Last news in Fakti

17 Май, 2021 09:22 4 310 53

Жириновски: Германия трябваше да се унищожи

  • владимир жириновски-
  • русия-
  • унищожи-
  • германия

Нас ни унижават, защото спасихме света през Втората световна война, каза политикът

Жириновски: Германия трябваше да се унищожи - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Лидерът на Либерално-демократичната партия Владимир Жириновски разсъждава за унищожаването на Германия като държава. Той сподели мислите си в ефира на радиото "Комсомолская правда", предаде News.bg.

"Германците, така е, трябваше да бъдат унищожени като държава. Те отприщиха Първата световна война и убиха милиони хора. А нас ни унижават, защото спасихме света през Втората световна война! " - каза Жириновски.

Той също така изрази мнение, че ако не бе се състояла революцията, то руските военни "са щели да бъдат в Германия през ноември 1917 г.". По-рано Жириновски разказа какво би се случило с Русия, ако СССР не се беше разпаднал. Според него в този случай страната няма да е загубила останалите съветски републики и Русия щеше бъде най-успешната в света.

Политикът заяви, че Русия също щяла да бъде монополист на пазара на газ и нефт, тъй като всички ресурси на Азербайджан, Туркменистан, Узбекистан, Казахстан ще бъдат под неин контрол.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 34 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Олеле

    67 77 Отговор
    Защо ни занимвате с пияни комуняги?

    Коментиран от #9, #13, #37

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Долен Лидеров

    63 23 Отговор
    Този говореше така и за Турция, искаше ядрен удар по Истанбул, после го поканиха там да го черпят, подаряваха му подаръци и той каза колко хубава страна е Турция.
  • 4 Руски пия ндурници,сър!!!

    48 46 Отговор
    Спри автършейфът бе ушанко
  • 5 киро

    35 33 Отговор
    требе да се прегледа
  • 6 франкофон

    52 24 Отговор
    Е аз откога го казвам това французите са им искали скалпа още след ПСВ тогава Сащ(най-вредният тумор в историята на човечеството) и Чърчил пълнят касата на Хитлер.
    Германия е прецакала Европа в недиждани размери.

    Коментиран от #31

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 РЕАЛИСТ

    46 15 Отговор

    До коментар #1 от "Олеле":

    Абе какъв комунист ти е Жириновски? Той в лидер на Либерал-демократичната партия. Комунизма идва от немците Маркс и Енгелс и е пренесен в Русия от техния шпионин Ленин с пломбиран вагон. Точно затова Жириновски иска предателя Ленин , да бъде изхвърлен от мавзолея.

    Коментиран от #14, #38

  • 10 Хаха

    27 40 Отговор
    Тази нещастник още ли не са го вкарали в психиатрия. Или продължава да говори това, което Путин не иска да каже публично. Много е жалка кукла на конци на КГБ.

    Коментиран от #33

  • 11 Го4о

    17 29 Отговор
    До там е докарана Русия, пиянгури да определят каква да им е международната им политика.
  • 12 Сър Пичук

    21 28 Отговор
    Не мога да се начудя как хора с такова примитивно мислене могат да са в политиката и определят в известна степен политиката на най-голямата по площ държава. Явно и там мат'рЯла не е особено качествен!
  • 13 Шляхтиц

    21 6 Отговор

    До коментар #1 от "Олеле":

    Защото днешните младежи са пияндета, наркомани и джендъри, получили всичко наготово, създадено и съградено от тяхните родители и деди.
  • 14 Сър Пичук

    6 21 Отговор

    До коментар #9 от "РЕАЛИСТ":

    Аха, комунизмът е пренесен в Германия с пломбиран вагон за да не изтече някъде по пътя:)
  • 15 Име

    19 3 Отговор
    Жири, Ц И О Н И С Т И Т Е трябваше да се унищожат! Те са пуснали пипалата си навсякъде. Има ги в Америка, в Германия, в Русия. Навсякъде. Я кажи сега защо Русия участва заедно с Клаус Шваб в кибер полигон 2020 и ще участва в следващия кибер полигон 2021?
  • 16 БАРС

    39 8 Отговор
    Абсолютно е прав.Истината е че Чърчил е разговарял със Сталин по телефона когато съветските войски минават границата на Германия е искал Германия да я изравнят със земята и да я затрият като държава а Сталин му е отговорил не до Берлин и до там само по пробвайте му е рекъл Сталин.Това става след като англичани и американци са бомбардирали Дрезден който е бил изравнен със земята почти.Да не говорим че и австрия да е самостоятелна държава пак е дело на Сталин.За това и там има паметник на съветската армия освободител и гори вечен огън и винаги има австрийци които се покланят и слага свежи цветя.С една дума ЖИРИНОВСКИ Е ПРАВ.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 гост

    11 20 Отговор
    Приказки на изкуфял еврей.

    Коментиран от #46

  • 19 Фрау Меркел

    17 2 Отговор
    От друга страна Хитлер, и Наполеон по-рано, са се опитали да осъществят "мечтата" за обединена Европа и разпространение на европейските ценности.
  • 20 Факт

    21 0 Отговор
    Идеята е на Чърчил, но Сталин не се е съгласил.
  • 21 Демография...

    19 2 Отговор
    Ако същият ръст на населението е бил запазен като при царска Русия. Тогава населението на Русия щеше да е 500 млн. Ама СССР разреши абортите и така Русия остана с по-малко население от САЩ. При сталин тия глупости ги нямаше.
  • 22 Иван

    16 6 Отговор
    Румъния, Унгария,Литва, Латвия и Естония също трябваше да бъдат ликвидирани.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Седесарят.

    20 3 Отговор
    И ,Стария Айк,у Маккартър,и Маккейн,ги разправят същите дивотии,много преди него..Тоя е пенсионер,поне..Хубавото е че избиха зъбките на Немците..Руснаците знаят как да се оправят с Турци,,японци,франсета,германци,поляци,шведчета,,,..Иде ред и на англетата.
  • 25 Иван

    17 7 Отговор
    То и сега не е късно Германия да се разпадне на двадесетина малки държавици.........както е било и както трябва да бъде.
  • 26 ДжафДжаф

    25 2 Отговор
    Болшивишката революция беше организирана и платена от Германия с цел изваждане на Русия от войната. От друга страна, обаче германците си вкараха автогол, доколкото ако не бяха болшевиките и болшевишката индустриализация през 30-те, просто нямаше кой да ги спре. В крайна сметка Германия успя да изгради своя 4-ти райх, в лицето на ЕС без да води война. Друг е въпроса, че както се развиват нещата след 2-3 десетилетия ще има 4-ти германски райх без германци. Природата винаги се стреми към баланс, а и много често се получава така, че загубата се оказва победа и обратно- победата загуба. Ако се беше запазил СССР, Русия действително щеше да има контрол върху огромни природни ресурси, но и население от хрантутници, каквито си бяха средноазиатските републики, което трябваше да бъде изхранвано. Всъщност от съветска статистика става ясно, че по времето на СССР всички републики без РСФСР и БССР са били на дотации от централния бюджет. Русия всъщност се отърва от един огромен баласт, благодарение, на което днес е по-силна. Има едно изказване на Джордж Буш баща точно в тази посока. Всъщност в рамките на СССР точно руснаците живееха най-зле от всички. Последните години палачинката се обърна, а това е една от причините за дивата русофобия в бившите републики.

    Коментиран от #40

  • 27 Само да кажа

    17 5 Отговор
    Нашите западни партньори , които имат много ценности - като християнски момичета да бъдат сексуално насилвани от араби и да им режат главите - справка Италия , без рязане на глава Германия итн...та тези демократи искаха Германия да бъде кастрирана - Чърчил , след като Русия влезе в Берлин. Парадоксално лудите руснаци се застъпиха за германците. А сега швабен пак се дърви.......
  • 28 От историята

    17 5 Отговор
    При всяка победа над нападнали Русия противник, следва изпровождането му до неговата столица, парад на руските победители и накрая прибирането на войските в родната Русия. Ако не беше това отношение към победените(без аналог), почти цяла Европа щеше да говори на руски.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Да дааа

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "франкофон":

    И продължава умишлено и целенасочено да унищоцава икономиките на държавате от източният блок .Германия е инициатора за войната в Югославия- десителетия заедно Австрия го желаеха до падането на Берлинската стена и съгласието на Англия с унищожителното бомбандиране на САЩ.

    Коментиран от #32

  • 32 Да дааа

    2 2 Отговор

    До коментар #31 от "Да дааа":

    И прoдължaвa умишлeнo и цeлeнacoчeнo дa унищoцaвa икoнoмикитe нa държaвaтe oт изтoчният блoк .Гeрмaния e инициaтoрa зa вoйнaтa в Югocлaвия- дecитeлeтия зaeднo Aвcтрия гo жeлaeхa дo пaдaнeтo нa Бeрлинcкaтa cтeнa и cъглacиeтo нa Aнглия c унищoжитeлнoтo бoмбaндирaнe от CAЩ.
  • 33 Хахаха

    11 2 Отговор

    До коментар #10 от "Хаха":

    Един от най образованите и умните политици в света е Жириновски. На фона на голям брой днешните западни политици той е направо интелектуален титан.
  • 34 JEB

    2 11 Отговор
    тез глупаци още си мислят че е 45 година..точно тогава мнозинството генерали в съюзната армия са мислели че войната трябва да продължи в посока изток..представям си какво щеше да стане като ги метнат да ги бомбардират крила от по 2000 бомбардировача..колко щеше да остане от СССР..да не говорим за атомните бомби

    Коментиран от #35

  • 35 Хи их хи

    6 0 Отговор

    До коментар #34 от "JEB":

    Публикувано във факти.бг: 45 година..точно тогава мнозинството генерали в съюзната армия са мислели че войната трябва да продължи в посока изток...Много фантазия брат, изпуснали са те от някой диспансер!

    Коментиран от #36

  • 36 JEB

    1 8 Отговор

    До коментар #35 от "Хи их хи":

    чети малко болшевик..за запада сталин не е бил по-добър от хитлер

    Коментиран от #53

  • 37 ТтТ

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Олеле":

    Точно, но виждаш ли колко минуса имаш?
    Това е реалността в БГ, шизофренизам!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Вълко Червенков

    2 5 Отговор
    Владимир Волфович явно е мръднал окончателно.И газта ще я пият в Рускенефа като самогон.От големите европейски страни,само Германия остана някакъв търговски партньор на Рускенефа.
  • 40 стоян

    2 4 Отговор

    До коментар #26 от "ДжафДжаф":

    До 26 ком -другарю -голям измислен роман си написал -революцията беше реализирана от руските крепостници с идеи от ленин и негови сподвижници -селяни които все още нямаха земя макар че е имало декрет за оземляване -те са в основата на червената армия
  • 41 Накратичко

    1 4 Отговор
    Рекетьорите от Кремъл пак ще искат нещо от германците. Те друг търговски актив нямат.
  • 42 пръдливия Ханс

    5 5 Отговор
    Ех Жириновски Какъв сапун ставаше от вас но знае ли човек
  • 43 2.5 милиона

    2 1 Отговор
    алкаши работят в Германия, иначе къде щяха?
  • 44 Гришата

    3 2 Отговор
    ленин сифилистика беше пратен от Германия за да отслаби Русия и успя ,сега американците и арабска Европа изпрати Навални пак да опита да направи "революция" но не успяха
  • 45 Истината

    4 4 Отговор
    Кога най-сетни ще го приберат за лечение този откачалник?

    Коментиран от #48

  • 46 Посетител

    2 1 Отговор

    До коментар #18 от "гост":

    Не е изкуфял а хитър и лъжлив Еврей – печели вот прави пари; Ekaтерина Велика е дъщеря на Кайзера а първата Руска Академия - от Немци.
  • 47 Army Ranger

    1 1 Отговор
    Прав е за ядрения удар по Истанбул и германците, сега вместо турци в германия и фашисти можеше да има готини рускинки
  • 48 Хахаха

    0 1 Отговор

    До коментар #45 от "Истината":

    Ти какво отношение имаш към него? Нямаш думата.
  • 49 Болшевика

    2 1 Отговор
    Дърт тъпанар комунистически . Токова милиони хора страдат от вашите болшевоски презумици и още толкова болни мозъци ви се възхищават , щото друго не умеят !
  • 50 Тотален

    1 1 Отговор
    сдухар е тоя:
    „трябвaшe” .... „aкo нe бe” .... "ca щeли” ...... „кaквo би” ...... „aкo” ...... „нe ce бeшe” ......
    Че и нагло комунето : „вcички рecурcи ..... щe бъдaт пoд нeин кoнтрoл.” ......
  • 51 Рико

    0 0 Отговор
    Евреите пък какво са "спасили"? Богатите бягаха в Америка, бедните-в Палестина. Да воюват глупаците.
  • 52 ДОКО

    0 0 Отговор
    И АЗ СЪМ НА ТОВА МНЕНИЕ..
  • 53 Жири

    0 0 Отговор

    До коментар #36 от "JEB":

    ходи цъкай на ЦС и после си лягай да те непляскат вашите.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания