Last news in Fakti

27 Септември, 2021 16:55 1 965 13

Привикаха на разпит фотограф, снимал Макрон

  • франция-
  • фотограф-
  • еманюел макрон

Публикувани са снимки от плажа

Привикаха на разпит фотограф, снимал Макрон - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Френски фотограф е проучван за нарушаване на личното пространство на държавния глава, съобщи Фигаро.

Фотографът е снимал Еманюел Макрон на неговата почивка. Ваканцията се проведе в Средиземноморието.

Там държавният глава е сниман по бански. Това беше потвърдено от прокуратурата в Париж.

Снимки са били публикувани от списания Воаси. На снимките се вижда как той почива на яхта и се забавлява на плажа.

Макрон е приел с неодобрение кадрите. Подал е жалба за нарушаване на личното пространство.

Фотографът Тибо Далифар е трябвало да се яви в полицейското управление. Далифар обяви, че е изненадан от решението на държавния глава, тъй като кадрите го представят в добра светлина.


Поставете оценка:
Оценка 1.1 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пиер

    17 0 Отговор
    сниман е надупен?
  • 2 Валката

    1 7 Отговор
    Фотографа е действал като от ИТН. По конституция.
  • 3 Майна

    21 1 Отговор
    Това е ДЕМОКРАЦИЯТА. ,,ЕЛИТЪТ,, НА ЗЛОДЕИТЕ МОГАТ ДА ВИ ОТНЕМАТ ВСИЧКИ ПРАВА И ДА ВИ СМАЧКАТ. ДА ВИ ОТНЕМАТ РАБОТАТА ,АКО НЕ СЕ ИНЖЕКТИРАТЕ ТОВА Е И ДЕМОКРАЦИЯ ,ЕВРОПЕЙСКА., ДА ВИ ОТНЕМАТ ВСИЧКО СЯКАШ НЕ СА ВАШИ СЛУЖИТЕЛИ. ТОВА Е ДИКТАТУРА ,
  • 4 Папарак

    2 1 Отговор
    Макрон не си е платил и фотографа е побликувал снимките! Какво толкова?!:) Калкото до светлината...?!:) За едни може да е добра...!:) За други лоша!:)
  • 5 Е и

    8 1 Отговор
    Снимал му е макарона...
  • 6 Фашист

    14 2 Отговор
    Макрон е кофти пич. Сигурно е заради жената. Аз съм снимал Никола Саркози на джогинг около Айфеловата кула по къси гащи и двама охранители тичащи до него. Човекът само се усмихна и ми махна. Къде отиде вежливата стара франция? А този Макрон ми напомня на Дочо Боджаков и неговото "Санкции, глоби, айде де.Кучета и котки може, прасета не може, айде де"
  • 7 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    8 1 Отговор
    И докато полицията е мобилизирана за подобни глупости, дилърите съвсем спокойно са на улицата и продават своите глупости ..Защо господин Путин няма тези проблеми ,често пускате снимки какво прави през свобоното си време ?Дайте снимки на висички президенти българският,американският.....
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Ироничен

    2 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Далифар обяви, че е изненадан от решението на държавния глава, тъй като кадрите го представят в добра светлина.
    Фотографът не може да определя какво е "добра светлина". Той е търсил сензация, оправдава се. От бедняка до президента всички трябва да имат ЛИЧНО ПРОСТРАНСТВО!
  • 10 Рошко

    5 1 Отговор
    Да не е бил с" баба си" в интимна поза та затова да се е обидил

    Коментиран от #12

  • 11 Защо дребните политици

    2 0 Отговор
    Имат високо его? Нещо компенсират ли?
  • 12 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Рошко":

    Започнато е разследване за "нарушаване на личния живот" след експонирането на снимка на президента Еманюел Макрон по бански -прокуратурата в Париж !

    „В ход е разследване“ и „разследванията са поверени на БРРП“, Бригадата за репресия срещу престъпността срещу лицето, заяви прокуратурата, без да посочи нито точните причини за това разследване, нито хората, към които е насочено.Изображението на президента на неговия джет-ски беше взето „миналата година“ и „циркулира в медиите“, тази е по опасна няма такава поне аз не намерих новата сигурно
    Е без бански или от две части бански с чашки ...:;,") .Истинско удоволствие е да виждаш Адолф Макрон подиграван ! Той не заслужава нищо друго
  • 13 Jacques Yves Moineau

    0 1 Отговор
    Е няма свобода на словото във фъкти.
Новини по държави: