Last news in Fakti

2 Декември, 2019 13:05 5 643 11

Тръмп се ядоса и на Макрон

  • доналд тръмп-
  • еманюел макрон-
  • нато-
  • сащ

Президентът на САЩ е възприел негативно коментарите на френския лидер, че "НАТО е в мозъчна смърт"

Тръмп се ядоса и на Макрон - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Президентът на САЩ Доналд Тръмп негативно е възприел коментара на френския лидер Еманюел Макрон, че "НАТО е в мозъчна смърт", съобщава Axios, позовавайки се на трима висши служители на американската администрация.

Стопанинът на Белия дом се ядосал, когато разбрал за коментара на Макрон пред The Economist за мозъчната смърт и че американският лидер обръща гръб на Европа.

"Той отдавна се сърди на Макрон", каза един от източниците.

Друг представител отбеляза, че коментарите на Макрон са предизвикали ироничен ефект Тръмп да заговори по-положително за Алианса, за да противоречи на негативното виждане на президента на Франция.

Тази седмица НАТО ще проведе среща на върха в Лондон.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El chochone

    24 5 Отговор
    ХАХА ако "НАТО е в мозъчна смърт", то значи, че США са в мозъчна смърт! :)
  • 2 Радиоактивен

    6 0 Отговор
    Важно да обича нашият🤣🤣🤣
  • 3 Знам знам🙄

    23 3 Отговор
    За кво па сега. Щото петлето му писна и взе да подскача. Не стига че ни изнудват да им купуваме боклучавите оръжия, и смучат де що има наред ами и винаги се оказва че на първо място са интересите на щатите. Абе ше има НАТО ако каубойците спрат да наглеят и наистина се вземат решенията със консенсус.
  • 4 gggw

    29 2 Отговор
    то мани другото ама натото дори едни смотани терористи не може да озапти... пьк настьрвило очи кьм русия. смешка
  • 5 Агата

    9 6 Отговор
    И Дончо ще дърпа ушите на макафончо
  • 6 шщшшро7

    9 2 Отговор
    Де Гол в 1966 г. измъкна Фр. от НАТО , ама макрон има много жаби да изяде докъто настигне Де ГОЛА . Целта му (макрон ) е да унищожи ЕС и най-добрия му помощник за това е дончо !! Всичо друго е лицедейство .
  • 7 Румяна Костова по-младата

    5 36 Отговор
    Нашите позагоряли приятели американци ще преобърнат набързо Крим, а Русия ще гледа като н.срана стара госпожа и ще се учи как се прави това.ЕС се справя успешно с Русия, но това не трябва да ни успокоява. И аз вярвам в Спасителя, но за хибридната руска атака и лакеите им – русофилите, атеистите, атакистите и комунистите, Той е ''втора ръка'', не върви и за тези хора е нужна ''тояга и морков''... и превъзпитание с бухалки... Християнството ще почака докато се справим с хибридната руска атака и смачкаме ''войниците'' им до положение да се влачат по земята. Вече всички способи са разрешени.Ако трябва ще ви изпратя и скинарите, но мисля че ще се справите и без тях момчета. Унищожете ги.
  • 8 ПЕНКО

    15 1 Отговор
    МАКРОН Е ПРОИЗВОДНО НА СВЕТОВНАТА ЦИОНИСТКА БАНКА -"ЖЕЛЯДНАТА БАНКА"-ОТ "ИГРА НА ТРОНОВЕ" !!! НО , МАКРОНЧО Е ПРАВ !!! КОГА, КЪДЕ, И КАК" ОТБРАНИТЕЛНИЯТ" СЪЮЗ Е ОТБРАНИЛ ОТ НЕЩО СИ ЧЛЕН НА СЪЮЗА ?????? ДО МОМЕНТА Е ОСЪЩЕСТВИЛ : АГРЕСИЯ И ИНТЕРВЕНЦИИ КЪМ НЕЗАВИСИМИ ДЪРЖАВИ И НАРОДИ ,НО ОТДАЛЕЧЕНИ !!! НАТЮ Е ИЗБИЛ ТОЛКОВА ДЕЦА ,ЧЕ Е ЗАСЛУЖИЛ ......?????????????
  • 9 Све

    15 1 Отговор
    ПО-ЛОШОТО Е, ЧЕ БЪЛГАРИЯ В МОЗЪЧНА СМЪРТ
  • 10 UFC

    12 1 Отговор
    РУСИЯ е велика Путин е велик
  • 11 ТОЧКАТА

    5 2 Отговор
    Макрон е млад пич напътстван от стара и хитра лисица!!!!А си знаем , че Франция винаги е била символът на Европа и задава тонът на сериозното поведение, а не на послушанието и подлизурството....