23 Ноември, 2019 23:21 2 626 3

Нови торби от стари бутилки - зелено решение за опазване на планетата

  • тайван-
  • ециклиране-
  • опазване на околната среда-
  • oem-
  • pet-
  • торби

Beauty Plus Ind. Ltd наскоро пусна серия торби за многократна употреба с различни дизайни и щампи.

С над 18 години опит в OEM принтирането и щамповането, Beauty Plus проектира, произвежда и отпечатва платнени торбички и сгъваеми пазарски торби, а от 2017 г. продава продуктите си и в Тайван.

Beauty Plus използва плат от рециклиран полиестер (R-PET) за изработка на пазарски торби за многократна употреба, които са направени от рециклирани PET бутилки. Материалът R-PET намалява консумацията на енергия, тъй като се спазват тройното „r-правило“ (Reduce, Reuse, Recycle – намаляване, многократно ползване, рециклиране).

Beauty Plus настоява да се използват материали, произведени в Тайван, за да се гарантира постоянно високо качество. Всяка R-PET торба от Beauty Plus се предлага с етикет, че е стандартизирана по GRS (Global Recycle Standard – Световен стандарт за рециклиране).

В допълнение към използването на сертифицирани материали, специалните техники на шиене, използвани от компанията, гарантират, че всяка торба може да издържи натоварване до 20 кг.

Beauty Plus Ind. Ltd. се ангажира да прави красиви и издържливи чанти за пазаруване с различни OEM брандове, като същевременно набляга на устойчивото развитие, за да се гарантира бъдещето на планетата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФАКТ

    7 0 Отговор
    Браво,за хубавата идея !!! Всичко трябва да се прави в ПОЛЗА на Човека и Природата !!!
  • 2 ТтТ

    4 0 Отговор
    Проблема да бшше само в торбичките...
  • 3 Еко Зеленков

    1 0 Отговор
    И още по-зелено решение - нови бутилки от стари торби