Last news in Fakti

12 Януари, 2020 09:48 1 906 11

Кралицата свиква семейна среща заради Хари и Меган

  • меган маркъл-
  • принци хари

Това ще е първата семейна среща с участието на принц Хари от избухването на кризата в кралското семейство заради неговото решение

Кралицата свиква семейна среща заради Хари и Меган - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Британската кралица Елизабет Втора е насрочила за утре съвещание, посветено на намерението на принц Хари и съпругата му Меган Маркъл да се откажат от изпълнение на кралските си задължения и да станат финансово независими, съобщи телевизионният канал "Скайнюз".

Това ще е първата семейна среща с участието на принц Хари от избухването на кризата в кралското семейство заради неговото решение.

Заедно с него във фамилното имение Сандрингам, графство Норфолк, ще бъдат баба му, кралица Елизабет, баща му - престолонаследникът принц Чарлз, и по-големият му брат принц Уилям.

Британски медии съобщават още, че Меган Маркъл, която е в Канада, ще се включи по телефона в обсъжданията, ако часовата разлика го позволява.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 На тия пък

    12 1 Отговор
    Да им имам проблемите. Само не мога да разбера тия дето блеят от възторг по кралската тема. Аз съм републиканец! Ама хора нсякакви....

    Коментиран от #2

  • 2 Пародия

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "На тия пък":

    Това не са проблеми,а изкуствена сензация която да разсее вниманието от BREXIT.Накрая ще се окаже,че решението им е уж продиктувано от бъдещето на острова след 31.01 и така ще предизвикат окончателната отмяна на прекратяването на членството.
  • 3 боцмана

    14 1 Отговор
    Назадничеви робинзоновци . Браво на младите , искат да си живеят като нормални хора а не винаги под светлината на прожекторите. 21 век , те още си играят на крале , кралици , принцове и лордове , че даже и един ватман от България се драска за лорд.

    Коментиран от #6

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Хи их хи

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бойко":

    Теб пък те молят да ходиш да живееш в кравария!
  • 6 Ама си умен!

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "боцмана":

    Те си играят и на президенти, премиери, депутати, министри, ООН, ЮНЕСКО и т.н. и т.н. А ти лапаш ли, лапаш мухите... А играта им си върви - уж глупава, уж детска, а ги храни поколения наред.... С нашите пари!
  • 7 Кой68

    6 0 Отговор
    Световна драма😱😱😱😱😱.А аз се чудя защо немога да заспя?
  • 8 Kcaniba

    7 0 Отговор
    Убиха майка му.
    Позорното семейство изби повече хора и народи от Сталин!!
    Позорната династия е номер едно в кървавите престъпления, геноцид, колонизатори и измамни престъпници!!!
  • 9 Анонимен

    7 0 Отговор
    Крале, кралици . 13 фамилии кралски особи си мислят че светът се върти около тях.... Човечеството се промени отдавана... Младите искат да живеят като нормални хора.....
  • 10 Ша ма спукат

    1 1 Отговор
    Ако часовата разлика го позволявала😁😁😁
  • 11 Обикновен Бг

    4 0 Отговор
    Усещам, че ще има "случаен инцидент" на Меганчето.
    МИ-6 си знаят перфектно работата, що стаж са натрупали още от времето на Хенри 8.
Новини по държави: