Last news in Fakti

20 Декември, 2019 09:20 1 085 3

Демократите: Трябва да спечелим тези избори

  • сащ-
  • избори-
  • дебат

Шести дебат на кандидатите за номинацията на партията

Демократите: Трябва да спечелим тези избори - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Кандидатите за президентската кандидатура на Демократическата партия проведоха шести телевизионен дебат, съобщи New York Post.

Кандидатите се обединиха около идеята, колко е важно представител на демократите да спечели следващите президентски избори. Мнението на повечето беше критично спрямо сегашната администрация в страната.

Сенаторът от Върмонт Бърни Сандърс определи Доналд Тръмп като патологичен лъжец. Според него сегашната администрация е най-корумпираната. Той заяви, че ще води политика на равнопоставеност в Близкия Изток, която да обединява хората по мирен начин.

Кметът на Саут Бенд Пит Бутигиег заяви, че външната политика на Доналд Тръмп се влияе от неговата вътрешна политика. Той го обвини, че е приемал радикали в Белия дом и заяви, че не бива да допускат негов втори мандат.

Бизнесменът от азиатски произход Андрю Янг обяви, че демократите не бива да се съсредоточават върху действията срещу президента в Конгреса.

Основни теми в дебата бяха още опитът, който кандидатите имат и техните планове за реформи в страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Borislav Popov

    1 5 Отговор
    Въпреки хвърлените милиарди и мощната прпаганда имиджът на Дони започва да се пропуква.