14 Януари, 2020 17:45 7 811 11

Нападнаха Миле Китич по време на концерт (ВИДЕО)

  • миле китич-
  • марта савич

Само навременната намеса на охраната в Базел предотвратила по-сериозен конфликт

Нападнаха Миле Китич по време на концерт (ВИДЕО) - 1
Снимка: Facebook

Неизвестен мъж нападна сръбската фолкзвезда Миле Китич по време на гостуване в заведение в Базел. Това съобщи сръбското издание „Курир”.

Нападателят се приближил до певеца, издърпал го, съборил го от сцената и се хвърлил върху него. Само навременната намеса на органите на реда предотвратила по-сериозен конфликт.

Пред изданието фолклегендата сподели подробности за случката. „Пеех в петък вечер в Базел, дойде гост и ми каза:„ Може ли да изпълниш еди-коя си песен сега?“. Обясних му, че не мога сега да прекъсна песента, за да изпълня неговото желание. Не ми даде никакви признаци, че е агресивен. После ме хвана за ръкава и ме дръпна надолу, имаше няколко стълби, спуснах се и паднах. Той се нахвърли на охранителя и го свали, а след това го изведоха. Нямаше удари, но в публичното пространство излезе грозна снимка. Той ме измъкна от сцената с намерение да ми навреди”, обясни Китич.

Заедно с него в заведението била и съпругата му – певицата Марта Савич. По време на грозната сцена тя се изплашила и разплакала. Не се е наложило изпълнителят да търси медицинска помощ, а концертът продължил.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коце

    21 9 Отговор
    В българските кръчми,това се случва всяка вечер. Просто публиката е мега интелигентна и на "твърдо"
  • 2 Последния софиянец

    24 11 Отговор
    В нашите кръчми не само бият певеца, ами го и е. ат. Питайте Азис.
  • 3 Балканската простотия

    4 9 Отговор
    И в Базел, и навсякъде, манталитета ни е такъв! Знам един такъв певец, дето след такова нападение, на 35 -годишна възраст, никога повече не е правил концерти! А до 70 годишен издаваше албуми!
  • 4 НАГЪЗИС

    3 15 Отговор
    Добре,че не са го батисали,че тук в БГ щеше да има самоубийства на чалгари.... Май тоя им е някакъв култов мангасарян на кючеклиите...

    Коментиран от #6

  • 5 искаше да го обича

    2 9 Отговор
    В Швейцария са големи почитатели на чалгата, интелигентна работа !
  • 6 Пристав

    20 3 Отговор

    До коментар #4 от "НАГЪЗИС":

    Чуй поне една песен на Миле и тогава коментирай !!!! Талантлив певец , разкошни песни - хубава музика и смислени текстове !
  • 7 Срина Пена

    3 10 Отговор
    Кой тоз чи и статия за него?!!
  • 8 Гост

    2 9 Отговор
    Мазен чалгари. Фолк боклук . Певец за пиандета.

    Коментиран от #9

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Иван Антонов

    1 12 Отговор
    Миле Китич е един отвратителен циганин.
  • 11 Киро

    8 0 Отговор
    Циганин си ти , простака !
Новини по държави: