25 Октомври, 2012 07:20 741 0

Цветанов обсъжда в Люксембург напредъка на Западните Балкани

  • цветан цветанов-
  • заседание

Министър Цветан Цветанов ще участва днес в заседание на Съвета „Правосъдие и вътрешни работи“ в Люксембург, съобщиха от пресцентъра на МВР.
Заседанието е в рамките на кипърското председателство на Съвета.
Министрите на вътрешните работи ще разгледат актуалното състояние в процеса на присъединяване на България и Румъния към Шенген.
Предвижда се ЕК да представи третия си доклад относно напредъка на страните от Западните Балкани в рамките на механизма за мониторинг след либерализирането на визовия режим.
По традиция в рамките на заседанието ще бъде обсъдено и актуалното състояние в развитието на Общата европейска система за убежище.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА