Last news in Fakti

2 Ноември, 2019 12:29 3 203 44

И Джамбазки скочи на Макрон за българските банди

  • еманюел макрон-
  • ангел джамбазки

Евродепутатът реагира с пост в социалните мрежи

И Джамбазки скочи на Макрон за българските банди - 1

Евродепутатът Ангел Джамбазки също реагира гневно на думите на френския президент Еманюел Макрон. Държавният глава на Франция заяви, че предпочита мигранти от Африка вместо „български и украински банди“. По-рано и вицепрезидентът и министър на отбраната Красимир Каракачанов също публикува своя позиция.

Ето какво пише Джамбазки в страницата си във „Фейсбук“:

Изявлението на френския президент Еманюел Макрон за това, че предпочита мигранти от Африка пред български банди е елементарна манипулация, опитваща се по недопустим начин да свърже България с престъпност.

Да не говорим, че по техните собствени стандарти подобно обобщение си чист расизъм. Да, именно расизъм. Настоявам за незабавно обяснение и извинение и ще го търся. Това е все едно цяла Франция да бъде свързана с колаборацията с нацисткия режим или с ужасните деяния на френските колонизатори в африканските и задокеанските територии на тази страна.

Изявлението на Макрон е скандална демонстрация на обратна дискриминация и ясно потвърждава всичките ни твърдения за обидни двойни стандарти – такъв е и планът „Макрон“, целящ съсипването на българския транспортен бизнес. Такива са и двойните стандарти, поради които страната ни е държана извън Шенген и еврозоната.

Скандално е президентът, срещу когото протестират стотици хиляди французи в цяла Франция в продължение на месеци и който не може да овладее ширещата се престъпност от африкански банди в редица френски градове – точно този президент да говори за някакви банди, от която и да е източноевропейска страна. Ако президентът Макрон има поне малко мъжество, вероятно би посочил истинските причини да предпочита африканци пред европейци, каквито са българите от повече от 1300 години?

Ако президентът Макрон има поне малко мъжество, вероятно би се съгласил, че не източноевропейци, а африкански банди вилнеят в разширяващите се етнически мюсюлмански гета във все повече френски градове. Имайте поне малко мъжество и бъдете докрай откровен в причините за своите предпочитания.

Едно стана ясно със сигурност – изявлението на Макрон за пореден път доказва наличието на системни усилия на западноевропейските лидери да бъде извършена невиждана подмяна на населението на Европа чрез незаконно насърчаване на мигрантска вълна. Това вече видяхме от редица изявления на канцлера Меркел, видяхме го от Глобалния план за миграция на ООН, подписан в Маракеш на 11/12 декември 2018 г., от който по настояване на ВМРО България остана встрани.

Виждаме го и днес в изявлението на френския президент Макрон. Това изявление е обидно преди всичко за френската президентска институция и за Франция като европейски лидер. Това изявление е обидно и като ярко доказателство за духа на обратната дискриминация в главите на високопоставени западноевропейски лидери.

Точно затова България досега не получи покана нито за Шенген, нито за еврозоната – друг въпрос е дали изобщо се нуждаем от това. Но не заради интереса на България ние не получаваме такава покана, а поради двойните стандарти, които царят в Западна Европа спрямо източноевропейските страни. Това е едно исторически погрешно отношение, което винаги в историята е коствало висока цена. Господин президент Макрон, великото минало на страна като Франция има всички основания да се срамува от Вас заради Вашето изявление!


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русуфил

    35 26 Отговор
    Джамбазки е един врякащ пудел. Много приказки - действие нулево.
  • 2 Прав е!

    46 4 Отговор
    Престъпници са само Бг политиците, техните близки и съмишленици! Останалите българи са нормални граждани
  • 3 Презвитер Козма

    43 12 Отговор
    Браво Джамбазки!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 гост

    11 23 Отговор
    Бг е известен по света с Съдизма си към безпомощни, бедни и болни+ айдущина до без край. Сган!
  • 6 ГосТ

    23 4 Отговор
    Нещата в чистият им вид - безпрецедентна престъпност в България дори с криминално проявен мин.председател и наистина двоен стандарт от страна на Западна Европа.
  • 7 поп

    14 11 Отговор
    Макрон ЯСНО е казал,че става дума за НЕЛЕГАЛНИТЕ групи,но както се казва:гузен не гонен бяга.

    Коментиран от #10

  • 8 Джеронимо

    19 2 Отговор
    Френските затвори са пълни с френски престъпни,не с български или украински.
  • 9 парите..

    12 0 Отговор
    Ще се сетите кой кой е в бг колонията.. ама късно. Врага май се уяде щом взе да лае..
  • 10 Минчо

    16 2 Отговор

    До коментар #7 от "поп":

    Ами да беше казал, че предпочита легални икономически пред нелегални бандитски мигранти без да упоменава държави и нямаше да има проблем
  • 11 !!!

    9 1 Отговор
    Нямате избор,-ще скачате.А евролидери няма да ви чуят.И не би трябвало да чакате това.Что то "равностойност"с еврограндове няма да постигнете.Би трябвало да го отчетете още преди обединяване с европа.Сега кря-кря,-цирк!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Наблюдател'

    10 9 Отговор
    Макрон е прав , както за камионите , така и за българската измет , която отиде на запад .
  • 15 Абе

    13 2 Отговор
    Тоя макрон ли е микрон ли е макарон ли е незнам но , явно е извратено джудже и откровено показа на всички власт имащи в БГ и техните гласоподаватели какво е мнението на запада за нас българите . Когато си гъзоблиз и нямаш уважение към собствената си държава и народ ето го и резултата господа наведени към запада демократи и джендъри , това е най голямото унижение за България като цяло откакто е член на Европейския съюз и тотално ни се изплюха в лицето като показаха на света че полухората от Африка са за предпочитане и то че ние сме равноправен член уж на ЕС
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Ердоган

    12 2 Отговор
    Ха дУбрУтрУ, трябва да го усетите, че да разберете за двуличието и двойните стандарти, аз откога ви разправям. По добре с руснаци, може да са всякакви, но са мъжкари
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Истината боли а джамбо😂😂

    8 9 Отговор
    Макарона казва истината
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Мдааа

    1 4 Отговор
    От всичките Ви 20 коментара разбрах, че гледате ама не виждате. Вярно сте олигофрени, и тоя тарикат ПАК Ви преметна, и Вие Пак му се вързахте. Айде ми кажете как Ви преметна?

    Коментиран от #39

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Диамантената ръка

    9 0 Отговор
    Макроне, иди се разходи на пристанището на Марсилия и тия дето ги предпочиташ ще ти разпорят сфинкстера. Наште най-много да ти гепят ролекса, ама ти май предпочиташ първото...
  • 24 Behemoth

    3 5 Отговор
    Ами Джамбаза не е ли бандит....човек който мрази ЕС а получава заплата от там как може да се нарече...почтения човек ще си работи като нощен пазач и в свободното си време ще работи за живей България...
  • 25 Тези български банди

    5 4 Отговор
    Са от Столипиново, Факултето, и още и още все кандидат българи! А колкото до картите в банкоматите, там вече са си наши момчета, изучени, безработни, с много мозък, търсещи своята прехрана! Някой взимат по 10 000 евро заплата за да обезопасят банката, а нашите момчета им разказват играта! Като ги хванат, да ги взимат на работа да обезопасяват банката! Така всеки хванат ще се реализира в полза на хората, без да ги граби!

    Коментиран от #31

  • 26 ужас

    4 4 Отговор
    Тоя Джамбаски стана на всяка манджа меродия. Малко множко ми идва. Каквото и да отворя той лъсва. Доста е изтъркан, а и доста пари натрупа. Време е да отива в мъглата.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 кратко и ясно

    3 0 Отговор
    Макаронът иска през границата да влизат само такива с цвета на Марио Балотели. Франция ще има нова картина "Свободата води народа",като мадамата на платното ще е с физиономията и цвета на Балотели.
  • 29 Тръмп

    3 1 Отговор
    Те всякакви бандити са с български паспорти във Франция издадени от една вече затворена Агенция под контрола на ВМРО!!!:):):)Арабски терорист с БГ-паспорт не е изключение!!!:):):)
  • 30 Ангелина вместо да скача

    0 5 Отговор
    Като ущипан момък по-добре да се замисли върху думите на макрон. Не, че го харесвам макроня, но в случая е прав. Франция си беше добре само с африканците, но откакто българите започнаха да се движат свободно там положението стана зле
  • 31 Изучен с много мозък

    1 4 Отговор

    До коментар #25 от "Тези български банди":

    Безработен няма. Безработни са такива като тебе....

    Коментиран от #32

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 ФАКТ

    6 0 Отговор
    А за арабските кланове,които вилнеят в Европа,защо не каже Макрон ??? Голяма обида нанесе Макрон срещу България и Украйна !!!! Какви банди,нека да каже ,кои са ???? До кога ще бъдем МАЧКАНИ ние българите ???
  • 36 ФАКТ

    4 1 Отговор
    Браво,на нашите политици,които ни защитават !!!
  • 37 Лален

    3 0 Отговор
    Казаха ли ви ви го директно в очите без заобикалки. БЪЛГАРИЯ ВЪН ОТ ЕС И НАТО !! Какво още чакамаме мекеренца и крадци на кремчета като оная Поптодорова да ни разказват колко е хубаво в ЕС ли ? Много е хубаво и всеки крадец и престъпник, циганин или бежанец ще ви каже колко е хубаво, но ако съм журналист няма да питам Българският народ нито работещите и честни хора, нито земеделци или животновъди(но не онези дето носят марките на кравите в куфарчета или вземащите субсидии за стотици декари земя която не знаят къде се намир).
  • 38 Лален

    2 1 Отговор
    БЪЛГАРИЯ ВЪН ОТ ЕС И НАТО!!! ДА ...... НАТО и ЕС! Питаите Кипърските Гърци за справка
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Български банди

    3 0 Отговор
    В превод от Езика на Макрон, на български означава Български Цигани. Тези които имат сметка от тези банди, които Макрон, не обича си проличаха.
  • 41 eustasio

    0 1 Отговор
    Браво Макрон!Най-после от най-високо място ни беше казано,че "царя е гол".От най-високо му се изхрачиха в сурата на Бойко.Хората не пасат трева и много добре виждат какво се случва тук.Ще видиме Шенген през "крив макарон".На Европа не и трябват такива като"елита"-търтеи които гледат колкото се може повече да откраднат от европейските фондове.А онбашията продължава да си държи ръцете в джобовете и да си мисли,че Го замества тук,на земята!Гледайте го довечера по телевизията как ще обяснява,че българския народ е избрал....
  • 42 бомбата

    1 1 Отговор
    Джамбо и ти излезе едно ла@но продажно че вече със Слабака няма да ти е скучно да си вееш перчема за пари и среден оръст за нас !
  • 43 Шефа

    1 1 Отговор
    То я пич ви разкри, и залудно се дуете фашисти както българите не приемате различните от вас така и вас ще ви приемат. Каквото повикал такова се обажда
  • 44 МВРО евтини паспорти бърза доставка

    2 0 Отговор
    Джамбазки изригна! Като истински гейзер!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове