Last news in Fakti

19 Септември, 2021 09:04 2 654 74

Единна Русия се готви за победа

  • избори-
  • русия

Сигнали за масови нарушения на изборите

Единна Русия се готви за победа - 1
Снимка: БГНЕС

Руснаците гласуват днес на последния ден от тридневните парламентарни избори, които се очаква да бъдат спечелени от управляващата партия Единна Русия, предаде Ройтерс, цитирани от БТА. Очакваната победа ще бъде използвана от Кремъл като доказателство за подкрепата за руския президент Владимир Путин, въпреки годините на спад в жизненото равнище.

Подкрепящата 68-годишния президент партия е изправена пред спад на рейтинга си, но остава по-популярна от най-близките си съперници, "Комунистическата партия на Руската федерация" и националистическата "Либерално-демократическа партия на Русия". И двете често подкрепят Кремъл.

В момента представители на "Единна Русия" заемат близо три четвърти от 450-те места в Държавната дума.

"Ако "Единна Русия" успее, нашата страна може да очаква още пет години на бедност, пет години на репресии, пет изгубени години", гласеше послание към поддръжниците в блога на изпратения в затвора опозиционен лидер Алексей Навални. Неговото движение беше разпуснато като екстремистко, а на съюзниците му беше забранено да се кандидатират.

Парламентарните избори в Русия влязоха във втория си ден, като вече се появиха твърдения, че са допуснати масови нарушения в полза на управляващата партия "Единна Русия", предаде "Дойче веле".

Директорът на избирателната комисия Ела Памфилова заяви, че официално досега са получени 137 сигнали за нарушения от цяла Русия.

Организацията за наблюдение на изборите "Голос" обаче регистрира около 2000 процедурни нарушения само в първия ден на гласуването. Един от тях показва, че правителството мобилизира държавни служители, за да осигури победа на управляващата партия. Други са за неправилно съхраняване на бюлетини.

Местни медии също съобщават за измами и принуда на избирателите.

Междувременно избирателната комисия на Русия съобщи за три кибератаки, насочени към онлайн гласуването от чужди страни.

Въпреки спада на рейтингите, "Единна Русия" все още се очаква да спечели изборите. Тя обаче може да загуби сегашното си мнозинство от две трети, което е достатъчно за промяна на конституцията.

ЦИК планира да обяви предварителните резултати от изборите за Държавна дума по обяд на 20 септември. В кампанията на това ниво участват 14 партии.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Калугин

    27 63 Отговор
    Поредните откраднати избори от шайката на Путин.

    Демократичният свят трябва да скъса всички отношения с режима на Путин и да засили значително подкрепата за демократичните сили в Русия.

    Коментиран от #4, #12, #16, #25

  • 2 РУСИЯ Forever

    47 13 Отговор
    А който не я харесва,да прави близалка..
  • 3 хо хо хо

    52 9 Отговор
    Браво удри западняците искащи ресурси за без пари.

    Коментиран от #66

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Софиянец

    18 55 Отговор
    Путин и шайката са срам за човечеството, паразити.

    Коментиран от #10, #14

  • 6 Айдеееее

    53 9 Отговор
    Соросоидният вой да започва-чичко Путин ще продължава да ги люшка соросите....
  • 7 Анримилиционер

    13 41 Отговор
    140 милиона милиционери гласуват за старши милиционер, който ще ги храни още 5 г от тръбата към запада.

    Коментиран от #13, #17

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 momo

    50 9 Отговор
    В Русия падало жизненото равнище, а у нас и Европа цъфтим и връзваме - няма бедни, хората са богати и доволни. За американците въобще няма смисъл да се коментира, там са построили комунизма - равенство и братство.

    Коментиран от #15, #28

  • 10 Абе льольо

    37 7 Отговор

    До коментар #5 от "Софиянец":

    Глей си чорбицата и сметките вода,ток,телефон,данък сгради и прочие,не ми се прай на отворко.Цървуля се загрижил за Човечеството..
  • 11 3.14К

    51 9 Отговор
    Да определяш измамника Навални за демократ и да правиш изводи от негови твърдения, е висша форма на идиотизъм!
  • 12 Мантрата

    45 8 Отговор

    До коментар #1 от "Калугин":

    "режим на Путин" е доста поизтърсана. Впрочем я си представете какво ше стане, ако руски дрон порази "по погрешка" на чужда територия нечия лека кола и убие няколко деца в нея? Това не е ли престъпление срещу човечеството? Защо мълчи принципният ЕС, а къде са Соломончето Паси и крадливото Ленче? А вие - Путин, та Путин... Ставащото в Русия е вътрешна работа за Русия, но масовите убийства , извършвани от "най-демократичната страна" са престъпления с общочовешки измерения!

    Коментиран от #19, #20, #29

  • 13 Какви

    29 2 Отговор

    До коментар #7 от "Анримилиционер":

    милиционери са те патили - теб те командва доста време един "генерал" от девоенизираната пожарна ... и си щастлив, нали?
  • 14 А Разбира се

    38 2 Отговор

    До коментар #5 от "Софиянец":

    бомбардирането на пътнически влак /в Югославия, забравихте ли ?/ - или на лек автомобил по пътя с деца в него е подвиг и повод за горзодст на американските мироносци и техните слуги, сред които сме и ние?
  • 15 Механик

    37 3 Отговор

    До коментар #9 от "momo":

    Точно това си помислих и аз.
    Значи в Русия падало жизнното равнище, а в САЩ все повече хора имали нужда от раздаване на храна, поради невъзможност сами да се снабдяват. (Това го пишеше преди месец тук в тоя сайт.)
    Главните германски градове са заприличали на сметище, по улиците им се таркалят просяци и "бежанци". Във Франция нещата са дори по-зле.
  • 16 боил

    31 4 Отговор

    До коментар #1 от "Калугин":

    Ти пък къде я видя демокрацията иавън Русия ? ...в забогатяване на политици за сметка на хората , които ги избират , в опитите да налагат еи рекламират хомосексуализъм , в опитите на педофилите да прокарат закони за децата и т.н. ...това не е демокрация.
  • 17 Антитрол

    37 4 Отговор

    До коментар #7 от "Анримилиционер":

    Е Путин поне храни поданиците си (няма значение от къде), а краварите само смучат от бедна България. То и ние щяхме да се храним от "тръбата към запада" (Южен поток) ама някои соросоиди предпочитат да ядат черни афроамерикански к.... Щяхме да имаме и да продаваме евтин ток от АЕЦ Белене ама друго си е да смучете на афроамериканците.

    Пък че ни вземат златото без пари, че плащаме скъп ток на "американските марици",че плащаме за въглеродните емисии защото горят въглища, че купихме най-скъпите самолети в света модел от преди 50 години но на картинка няма значение за соросоидчетата - важни са господарите пък България кучета я яли.

    България не е важна за вас важни са интересите на господарите ви.

    Коментиран от #36

  • 18 mi6osp

    15 0 Отговор
    Опозиционният Левада център в ежегодната си анкета констатира, че на въпроса " При кой политически строй смятате, че населението на Русия живее най-добре?" вече 49 процента отговарят " При социализма в СССР" ( през 2001 г. така са отговаряли 18 процента. ) Отговорът "При капитализма " дават вече 15 процента (2001са били 32 процента).
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 хайко

    5 16 Отговор
    Като задушиш опозицията от позиция на силата, победата лесно се постига.

    Коментиран от #27

  • 22 Въпросче

    23 2 Отговор
    Ако в Русия "спада жизненото равнище", какво да кажем за САШ, където (според DW) гладуват 50 милиона души ?
  • 23 Ежко Бежко

    9 0 Отговор

    До коментар #20 от "Мантата":

    Това ти отговора за убитите невинни хора? Срам.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Ежко Бежко

    16 1 Отговор

    До коментар #1 от "Калугин":

    Това за подкрепата на демократичните сили намирисва на вмешателство във вътрешните работи. Нали американците все за това цвилят срещу Русия? А ти предлагаш същото за тях? Несправедливо.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Ахмак

    5 16 Отговор

    До коментар #9 от "momo":

    Ах ах тролчо, в България минималната заплата е по високата ит масовата в Русия, мульо! За Европа няма да коментирам където най ниската почва от 500€ - горе долу колкото е средната в Расийката ти, куче

    Коментиран от #38

  • 29 5898

    5 19 Отговор

    До коментар #12 от "Мантрата":

    Руснаците още нямат знанията и технологиите да правят дронове.Най-модерното им.е дрон с прашка.Колкото до избиването на цивилни отново русия е лидер там.Освен това малко ли болници и детски градини унищожиха в близкия изток по "погрешка"

    Коментиран от #73

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Мдааа

    5 14 Отговор

    До коментар #27 от "Антитрол":

    Хахахаха, тоз пък събрал някви заглавия и измислил деизиндормацията! Не може да имаш жизнен стандарт с корупция тип Русия !!! Каквото и да става в САЩ пак са в пъти по напред! Искам да си купя руска кола но тряа пак към тесла да опа просто защото Русия освен дрънкане на леъжия нищо др не предлага

    Коментиран от #45

  • 32 Мантата

    4 15 Отговор

    До коментар #24 от "Антитрол":

    Хахахаха,значи викаш руснаците невинни дечица не убивали…Вие чибурашкитe имате странно чувство за хумор!
    А какво ще кажеш за 130-те избити с газ деца и възрастни в московския театър преди десетина години?!?

    Коментиран от #39

  • 33 Ежко Бежко

    14 2 Отговор
    Сега най-важното. Зарежете изборите в Русия и най-вече зарежете любителите на европейски ценности у нас. Дайте да си оправим България.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Ами

    2 8 Отговор
    Путин 110%, на патериците по 10%.
  • 36 Хахахаххаха

    4 14 Отговор

    До коментар #17 от "Антитрол":

    Как ги храни Путин бе, Ставри? Путин хранинплогарсите си, за да се задържи на власт, нещо което се наблюдава и при нас!
    Даде им еднократна помощ по 130 лв , жалко за гения на руския народ, че си имат такава шайка престъпници за управляващи
  • 37 Само САЩ

    5 12 Отговор
    България е корупционно копие на Матушка Русъ! Предпочитам да сме корумпирани по евро образец отколкото дивашко-степен такъв от руски тип, гнус ме е
  • 38 momo

    11 2 Отговор

    До коментар #28 от "Ахмак":

    Щом още не си разбрал, че не е важно какъв ти е размера на минималната заплата, а какво може да купиш с нея - едва ли има смисъл да се спори с теб.
  • 39 Антитрол

    10 3 Отговор

    До коментар #32 от "Мантата":

    Първо не бяха 130 и не са ги убили умишлено както правят краварите. Газът трябваше да е приспивателен.

    Обаче краварите съвсем умишлено застреляха невъоръжени протестиращи пред Капитолия, съвсем умишлено гръмнаха пикапа без даже да са сигурни кой е вътре, съвсем умишлено войниците стреляха по всеки след атентата на летището в Кабул независимо какъв е.

    Съвсем умишлено бомбандираха цивилни в Сърбия и то с убеднен уран, Съвсем умишлено нападнаха Ирак и убиха милиони цивилни, съвсем умишлено нападнаха и Сирия и там избиха хиляди цивилни.

    Но какво стана с лъжите ти за руските дронове и алкохолизираните руснаци.

    Коментиран от #44

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 стоян георгиев

    5 7 Отговор
    руисия и избори.тва е оксиморон.в русия никога е нямало право на избор.путин играе един смешен цирк в които вярват само феновете му в българия.в русия отдавна на хората им е ясно че избори няма.един навални с малкото си саитче го смазаха .изтрепаха де що може да е опозиция и играят цирк между путин ,комунистите и жириновски.точно като през комунизма.дрогарите тук дето пишат че на запад било същото ,да ни дадат пример със заселването си в сибир,а не като корнела нинова да викат путин,путин,а дитето с крадените парици в бъркли после в банката на родшилд.същия мач го играха бая комуняги ,а към русия дето било много убаво не пое ни един.
  • 42 Олга

    10 1 Отговор
    Моите съжаления към Э.Панфилова - председател на центр. избират. комисия подготвила абсолютно прозрачни избори на високотехнологично ниво. Как издържали нервите й срещу масирани нападки от вън, че предварително няма да признаят избори легитимни, срещу провокации, срещу груби лъжи, полулъжи както статията тук, хиляди фейкове, заснети преди избори видео от домашни “киностудии” с ”нарушения”, подготвени фалшификации в това число от известния провокатор - иноагент “Голос” и различни други свои граждани подготвени за тази цел от заклети “приятели” на Русия от вън.

    Пролича, че има сериозен страх на Запада пред Русия, че окончателно губят какъвто и да е контрол върху обществото й и няма да могат да влияят на руския суверенитет.

    Коментиран от #46, #49

  • 43 Раша

    3 12 Отговор
    Тъй се получава при диктаторите! Сега печелят с 3/4, а на следващите избори с 4/4.
  • 44 Мантата

    4 6 Отговор

    До коментар #39 от "Антитрол":

    Не ги убили умишленно,а без да искат!
    Ей богу,ти четеш ли си простотиите изобщо?!?

    Коментиран от #47

  • 45 Антитрол

    10 3 Отговор

    До коментар #31 от "Мдааа":

    И каква корупция има в Русия бе - ние тук изобщо нямаме корупция а за краварника да не говорим - там даже корупцията е съвсем законна.

    В държава в която сенаторите си правят съвсем законни лобистки фирми и лобирането за тези които им плащат е съвсем законно, в държава в която бакшиша ти е написан в сметката да ми казваш че в Русия била по-голяма корупцията.

    Ами излез от дупката си в която пишеш глупостите си и се разходи и в Русия и в САЩ пък после ми говори къде как живеят и къде имало корупция и къде нямало.

    Коментиран от #52

  • 46 Девчьонка

    3 9 Отговор

    До коментар #42 от "Олга":

    Така е Олгичка! Само че запада от страх си живее живота, а обикновенния руснак се чуди по кой път да хване за да си оправи живота.

    Коментиран от #51, #68

  • 47 Антитрол

    8 3 Отговор

    До коментар #44 от "Мантата":

    А ти четеш ли твоите - нещо не коментира разстрела на невъоръжени протестиращи пред Капитолия.

    Коментиран от #50

  • 48 Силно "загрижени"

    2 6 Отговор
    Сигнали за масови нарушения на изборите. "Единна Русия" заема близо три четвърти от 450-те места в Държавната дума до сега. С колко ще се увеличат, с нарушения, илинамалят бяз нарушения? Отговорът в законният срок.
  • 49 Мантата

    3 8 Отговор

    До коментар #42 от "Олга":

    Олгичка,не се мъчи на български език….Върни се да живееш у “матушката” ти!
    И ръси умни мисли из руските сайтове….ако ти разрешат де,щото напоследък и “американския интернет” взеха да ви спират!

    Коментиран от #61

  • 50 Мантата

    2 3 Отговор

    До коментар #47 от "Антитрол":

    Антитроле….скучен си,повтаряш непрекъснато плоски и заучени фрази.
    ….Или иначе казано:
    Не заслужаваш вниманието ми!

    Коментиран от #63

  • 51 Олга

    7 4 Отговор

    До коментар #46 от "Девчьонка":

    Милия мальчонка, ти си за живота в Русия знаеш толкова, колкото за пингвини в Антарктида ,къде си ходил само на сън и то след тежко препиване.
    И ти давам съвет: оправи своя живот.Знаеш защо.

    Коментиран от #60

  • 52 стоян георгиев

    4 7 Отговор

    До коментар #45 от "Антитрол":

    корупцията в русия е с нива по-високи в пъти от българската.тва е по статистика.в сащ нивата са далеч далеч по-ниски.и за да ни докажеш дрогар,че в русия е по-добре.вот тебя самальот .взимаи правата лопата ватенката и чомадана и еи къде е магадан.що един от вас не го нарапви бе?един!!!!!все ривете за куба,северна корея или русия ама бягате в лондон,амстердам или чикаго при геиропеиците и хамериканците?що бе?що тодор живков младши е там ,що децата на милко балев са там ,що дитето на нинова е там ...децата на сталин,хрусчов....?що бе?нали е гадно,несправедливо и зле?та ти за да се оправиш си за принудително заселване в русия.после ще си струна,щом издрапаш наобратно.тва заслужавате путиновите тролове,да получите пожеланото!

    Коментиран от #64

  • 53 100pera

    5 2 Отговор
    Просто един съвет към г-н "автора", който предполагам че бързо ще изтриете:
    Когато водиш пропаганда по спуснати от чужбина опорки, не ги превеждай с Гугъл-преводачката, защото тя допуска грешки. Особено в съгласуване по род и число, а да не говорим за членуването... Ето и в тази статия "Публикувано във факти.бг: Организацията за наблюдение на изборите "Голос" обаче регистрира около 2000 процедурни нарушения само в първия ден на гласуването. Един от тях показва..." Гугъл е объркал съгласуването и е станало "нарушения", но "един" от тях" показвал...

    Коментиран от #55

  • 54 ярмен

    3 3 Отговор
    кратък виц -РУСКИ СМАРТФОН

    Коментиран от #57, #72

  • 55 Мантата

    2 5 Отговор

    До коментар #53 от "100pera":

    :)))))
    Ти сериозно ли си го написал това?

    Коментиран от #59

  • 56 хах

    3 5 Отговор
    Самите руснаци казват, че по-фалшиви избори не са провеждани. Като гледам и нашите избори много наподобяват на руските. Само не зная нашите диктатори ли се учат от тях или техните от нашите.
  • 57 имат

    2 1 Отговор

    До коментар #54 от "ярмен":

    Тайгафон. Очаква се и Тундрофон.
  • 58 ДаЗдраПерМа

    1 1 Отговор
    в статията има една истина и тя е че действително държавните служители са длъжни да гласуват обезателно, без значение за кого важното е явката
  • 59 100pera

    3 0 Отговор

    До коментар #55 от "Мантата":

    :)))
    Може да звучи като виц, но уви - не е. И не е само в този сайт. В много други ситуацията е същата. Превеждат с Гугъл и "праскат" направо, но понеже бързат, често допускат нередактирани текстове. Което веднага издава, че са преписвали чужди тесктове и дори "подсказва" на какъв език са били те.
    С преводачката на Гугъл през последните 1-2 години "отбелязват" сериозно подобрение, но ... Уви, знам само 5 чужди езика. Често ми се налага да я ползвам и съм забелязал - много по-добре превежда напр. от испански на френски или италиански, отколкото на английски, да не говорим за български. Това е естествено - труден език е нашият. За нас е доста лесно да "минем" на език, в който нямат род и съгласуване по род и число. Но обратното е много трудно и ако се заслушаш, ще видиш, че чужденци с такива майчини езици правят доста комични грешки. Същото е и с Гугъл. Ако го ползваш за преводи, особено на български, трябва много да внимаваш и най-добре е да ги прекарваш през чужд език, който знаеш.
  • 60 Хипопотам

    4 3 Отговор

    До коментар #51 от "Олга":

    Че и нахални в чужда държава мозък ръси
  • 61 Олга

    3 3 Отговор

    До коментар #49 от "Мантата":

    Широк ти е врата,след като твоята независимост е дадена с тежки жертви на руснаците и опълченците, от името на които сега не контролирано развързваш езика си. Свести се, и спазвай някакви приличия срещу държава, която останала за векове в историята ти с добро.

    Коментиран от #71

  • 62 Владимир Путин

    2 2 Отговор
    Скрил съм се в бункера и се обадих по русфонса на Лавров, не вдига.Ще звънна на Шойгу да ми пусне една стълба, че не мога да се изкача на планетата за края на изборите
  • 63 Антитрол

    2 3 Отговор

    До коментар #50 от "Мантата":

    Плоските и заучени фрази са специалитет на соросоидчетата - за пореден път те питам защо не коментира разстрела на невъоръжени протестиращи пред Капитолия - няма го в опорките ли?

    Как се вмества в представите ти за "демокрация" стрелбата по невъоръжени протестиращи - даже и нещо да са нарушили не трябва ли да ги арестуват а не да ги разстрелват.

    Хайде бягай за нови опорки че за това явно нищо не са ти спуснали.
  • 64 Антитрол

    3 2 Отговор

    До коментар #52 от "стоян георгиев":

    Стоянчо такива като теб искат да "бягат" на някъде които от дупките си гледат на света. Уви аз съм живял и в Русия и в САЩ и в Африка през последните 10 години и знам къде как се живее.

    И не ме сравнявай със старите комунистически величия както и със новите евроатлантици защото те са едни и същи които ни продават на текущите ни господари.

    Коментиран от #67, #69, #74

  • 65 От страни

    0 1 Отговор
    Как беше казал някой не е важното как ще гласуват - важното е как ще преброят. Само с хохавели ЕР може да стане пак меозинство. Ама май си отиват. Така ми се ще де.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Навалний

    2 0 Отговор

    До коментар #64 от "Антитрол":

    Живял си но на сън.
  • 68 От страни

    1 1 Отговор

    До коментар #46 от "Девчьонка":

    Къв живот си живее запада - четеш ли новините от там?
  • 69 Разкажи малко

    2 1 Отговор

    До коментар #64 от "Антитрол":

    Живял бил той в САЩ... Те разкажи ни как отиде да "живееш" в САЩ,за колко време и в кой град/щат ? Бил съм два пъти на бригада в щатите и от това което съм видял ,бих отишъл да живея там при първа възможност ,а единствения вариант е зелена карта.Това е друг свят.Както се казва в САЩ дори небето е по-синьо и тревата е по-зелена.А Русия няма никакъв смисъл да се коментира Русия е крайно изостанала и бедна страна.Русия въвлече в мизерията и всички държави около нея включително и България.
  • 70 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    НЕ ПЛЮЙ РУСИЯ ---ПО БОГАТА Е ОТ САЩ НА ВСИЧКО !!!!!!!!!!! ЧРЕЗ ФРАКИНГ ЩЕ ЗАГИНЕМ -БРАТЯ АМЕРИКАНЦИ !!!!!!!!!!!!!!
  • 71 Бай Шилер

    0 0 Отговор

    До коментар #61 от "Олга":

    А ти къде беше през 1877г. ..?Има си дати и който иска чества и си спомня.Дразните с Вашето надменно поведение.Специално Вие няма един грам принос към събитията от 1877-1878г.Тези, които са имали не са живи вече
  • 72 От страни

    0 0 Отговор

    До коментар #54 от "ярмен":

    Виж Йотафон с два екрана от двете страни, единият е мастилен. Сега правят нови, други модели със собствени чипове.
  • 73 От страни

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "5898":

    ЛЪЖА.
  • 74 стоян георгиев

    1 0 Отговор

    До коментар #64 от "Антитрол":

    ооооооо ти си сериозен .живял си в русдия караш навярно лада и имаш руски телефон.направо ще ме разплачеш!ами да махнем величията дрогар,днешните политици български или руски ,като борисов,нинова лавров...имат деца в сащ или европа.ни един западен политик няма в русия.и ти не ме разбра дрогар,не да идеш да живееш в русия в командировка или като шеф на нещо,а като обикновен гражданин,както го правят милиони българи ,но в обратната посока.аз съм на 50 имам поне 1000 близики в чуужбина и не познавам ни един човек дето да е отишъл в магадан ,чита или москва да се заселва.ни един,а познавам бая като теб дето викат за путин и са срещу европа и сащ.всички те дрогар правят сметки за придвижване само на запад.и не само тва имам маса познати руснаци избягали от русия дето нещат да се връщат там за нищо на света.една българия за тях е супер пред руската алтернатива.иначе дрогар и на мен ми се живее в русия или куба като олигарх .
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания