Last news in Fakti

30 Септември, 2012 08:06 1 635 0

Заложническа драма с британка и австралийка в Еквадор

  • еквадор-
  • чужденки

Две жени - австралийка и британка са отвлечени в Еквадор, съобщи министерството на вътрешните работи на страната.

Двете жени са били похитени в близо до границата с Колумбия, най-вероятно от колумбийски бандити, считат от министерството. За австралийката се уточнява, че е била туристка.

 

Властите изказаха по-рано предположение, че те може да са похитени от върлуваща в района колумбийска престъпна банда. Часове по-късно стана известно, че те са освободени.

Двете жени са били с група от общо пет чуждeстранни туристи, придружени от екскурзовод и шофьор. Съобщението за тяхното освобождаване бе направено в личния микроблог на министъра на вътрешните работи Хосе Серано.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА