Last news in Fakti

7 Януари, 2013 20:58 1 548 3

Камерън размаха пръст на социалните лентяи от София и Букурещ

  • дейвид камерън-
  • българи-
  • румънци

Британският премиер Дейвид Камерън обяви, че иска да ограничи придобиващия по-широка популярност „туризъм за социални помощи”. За това във Великобритания да се допускат само работещи имигранти, дори това да наруши правото на свободно придвижване в Европейския съюз, предаде Би Би Си.

По средата на мандата си и година преди да отпаднат ограниченията за работа в страната на българи и румънци, Дейвид Камерън обяви намерението си да не допуска още имигранти, чиято основна цел са социалните помощи.

Ако разгледаме аргументите дали трябва да стане по-трудно за хората да идват във Великобритания и да искат да получават социални помощи - да, честно казано, трябва да стане по-трудно, обяви премиерът.

През уикенда в телевизионно интервю, Дейвид Камерън пак размаха пръст на ЕС за блокиране на поправки в законодателството на Общността, ако исканията на Лондон му не бъдат уважени.

Антиевропейските настроения на Острова се увеличават заедно с призивите Лондон да напусне Общността. От своя страна Дейвид Камерън намекна, че подобна стъпка няма да се отрази добре на британската икономика.

На съвместна пресконференция на премиера с коалиционният му партньор Ник Клег беше обещано повече пари за работещите семейства, възрастните и за отглеждането на деца. Двамата водещи политици не пропуснаха да обещаят да подготвят радикален план за икономии и съкращаване на дефицита.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мс

    0 0 Отговор
    камерън не забравяй ,че по време на соца ВИЕ западняците идвахте ,и използвахте нашите социални придобивки!!!! За една западна кола хората ,не разтуряха соца ,а за нещо повече за демокрация . ТАЗИ дума май не ти е позната!! Заповядаи вБГ!!
  • 2 муспи

    0 0 Отговор
    Западните чифути дотам са се самодресирали, че не се сещат че источните чифути са си също свои. Не може да се каже че не забелязват геноцида в BGR след като ежедневно го финансират, но съвършенно естествено (мутация) имат вид че не го забелязват.
  • 3 тито

    0 0 Отговор
    Тоя пък--той ще ми дава наклон......каде ще ходя и какво ще правя............ейййй много си повярваха тези западняци майче си мислят че те са БОГ и Цар на този свят......
Новини по държави: