Last news in Fakti

15 Май, 2021 16:45 2 994 10

Израелците разрушиха ключова за Газа сграда

  • израел-
  • газа-
  • сграда-
  • обстрел-
  • разрушена

В постройката са се помещавали офисите на редица международни медии

Израелците разрушиха ключова за Газа сграда - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Четири израелски ракети са разрушили 11-етажна сграда в Ивицата Газа. В нея са били разположени освен жилища и представителства на търговски компании, и офисите на повечето световни медии, които имат представителство в страната. Както предаде телевизионният канал Al Arabiya, сградата "Ал Джаля" е четвъртата разрушена в резултат на израелски обстрел постройка. Там са се намирали офисите на катарската телевизия, както и тези на агенция Associated Press и други медии.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смех

    15 4 Отговор
    Най вече китайските медии🤣 отразяват борбата за вероизвповедание на уйгурите пардон пакистанците пардон палестинците 🤣😏🇧🇪✌️🧀🏴‍☠️🤔
  • 2 Ко стая Там беееее де са

    40 3 Отговор
    Еврозащитниците на КРИМ.......ТУКА ИЗРИНАХА И ПОГУБИХА СИИИИИИИЧКО А ТЕ МЪЛЧЪТ..

    Коментиран от #7

  • 3 Стоян Александров

    29 8 Отговор
    Ехааааа истинска ДЕМОКРАЦИЯ Е ТОВА. БРАВО. НОООООО ГОСПОД ГЛЕДА. ЩЕ НАКАЖЕ ЖЕСТОКО ИЗРАЕЛ...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 5938

    2 1 Отговор
    Ей маймуно долна спри веднага това...
  • 6 барчо

    13 5 Отговор
    Чудничко! Те така се започва. С тия неконтролируеми бомбандировки да не оцелят някой важен човек на Русия и Путин да спеши всички на червеното килимче в Москва??? Нетаняхо ли си метаняхо ли си, не знам, ма на червеното килимче всички са еднакви.
  • 7 един от стадото

    6 15 Отговор

    До коментар #2 от "Ко стая Там беееее де са":

    Биби не се шегува. Ще му прднат на дедовия. Десетки километри тунели, камиони и пикапи влизащи там. И всичко заснето от сателити години наред. Още при основаването на държавата Израел 1947г Голда Меиер е казала, че границите и са отворени за всеки, който иска да работи и спазва законите както ще го правят в новата държава юдеите. Ама арабин, работа и закон не го лови. Мръсни чифутски думи били. Газа, Столипиновото и Максудата на Израел. Позната картинка, само дето там булдозерите и танковете винаги са на полусъединител. Тошо, момче лошо било, и нашите танкове бяха винаги на полуабриаж винаги тогава. Първо срещу нашите лентяи, после срещу чужди мераци

    Коментиран от #9

  • 8 Сандо

    7 2 Отговор
    Да видим как ще реагират медиите по света на това нападение срещу колегите им.Ясно е ако бяха палестинците,сирийците или,не дай Боже руснаците.Ама евреите?
  • 9 един от стадото

    6 3 Отговор

    До коментар #7 от "един от стадото":

    някои явно ме разбират на криво. Защитават палестинците, а реват от цганските набези и своеволия при нас. Там е същата какафония като тук. А знаят ли тези господа другари как е построена Рамала и други селища във Газа и цяла Плестина. По проекти на израелски архитекти, с израелски строителни материали, водопроводи им правят, ток им прекарват, комуникации. Ама колкото разбира свиня от кладенчова вода, толкова и ония. В началото всичко е добре, после леш. Всичко е окрадено, разбито и порутено. Реват, че нямат вода, ток. Ми нямат, помийни ями само сега, евреина дава един път, после го взема с лихвата, ако не го поддържаш. На времето Израел беше 3млн и биеше 30млн араби на война. На почивки, щото и той се задъхваше. Войните му бяха 3-7 дена, ама още се помнят. А сега мишкуват, стрелят от тунели и бягат. Да излязът в редица, пряк бой ако им държи. Израел никога не напада пръв, но после си го връща тъпкано. И още нещо, армията им се командва от офицери завършили генералщабни академии в България и Русия- поне на времето беше така. Хайде иди бий такива
  • 10 доко

    3 2 Отговор
    САМО ТАКА..ИЗРАВНЯВАЙ ТЕРЕНА НА ГАЗА РЕСТАРТ НА НЕЩАТА БРАВО НА ЕВРЕИТЕ САМО ТАКА ДОКО Е С ВАС..ИЗСТРЕЛВАЙ РАКЕТИ И ДА НЕ ВИ ПУКА..