Last news in Fakti

15 Май, 2020 12:10 1 592 3

Руснаците се връщат на работа

  • русия-
  • москва-
  • коронавирус-
  • работа

Русия е страната с най-много случаи на коронавирус след САЩ

Руснаците се връщат на работа - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Московчани започнаха да се връщат на работа. Русия постепенно разхлабва мерките срещу коронавируса, въпреки че се откриват хиляди заразени всеки ден.

Интернет компанията Яндекс проследи руснаците чрез мобилните им телефони и съобщи, че много от тях са напуснали домовете си в четвъртък, въпреки че забраната беше удължена до 31 май, предаде Нова телевизия.

Русия е страната с най-много случаи на коронавирус след САЩ. Москва твърди, че това е резултат от масова кампания за тестване. Страната продължава да декларира изключително ниски нива на смъртност. При над 250 000 заразени официалната статистика сочи около 2 000 починали.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    3 3 Отговор
    Никога досега не са умирали хора, толкова починали тук, толкова там, аман, вече няма да се мре,направиха на будали с маски целия свят
  • 2 Експерт

    2 1 Отговор
    Това се очакваше и не бива да учудва никого,защото кризата с коронавируса доведе нещата дотам,че хората обедняха много бързо,което е малко странно защото Русия изнася нефт и газ от десетки години и то при цени по едно време от 150 долара за барел-къде са парите,та сега няма пари и се чудят как да закърпят бюджета,да не говорим че трябва да плащат и на китайците за 5Г мрежата която Хуйвей им изгражда в Русия и отделно на пазарите са китайци,които искат пари за боклуците които продават,дори рубли,които после сменят в чейнчжбюрата за долари,не са будали и ги пращат в Китай при роднини,като по този начин допринасят за китайското икономическо чудо,но от друга страна само чудо може да спаси икономиката на Русия,или да вземе прокоратурата да се самосезира,обаче едва ли.
  • 3 Нане

    0 1 Отговор
    и по тоя показател американците са първи! Браво!