Last news in Fakti

28 Август, 2012 17:24 1 127 2

Кола – бомба взриви погребение в Дамаск

  • сирия-
  • дамаск-
  • бомба
Кола – бомба взриви погребение в Дамаск - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Най-малко 12 души загинаха при атентат в сирийската столица Дамаск. Кола – бомба избухна насред погребение в едно от предградията на размирния град, съобщи сирийската държавна телевизия, цитирана от Би Би Си. Ранени са 48 души.

Погребението било на двама лоялисти на режима на Башар Асад, загинали при бомбета атака в понеделник. Атентатът е извършен с такси, според държавната агенция Сана. 

Сирийската столица от няколко дни отново се превърна в арена на кървавата война между силите на режима и бунтовническата съпротива. Опозицията опита да настъпи към града, а армията – да я прогони от позициите, които е заела в покрайнините на Дамаск. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Едикой си

    0 0 Отговор
    Какво се оказва всъщност?
    Тъпите американи подкрепят терористи.
  • 2 Плеханов

    0 0 Отговор
    Атентатът е извършен в християнски квартал.Завърта се историята с християните от Ирак/оцелелите/.Колко удобно определение–,лоялисти“на режима!А „мирно“протестиращите,въоръжени до зъби наемници са цвета на световната демократична мисъл!Ленин се е навдигнал на лакти от мавзолея и казват,че промълвил–„Архинаглост!“