Last news in Fakti

5 Декември, 2019 13:30 2 032 8

Макрон: ЕС промени ли нещо за сърбите

  • франция-
  • еманюел макрон-
  • сърбия

Френският президент настоява за реформа

Макрон: ЕС промени ли нещо за сърбите - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Френският президент Еманюел Макрон обяви, че е против отваряне на преговори за членство в ЕС преди реформиране на процедурата по присъединяване съобщи France 24.

Според него Франция не е единствената страна, която се противопоставя на подобно решение. По-рано страната блокира даването на дата за преговори с Албания и Северна Македония.

„Смятам, че процедурата по преговорите е твърде бюрократична. Можете да попитате сърбите, дали нещо там се е променило, след като започнаха преговори? Мисля, че няма подобно нещо. Мисля, че преди всяко следващо отваряне на преговори, трябва да има реформа на процедурата“, заяви Макрон.

Според него с по-голям брой членове, за ЕС ще е трудно да функционира. Той подкрепи закрепването на Западните Балкани към Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Знаем знаем

    10 4 Отговор
    Макарона си каза болката ! Той първо да си види семейството, после Франция, че после да реформира ЕС ! А и всички знаем, че сърбите не са ЕС !
  • 2 Макрон започва да ми

    5 4 Отговор
    харесва. Един от малкото с логическо мислене.
  • 3 Вас ви

    2 3 Отговор
    Сърбия отказва да стане член на НАТО и Европейския съюз отказва Сърбия да стане член Европейския съюз това е цялата история правите целувам и сега след като Македония ще стане член на НАТО че не я искат Европейския съюз но догодина ще я приемете правите го така прах в очите на хората за да разграничават Европейския съюз от организацията НАТО но всъщност не е НАТО Европейския съюз който е вреден за източна Европа и най-вече за България ако някой не го разбира начи пълен глупак
  • 4 цвък цвък 400

    3 8 Отговор
    Трoлoвeтe нa руcкaтa прoпaгaндa ca нископлатени чeрни aфрикaнcки мaймуни или кaзaнo пo нaшeнcки cмръдливи гoвeдa oт ceлaтa, a тeзи кoитo им плaщaт ca крaвaри cъc cмръдливи и мързеливи гoвeдa:):)

    Коментиран от #8

  • 5 Кккк

    2 3 Отговор
    До коментар 3:
    Марш в Сибир 😂😂😂
    Приготви копейките и остави еврото и доларите
  • 6 ПЕНКО

    3 2 Отговор
    КОИ ЕВРОДЪРЖАВИ ОТ НАТО ХВЪРЛЯХА БОМБИ И РАКЕТИ ВЪРХУ СЪРБИЯ !?!?!? СЪЩИТЕ НЕ ЗАЩИТИХА НАРОДИТЕ НА БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА И САРАЕВО ... САМО- СРЕЩУ СЪРБИТЕ- УБИВАХА ДЕЦА В РЕЙСОВЕ НА МОСТОВЕ И АТАКУВАХА ТЕЛЕВИЗИИ --И ДОРИ КИТАЙСКИТО ПОСОЛСТВО ?!!!!!!! НИКОГА МИЛОСТ ЗА " МИЛИАРДЕРИТЕ " НА САЩ - ЦИОНИСТИ -ДА МУ МИСЛИ ИЗРАЕЛ !!!!!
  • 7 Врати ми се Лейла

    4 2 Отговор
    Има промяна-сърбите ни мразят повече от всякога.
  • 8 До водородната глава

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "цвък цвък 400":

    Кво става ,бе шапшал?? Много слабо тази вечер !? Няма хипербързи ракети с неутронни глави,няма томахоук,няма нищо!?Или хапчетата подействаха,най накрая?
Новини по държави: