Last news in Fakti

12 Февруари, 2013 11:21 3 868 4

Мълнии удариха Свети Петър, папата - в оставка - Видео

  • мълнии-
  • светкавица-
  • свети петър-
  • папа-
  • бенедикт xvi

Папа Бенедикт XVI шокира милиони римо-католици по света и своите най-близки съсветници с новината за своето оттегляне от Светия престол, обобщава Би Би Си.

Часове след новината мълнии удариха базиликата Свети Петър във Вечния град.

Мнозина от римляните и гостите на града видяха в това божието провидение. 85-годишният папа ръководи католическата църква от 2005 г. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вярващ

    0 0 Отговор
    И тази мълния дето е ударила базиликата свети Петър по сред февруари никак не е случайна-това е някаква поличба,някакво предупреждение от господ да внимаваме кой ще се възкачи на светия престол. Защото в този живот никога нищо не е случайно .
  • 2 някой

    0 0 Отговор
    До се га има само един случай папа да напусне доброволно. Аз се съмнявам това да е взето без натиск. Обърнете внимание кой именно пръв поздрави папата за това решение и какви бяха думите му.
  • 3 муспи

    0 0 Отговор
    Според пророчеството идва негър папа - Петър. Първият папа е бил Свети Петър и с последния Петър е края на католицизма, следва апокалипсис. Драматичните събития ще започнат още с идването на дивака. Да не забравяме че европейската цивилизация я сринаха евреите чрез смесване на расите. България ще е на завет. Ние все продължаваме да си знаеме че в света има бяли и диваци, и че при всичката си деградация бялите са носители на доброто, а диваците на злото. Смесването им може да става само с дяволски усилия.
  • 4 Ефи

    0 0 Отговор
    Пророчеството избщо не ти казва, че белите са добри, а черните лоши!
Новини по държави: