Last news in Fakti

22 Август, 2012 22:01 1 129 0

Сръбски туроператор изостави свои туристи в Египет

  • туристи-
  • сръбски-
  • туроператор-
  • хургада
Сръбски туроператор изостави свои туристи в Египет - 1
Хургада

Оказа се, че не само руски туристи в България имат проблем с туроператора си. Сръбският туроператор "Тринити травел" превърна почивката на сръбските туристи в Египет в ад, предаде БГНЕС.

Стотици сърби, избрали да пътуват с фирмата до курорта Хургада на Червено море, са изправени пред риска да си останат там. Оказало се, че "Тринити травел" е забравила ...да плати на египетските авиопревозвачи, които отказват да извозват обратно сръбските летовници.

Наложи се в туристическата криза да се намеси правителството в Белград и лично премиерът Ивица Дачич. Властите изпратиха специален самолет и първите 140 сърби вече са в родината си.
Проблемът може да се разрасне този път с туристите, които са избрали за почивка по-близките дестинации като България и Гърция.

Директорът на "Тринити травел" е арестуван и се води разследване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: