Last news in Fakti

27 Август, 2020 12:20 2 276 4

Изпълнителният директор на TikTok напусна

  • компания-
  • tiktok-
  • директор

Той обяви, че се оттегля

Изпълнителният директор на TikTok напусна - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Изпълнителният директор на TikTok Кевин Майер обяви, че напуска компанията, съобщи Вашингтон Пост.

Американската администрация настоява за ограничения за приложението. Очаква се американска компания да придобие неговите права за САЩ.

Смята се, че програмата може да осигури лични данни за китайското правителство. За това и правителството се опитва да ограничи нейната употреба.

В момента представители на компанията съдят администрацията за нейните действия. Китайски представители отричат твърденията и защитават своята компания.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ей не знам

    7 1 Отговор
    Ама децата луднаха по тая помия. Знаете ли в клиповете, какви мърсотии са публикувани? Достатъчно ми е, че ги чувам, за да им елиминирам достъпа до тях. Обаче те ходят при други деца, разменят си телефоните и от забраните се дозарибяват. Май за някои неща си е нужна диктатура. Демокрацията се продъни отвсякъде.
    Доброто в силата, е силата на доброто.
    Кой както иска да го разбира. Акъл с фуния не се налива, нито се продава на кило.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 републиканец демократ

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Хаха":

    Никой не обича империите. Нито Съветската, нито Американската. Никой нормален човек не се радва, когато държавата му е колконизирана. Чудно ми е, че ти се радваш на това. И все пак, докато беше колония на СССР, в нея се наляха заводи, фабрики, пътища, енергийно мощности, училища, университети, болници, санитарни и почивни курорти, програмируемо и всеобхватно селско стопанство, армия, мореплаване, и военен флот, речно плаване и речен пътнически транспорт, въздухоплаване и дори Ай Ти техника и технологии, космически програми и т.н. Американската империя донесе само едно -свободата една шепа хора, представители на висшия комунистически ешелон и техните бодигардове, да станат милионери и милиардери, за сметка на огромната маса българи, принудени да се спасяват по света или да мизерстват в страната си.
    Айде -със здраве и бъди щастлив в ко1ината си.