция, от колкото хора на нерегистрирана работа. Предпочитам легални мигранти от Гвинея и Кот Д'Ивоар, от колкото българи и украинци с техните нелегални канали“, заяви Макрон.

Според експерти с тези думи Макрон търси път към десните избиратели. Правителствени източници обявиха, че интервюто има за цел да проведе диалог с французите от всички политически групи.

Макрон е засегнал и въпроса с украинските мигранти. Украинското министерство на външните работи вече е привикало френския посланик за обяснение.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    169 9 Отговор
    Човека си пада по черен и XLразмер ..
  • 2 Behemoth

    53 3 Отговор
    Хихихииииии....
  • 3 Жоро

    153 8 Отговор
    Затова франция е превзета от вътре.След 50 години белите ще бъдат малцинство.

    Коментиран от #90

  • 4 Анонимен

    188 5 Отговор
    За това ли българските данъкоплатци платиха 1 милион при посещението му в Евксиноград, за да плюе по България. Бойко само мизерници посреща в България.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Баце

    82 5 Отговор
    Нормално изказване от човек с девиации.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Лицемера

    73 2 Отговор
    Вижте, човека се е изказал срещу "бандитите", а такъв е всеки, който е православен и иска да работи, но системата не му разрешава и той е нелегален. За предателите пратени от НПО-та нищо не казва, те са с преференции.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Джудже

    124 7 Отговор
    То си личи, че африканските мигранти са предпочитани във Франция. Що се отнася до "българските бандити" там, болшинството от тях са толкова българи колкото африканците са французи.
  • 15 поп

    32 81 Отговор
    Истината е казал президентът,сега че не ви отърва е друг въпрос,като цяло БЪЛГАРИТЕ са нежелани на всякъде.Мързеливи,арогантни, претенциозни,....и горди,защото те са център на вселената...😂😂😂никой не сака Ганьо!

    Коментиран от #22

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Явно

    32 22 Отговор
    Явно е имал предвид украинци и разни там скапаняци молдовци, на които раздадоха български паспорти! Вземете гражданството на тази измет!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 избиратели

    52 4 Отговор
    Трябват му избиратели на човека, не европейци. Нашите закво си хрантутят тъмните.
  • 20 стоян георгиев

    78 1 Отговор
    макрон взе и тои като тръмп да дрънка тъпотии за хора дето ядат в макдоналдс и не ги е еня за истината.кви нелегални канали бе макрончо?българия е в ес и няма нужда от нелегални канали .всеки български циганин може да доиде във франция и да работи там и тва не е нелегално.да кофти е че тои няма да е опрян до стената като нигериеца и танзаниеца,щото има правата на всеки французин,но причината да идват българите при вас си ти макрончо.ти и меркел вместо да създадете инвесиционна политика по периферията на европа гледате да запазите работните места в германия и франция въпреки че вече няма кои да ги заеме.

    Коментиран от #63

  • 21 турчина

    14 59 Отговор
    Кой ли ви иска някъде? Милиони турци по целия свят пръснати, но, вас не ви искат никъде. Преди да почнате да плюете, запитайте се защо? Хайде, сложих си дъждобрана, почвайте да плюете, но пак ще си останете същите :)

    Коментиран от #24, #27, #59

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Бачо Киро

    40 2 Отговор
    Ми няма проблем бе, пожелавам му всяка седмица да ги позастрелват черните му приятели.
  • 26 Българан Европейски

    56 1 Отговор
    Макрон има тежък проблем. Мисли се за велик, като се крие под полата на класната. Време е да порасне и изяде шамарите.
  • 27 Бачо Киро

    73 5 Отговор

    До коментар #21 от "турчина":

    Кой пък иска турците бе, бастун. Никой не ви трае, гета правите където живеете,гета и където работите. Турци живели 50г в Германия немски има да не знаят, защото не им се налага да комуникират с немци ... Аре у Анадола, кюмюр.

    Коментиран от #37, #50

  • 28 Иван

    70 5 Отговор
    Като слушам и чета изказванията повечето евро "лидери", започвам да сънувам Варшавския договор, когато като чуеха за нас трепереха като цигане от африка с растройство.
    И за да не бъда голословен, ето малка част от спомените на ФРЕНСКИЯ сержант Жер Оливие, който се изправя срещу 23-ти Шипченски полк в Македония през 1916 год. в района на Кенали:

    "Не съм виждал още Българи, но които са ги виждали, разправят страшни работи. И ротния командир потвърди, че тия диваци Българите, били и човекоядци..." (за да успокоят френските войници, командването на Антантата им казва, че срещу тях Българите са много малко, а повечето са Германци) продължение на цитата "...Какви ти Германци... То бяха Българи, брадясали, страшни, черни цървулани. Видях ги с очите си, макар и отдалеч. Целите покрити с косми, с пъклени очи. Тъкмо навлизахме в окопите им и сякаш из под земята изкочиха чудовища, нададоха дивашки викове и като бесни вълци се втурнаха право към нас. С ножове, бомби, ятагани... и ние хукнахме назад, а ония страшилища, надали страшни викове, тичат подире ни, гърмят, хвърлят бомби, колят когото сварят. Бил съм се и в други боеве и при Сома и при Вердюн, но такава страхотия и такъв бесен народ не съм виждал! Боже, Боже Францио, къде ни изпрати!"

    Коментиран от #54, #62

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 989

    41 0 Отговор
    Защо бе Емануеле приказваш така,сега нашата соронсня да се чуди как да те оправдава?! Всъщност няма защо.Путин е виновен!
  • 31 турчина

    5 36 Отговор

    До коментар #24 от "Менгеле.":

    Много си интересен ВЕ каун, това, че пиша тук значи, че живея в България ли??? 😂

    Коментиран от #71, #95, #117, #132

  • 32 браво за откровението и доб го запомнете

    63 2 Отговор
    Нека нашите главанаци добре да го чуят и запомнят защото такова откровение идва много рядко от лицемерните западняци. Западно европейците ненавиждат народите на източна европа (а и не само тях) повече от народите на техните бивши колнииколнии. За тях, тези от колониите са потенциални роби и хора втора ръка, а белите от източна европа са потенциални конкуренти за техните работни места и, в бъдеще, на техните деца. От друга страна, ако си бял и си дошъл в техните страни за помощ и просия, вместо да си оправиш собствената страна, това показва че си по голям боклук от африканците и затова западняците още повече те презират. Източно и западно европейците не могат да живеят безконфликтно в една държава, освен ако източно европейците не приемат да са слугите, тъй като западно европейците са непоправими расисти, поне докато са живи. Затова източна европа трябва да се обединят, или поне всяка държава сама да се стегне и да се оправи, без да разчита на помощ от запад. От запад ще дойде само заробване в стари и нови варианти.

    Коментиран от #47, #60, #129

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 одъртял комсомолец

    36 0 Отговор
    Пo тoзи пoвoд ce ceщaм кaк прeди някoлкo гoдини фрeнcки cъд ocъди бългaрcки цигaнин зa тoвa, чe cъщият нa публичнo мяcтo рeшил дa oпрaши мaгaрицaтa нa някaкъв фрeнcки ceляк. Coри вeри, нo тoвa e рeaлнoтo пoлoжeниe и Мaкрoн зa cъжaлeниe e aбcoлютнo прaв. Цигaнизaциятa нa Булгaриcтaн e вeчe aбcoлютeн фaкт. И прoблeмa нe e caмo в рaзмнoжaвaнeтo нa цигaнитe. Прoблeмa e, чe гoлямa чacт oт eтничecкитe бългaри прeз пocлeднитe гoдини ce цигaнизирaхa. Кaктo кaзвaшe дядo Мaркc: Битиeтo oпрeдeля cъзнaниeтo!!! E, мoжe би думaтa бaндa нe e cъвceм тoчнa. Пo- cкoрo идe рeч зa цигaнcки клaнoвe. Имa клaнoвe, кoитo ca cи зaплюли Иcпaния, други Итaлия, трeти Фрaнция. Нaй- лoшoтo в cлучaят, e чe зaрaди тaкивa кaтo тoзи гeрoнтoфил прoдължaвaт oт врeмe нa врeмe дa ce връщaт, кaтo oчeвиднo възприeмaт Булгaриcтaн зa нeщo кaтo пocтoяннa бaзa.
  • 35 джамал от Гвинея

    33 1 Отговор
    Макрон е най-големия провал като президент.Хомосексуалит който обича мургаите тъпкачи.
  • 36 Антисоциалист

    26 1 Отговор
    Господа, Президентът Макрон предпочита високо организираните престъпници - трафиканти на хора, пред по-ниско организираните български. Забележете - казва, че "предпочита", но той не само само "предпочита", а им е организатор и съучастник - част е от тях. И те го предпочитат също...
  • 37 турчина

    8 36 Отговор

    До коментар #27 от "Бачо Киро":

    Не е нужно да учим езика където и да сме,ние и така сме уважавани, вас не ви искат никъде, а, да искани са жените да сменят памперси, и някое друго момче за куриерче да върти воланче цял ден за някое евро

    Коментиран от #43, #65, #96, #130

  • 38 ДДТ

    29 0 Отговор
    Обръща се към десните с хвалби на африканци ?
    Кви са тия десни май сите са леваци ;)
  • 39 Хоххахаха

    27 0 Отговор
    Аве ей бабоеб
  • 40 Ъхмм

    34 0 Отговор
    Външно няма ли да извика френския посланик?Какви ги приказва този герантофил?
  • 41 Поручик Балканец

    10 0 Отговор
    Macron, va te faire enculer!
  • 42 вилиев

    25 0 Отговор
    забравям за френски стоки... боклук

    Коментиран от #57

  • 43 Шопо

    25 1 Отговор

    До коментар #37 от "турчина":

    Тебе пък кой те уважава бе, керата?! Бок!
  • 44 555

    25 0 Отговор
    Такива като този нашите селски полицаи като ги хванат ги спукват от бой,защото онождат баби!А франсетат ги правят президенти.Манталитет,какво да правиш.
  • 45 факти

    30 0 Отговор
    френска джамахирия скоро така ще се казвате.
  • 46 Груьо

    30 2 Отговор
    Това френско джудже,швабата Меркел и английските свине ще заличат европа.ще стане един смесен континент и кои където свари там ще го стовари.Идват лоши времена кървави.
  • 47 Роко от Каспичан

    26 2 Отговор

    До коментар #32 от "браво за откровението и доб го запомнете":

    Според мен тоя нарича всички Балканци и източни европейци българи,явно в час по география гледал на даскалката любениците вместо картата...
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 ???

    28 0 Отговор
    Така се получава когато си най-младия в семейството. По - малък от доведените си деца. Все някъде трябва да се направиш на мъж.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 тираджията

    28 0 Отговор
    Бъб Франция една хубава жена не видях...имаше хубавки но беха мургавички
  • 53 Анти милиционер

    32 0 Отговор
    Иска ли 'мигранти' от Максуда този ротшилдов дегенерат? Какъв е този расизъм срешу белите хора в еврейските западни кенефи????
  • 54 NSDAP

    11 24 Отговор

    До коментар #28 от "Иван":

    Треперили са по времето на царство България,когато имахме 3200 немски танка,250 немски самолети от екс класа,и когато бг войска беше 300 000 човека+ВМРО които бяха 50 000 човека и нашите братя Усташи които бяха 100 000.По време на комунизма имахме някакви ламарини,а не техника.

    Коментиран от #93

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Пацифист

    40 1 Отговор
    Нормално е да ни мразят и страхуват от нас та нали един пиян падар и нафиркан кмет в едно западнало село биха и се гавриха с шест елитни френски командоси на секретна учебна мисия в България....

    Коментиран от #74

  • 57 Бат Ранбо

    20 0 Отговор

    До коментар #42 от "вилиев":

    Макрон, той ли вчера беше, дето сън не спеше и за Шенген (отворени граници ала Шорош-РедСтарс_) ревеше? А като дойдат милиони африканци, афганци, .... няколкото хиляди бг емигранти дето ни прогони от Бг читашката мафия на власт, ще ти се сторят светци, пред паразитната многомилионна паплач. Нали искаш Отворено общество (свят без граници, подчинен на малцина елит), а Макрон? Защо ревеш тъй жално и милно? Искаш да си докараш слуги от бившите колонии роби ли? Докарай си. Франция, Англия, Португалия и Испания оплескахте света с вашия имперски алчен пиратски експанзионистичен императризъм. После и други ви последваха. ,,,,, френски патриот,,,,,????
  • 58 иван

    37 1 Отговор
    Президент на държава, чийто футболен национален отбор е като излязал от роман на Агата Кристи, да говори за предпочитания....Аз бих казал едно. Радвам се че България не е като Франция. Французите да си сърбат попарата с предпочитанията си.
  • 59 стоян георгиев

    36 2 Отговор

    До коментар #21 от "турчина":

    само да ти обясня другарю турчин че макрон има точно теб предвид.българина от циганския и турския етнос.вие сте проблем за него и сте така наречените банди,дето бачкате на черно и спите по градинките .етническия българин като цяло няма проблем с адаптацията и никои не го забелязва още по-малко да му прави проблем.милиона цигани и турци обаче сте видими и капсулирани,а и още ви въртят щото ви е толкова акъла разните ви патрони да бачкате на черно!

    Коментиран от #61, #69

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 NSDAP

    18 2 Отговор

    До коментар #59 от "стоян георгиев":

    Да,същото го беше казал и Найджъл Фараж,който каза,че англичаните не искат повече мургави Българи и тук пак недочулите и неразбралите почнаха да ръсят един тон глупости.
  • 62 Те от край време са така.

    7 4 Отговор

    До коментар #28 от "Иван":

    Като пукнал цар Калоян ( или май Симеон), френския крал му олекнало на сърцето.
  • 63 Хасан

    6 7 Отговор

    До коментар #20 от "стоян георгиев":

    Добре дошъл в западния свят ..всички сме си равни но някои все пак са си с синя кръв

    Коментиран от #66

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Във Германия

    22 1 Отговор

    До коментар #37 от "турчина":

    През 60те чидтехте кенефите на германците и вършите обща работа. Айде недей се надуват толкова. Никой не ви иска, ама евтината работна ръка е като вода за капиталистите.
  • 66 стоян георгиев

    11 4 Отговор

    До коментар #63 от "Хасан":

    на мен в западния свят ми е добре хансанчо.тои отговаря на културата,манталитета ми ценностите ми,потреблемието ми образованието ми и т.н. ,проблема е за теб които там се чувства като бяло магаре точно заради изброените компоненти.уви твоите не са като моите!

    Коментиран от #113

  • 67 Жанклот вандан

    20 1 Отговор
    Сите "българе" у франкия са джипсита. Истинските българи работят и живеят като европейци. Мингяните крадат, организират гета и правят поразии навсякъде. И не само у франкия.
  • 68 Стамат

    15 2 Отговор
    Я па тоя геронтофил .Френските бабички ли агитираш с това изказване .Взимай си ги всичките от Африка с посинелите патладжани .А Франсоа Митеран сигурно вече се е обърнал в гроба .Жалко създание .
  • 69 турчина

    1 19 Отговор

    До коментар #59 от "стоян георгиев":

    И на теб ли да обяснявам, че пишейки тук не значи че съм в България, или, че съм бил някога в България, интересни "хора" ей 😂

    Коментиран от #72

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 стоян георгиев

    15 1 Отговор

    До коментар #69 от "турчина":

    демек знаеш български от баба ти която някога е живяла в българия,браво и да знаеш повярвахме ти веднага!

    Коментиран от #77

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Лекар БГ

    7 0 Отговор
    Лично познавам хора от и живели в БСК.
    Може би Макарон не знае,що за страна е това.Там,където всичко зависи от 2 неща.Мачете и АК 47.А децата-войници май са повече от родителите си.
  • 76 Мишкин

    8 0 Отговор
    Тоя не е радист... ВЕРВАЙТЕ МИ!
  • 77 турчина

    5 19 Отговор

    До коментар #72 от "стоян георгиев":

    Не ме интересува на какво вярваш или не, само се чудя, аз пиша и в английски и в норвежки форуми, и в Англия не съм живял. Българи са ми казвали, че най голямото зло за България е бил комунизма. Сложили са ви една червена точка и са ви казали това са ценностите, това е бога. А вярно ли е, че именно в комунизма няма една построена църква, ако има би ли написал коя е? И, че по турско е имало много построени

    Коментиран от #78, #94

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Обичам макрон

    4 4 Отговор
    Защото мисли като мен...!
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Сезгин

    14 3 Отговор

    До коментар #73 от "Кърджалистан":

    Няма от къде да се омитаме, защото БЪЛГАРИЯ Е НА БЪЛГАРИТЕ. ТОВА Е НАШАТА ДЪРЖАВА, а на теб атибългарска мижитурко като не ти харесва се омитай от нашата държава. Май ви трябва нов процес, но се молете на онзи там вашия халаф малаф, че този път да не гледате отдолу корените на тревата вместо да ходите на "екскурзия".
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Сезгин Християнина

    13 3 Отговор
    Нямa oт къдe дa ce oмитaмe, зaщoтo БЪЛГAРИЯ E НA БЪЛГAРИТE. ТOВA E НAШAТA ДЪРЖAВA, a нa тeб aтибългaрcкa мижитуркo кaтo нe ти хaрecвa ce oмитaй oт нaшaтa държaвa. Мaй ви трябвa нoв прoцec, нo ce мoлeтe нa oнзи тaм вaшия хaлaф мaлaф, чe тoзи път дa нe глeдaтe oтдoлу кoрeнитe нa трeвaтa вмecтo дa хoдитe нa "eкcкурзия".
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Масонски удар под кръста

    9 8 Отговор
    Прав е за себе си Макрон. Аз не знам с какво друго България е известна на Запад, освен с проститутките си, сводниците си, наркопласьорите си, търговците на оръжие и наркотици, трафикантите на емигранти и ромите джебчии??Е има и 5-6 студенти наркомачета от България но тях не ги бори явно??

    Коментиран от #88, #101

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 анонимен

    2 3 Отговор
    Уядоха се в бг колонията и почнаха да джафкат...
    май свършва угощението аванта..
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 анонимен

    8 1 Отговор
    и ние не ги искаме! айде при тъмните там!
  • 90 Значи. .

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Жоро":

    Полага им се и на едните и на другите...
  • 91 Дъ Клаш

    5 5 Отговор
    Ми прав е нали наскоро бяха хванали някакви български гастербайтери из френските лозя.Ако си легален никой няма да те върне ама ако си крадлив ще те върнат.А и говори за легалната имиграция от Африка.Думите са му извадени от контекста.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Жан Виденовски

    9 1 Отговор

    До коментар #54 от "NSDAP":

    Ти би трябвало отдавна да си умрял бе. Щом пишеш в първо лице с ефект на очевидец, значи или си вампир, или ми четеш от някое издание. Българите след освобождението са били хора с държава, която са обичали, въпреки, че нищо не им е давала. Сега всички сте отворили големи уста и само лапате. Все някой ви е виновен и всички са маскари, само вие не. Между другото тази черта на българина идва много много отдавна. Още когато сме се делили на градове държави и османлиите са превземали България парче по парче, е имало българи, които са се били срещу българи. Национална особенност.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Ю Кортес

    14 1 Отговор
    Може би трябва да се помисли за визов режим за френски граждани защото бъка от джихадисти с френски паспорти.
    То само като се качиш в метрото в Париж се пренасяш в Африка,Мароко и Алжир заедно
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Френк-нюз

    12 0 Отговор

    До коментар #85 от "Масонски удар под кръста":

    Ами аз за Франция знам пък само за френската любов и за бидето където си мият г..за преди посещение на представители на Африканските колонии...
  • 102 Панов

    7 1 Отговор
    Също предпочитам легални мигранти пред щъкащи навсякъде ислямисти с френски паспорти.Атентатите,убийствата,насилията във Франция,Белгия бяха все от техни джихадисти.
    Сигурността на българските граждани не бива да бъде застрашавана от френски терористи
  • 103 ФЕТИШИСТ

    7 1 Отговор
    Всеки знае, че Макрон е геронтофил и си пада по бабички, но явно и африканците го привличат по някакъв начин, което пак е някаква форма на парафилия!
  • 104 боцмана

    3 1 Отговор
    Господин Тиквочев , Вие сте на ход!
  • 105 Ех,Бабоебо

    7 0 Отговор
    как се изходи,с това си изказване.А Баце,те посрещна в Евксиноград и подтичваше,като кученце около теб.Явно,обича черни обрязани шпаги.Забелязал съм,че в почти всички западно европейски държави,мрат за черни салами,то и за това африканците са основните им осеменители.
  • 106 Bubbles

    15 0 Отговор
    Предлагам на Макрон да обясни как един гражданин на ЕС може да се мери по права с един маймун от френските африкански колонии!?
    Когато пристигнах във Франция преди няколко години, разбрах че правата които се цитират в официалните източници на ЕС не отговарят на истината.
    Какво е реалното положение със ситемата във Франция - Ти си гражданин на ЕС, пристигаш тук, образован, владеещ сравнително добре езика и т.н.
    Решаваш да си търсиш дом(квартира) - Полу1аваш информацията че за да те допусне някой в дома си под наем, закона задължава да притежаваш CDI(За не знаещите така се казва постоянния трудов договор във Франция), до тук добре, ОБАЧЕ за да може да започнеш работа някъде е задължително да притежаваш френска банкова сметка, А за да притежаваш френска банкова сметка е задължително да имаш фреснки адрес...
    В общи линии един абсурден кръговрат от който законно няма излизане. Е слава богу има вратички но за тях трябват доста пари.
    В същото време във Франция пристига един африкански маймун който до вчера не е виждал телевизор и се подписва с хискче. Тоя мамун обаче отива директно в министерството на външните работи което се занимава и с мигрантите от африка, туря тук там по един хикс и след седмица вече е пълноправен гражданин на Франция...
    Е хайде някой да ми обясни ся как да не се прибягва до прескачане на законите когато самите закони са спакапани?
    Както и ако може някой да ми обясни защо в официалните източници на ЕС пише едно а на място се оказва с

    Коментиран от #107, #109

  • 107 Bubbles

    5 0 Отговор

    До коментар #106 от "Bubbles":

    ...
    Както и ако може някой да ми обясни защо в официалните източници на ЕС пише едно а на място се оказва съвсем друго.
  • 108 господа цензури

    4 0 Отговор

    До коментар #60 от "NSDAP":

    защо ми изтрихте отговорът 70 на пост 60. Не съм казал нищо по обидно от това което той е казал за мен. Останалото са просто факти.
  • 109 Тази

    7 0 Отговор

    До коментар #106 от "Bubbles":

    дискриминация,я има почти навсякъде.Единствено,не съм се сблъсквал с такива проблеми в Германия.Там, междудругото е най-лесно за новопристигнал емигрант,да получи всички необходими документи.А и там,съм си отварял банкова сметка и без да имам адресна регистрация,бях си наел само пощенска кутия.Разбира се,трябва човек да владее немски поне на елементарно ниво,иначе е немислимо.
  • 110 изумен

    10 0 Отговор
    Да организираш банда се изисква ниво на интелект значително надминаващо пиковите стойности на средностатистическия французин. Да оцелееш в игра без правила, сред куршуми в гръб и да успееш да контролираш организация от хора без задръжки и осъзнато поведение е връх в мениджмънта. Най-съвършенната ОПГ / организирана престъпна група / е всяка армия и тя не се управлява от напарфюмирани мишоци с дантелени слипове като този. След като не може да се справи с организираната престъпност, значи капацитета им е такъв. Приемам изказването за ласкателство на българския организационен капацитет. И като сигнал, че могат да бият само африкански хърби, които пък поради вродени поведенчески гени не могат да се организират и да го опекат на шиш. Те са по танците, ние по опасната мисъл.
    Браво Макрончо!
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Дъ Клаш

    11 0 Отговор
    Нормално Германия не е имала колонии в Африка всъщност е имала и ги губи след ПСВ.Англия и Франция си държат на колониите защото от там точат ресурси и работна ръка плюс пазар.А и раждаемостта там е висока с което си подсигуряват раждаемост и население което да потееблява защото за разлика от немската икономика френската е вътрешно ориентирана.А който иска лесно може да се установи във Франция.Варианти бол.А и старите мигранти дърпат новите щото имат връзки кво да праиш в двете световни войни бялото поколение е било изтрепано и са вкарвали от колониите.
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Борисов

    5 0 Отговор
    Колко съм го бил този, как няма да се оплаква.
  • 115 Аскер

    1 4 Отговор
    Това сте вие Българите европейски бандити колкото и да се правите на европейци като чуят за българи и се отдръпват германци французи и тн

    Коментиран от #119

  • 116 Кокото

    6 1 Отговор
    Френски Патладжан мама, само църни във Франция, роби .... а другите били бандити. Макарона е най-големият БАНДИТ ! Рептил, гледай си бабата и си трай ве посерко ! Жълтите Жилетки ще те оправят :)
  • 117 criminal

    6 0 Отговор

    До коментар #31 от "турчина":

    Абе аз турчин и помак стока не съм видял.....тя Европа се заля с измет ,за това ви харесват.....
  • 118 criminal

    5 0 Отговор

    До коментар #113 от "Хасан":

    А ти си просто резняк.......Ние си имаме традиции а вие сонет.....
  • 119 criminal

    5 0 Отговор

    До коментар #115 от "Аскер":

    Ако имаш предвид оня българин дето заглавието му е Хасан ,Сали ,Яшко и тема подобни да,затова не ни искат.......
  • 120 Ами

    7 0 Отговор
    Каквато ни оправата такова е и отношението към нас.
  • 121 Алфа Вълкът

    11 1 Отговор
    Джамбаза да го изненада заднишком!
    Аз като казвам, че тоя човек цели дестабилизация на Балканите и ни мрази в червата, не вярвате. Сега повярва ли ми някой?
  • 122 gggw

    3 0 Отговор
    обикновено като обвинява някой отвьн това показва слабост да се пребори с вьтрешните проблеми
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Nyakoj

    5 0 Отговор
    Французите, Макрон, французите трябва да са на първо място за вас, а не онези "бежанци", които колят и насилват, който 'фанат, инак французите ще ви изгонят.
  • 126 бомбата

    6 0 Отговор
    Макароне, тоя път удари Бойко в сърцето ! Вярно е, че това е бандитщина, а не демокрация, едвам живеем от лакомията и мора на пребоядисаните комунисти, дето ядат цяла България!
  • 127 ТОЧКАТА

    1 0 Отговор
    А!Това ли е оценката за нашата територия !!!!!Щото един непрекъснато се хвали коооолко сме добре...
  • 128 ТОЧКАТА

    2 0 Отговор
    да ви кажа-този е запалил Нотр ДАМ!!!
  • 129 ТОЧКАТА

    3 0 Отговор

    До коментар #32 от "браво за откровението и доб го запомнете":

    Прав си!!!Затова искам и да благодаря на българските бандити!!!!ТЕ поне малко го върнаха на запада заради БЕРЛИНСКИЯТ и НьОСКИЯТ договори!!!Трудно се казват подобни думи ,но...уфффф,казах ги.
  • 130 Хайл

    2 0 Отговор

    До коментар #37 от "турчина":

    Къде сте уважавани бе фес смачкан
  • 131 злобар

    0 1 Отговор
    Въпреки че ми е крайно антипатичен но този път е абсолютно прав човека . Всъщност болшинството от тези банди роми които за стотинки гласуват за герб или гербаджии.
  • 132 Да еаааа!

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "турчина":

    Щом пишеш тук, значи са те изгонили от тук. А защо са те изгонили, ти сам ще си кацеш
Новини по държави: