Last news in Fakti

4 Ноември, 2021 07:50 3 015 14

Голяма демонстрация в Глазгоу

  • глазгоу-
  • протест-
  • климат

Протест на групи активисти

Голяма демонстрация в Глазгоу - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Голяма демонстрация се проведе в Глазгоу, съобщи Гардиън.

Протестът беше призив за действия от глобалните правителства. Градът приема конференцията за климата.

Задържани са били петима от протестиращите. До това се стигна след провокации към полицаите, които охраняваха събитието.

Повечето демонстранти преминаха мирно през площадите на града. Протестът беше предварително разрешен.

Те недоволстваха срещу компаниите, които настояват, че са екологично ориентирани, но не показват това с действия. Полицията контролира ситуацията.

Оттам увериха, че ще защитават мирните протестиращи.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СЕКТА

    49 5 Отговор
    ТУКА ВИ РЕШАВАТ СЪДБИТЕ ЗА ГОДИНИ НА ПРЕД БЕЗ ДА ИМАТЕ ПРЕДСТАВА ЗА КАКВО ЗАКОЛЕНИЕ ВИ ГОТВЯТ АГЪНЦА СЛЕПИЧКИ НЕ КОРОНА АМИ ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ ЩЕ ВИ ОТНЕМАТ ТЕЗИ САТАНИСТИ-ГЛОБАЛИСТИ НАЧЕЛО С РАДЕФ САТАНИСТА ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ КОДА НА ЗВЯРА!

    Коментиран от #2, #6

  • 2 мИ РР И ББ СИ МИСЛЯТ ЧЕ ША СА

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "СЕКТА":

    ОТТЪРВАТ.....ОНИЯ СЪУЧАСТНИЦИ И СВИДЕТЕЛИ НЕ ОСТАВЯТ
  • 3 Продай България

    14 3 Отговор
    Радко предателя,президента на фашистите
  • 4 гошо

    14 3 Отговор
    дали ще си направи някой труда да провери като как се е организирала тази "спонтанна" акция? макар че и така е ясно, че чичето ш.ор.о.ш се е бръкнало бая.

    Коментиран от #5

  • 5 ????

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "гошо":

    Сам си отговаряш на въпроса, защото не се организират тези, които ще платят измислици те на зелената сделка, тях никой не ги спонсорира.

    Коментиран от #8

  • 6 Костова

    20 1 Отговор

    До коментар #1 от "СЕКТА":

    Да, точно. Екологичните движения се появяват през 60-те години на миналия век. Те също са продукт на глобалистите и имат задача да направят бедния и средно богатия човек по-бедни, а богатите по-богати. Също така и имат цел да намалят числеността на хората, за да освободят място да се ширят богоизбраните богаташи. Всичко това не е конспирация, а изразено ясно в докладите на Римския клуб например.
  • 7 среднощен

    11 0 Отговор
    На фона на цялото това "безумие", някой сети ли се за изпълнението на наказателните клаузи по "БРЕКЗИТ "...? Всичко мина и отмина и "спомен даже няма"... Между другото - изчезнаха едни милиарди...
  • 8 Костова

    12 1 Отговор

    До коментар #5 от "????":

    Протестиращите са типично Зелени, ала Грета Тумберг. Нервни и недоволни, че светът масово не се отказва от твърдите горива и традиционната енергетика. Излезлите на улиците в Глазгоу всъщност подкрепят чиновниците на климатична конференция. В статията се пише за голяма демонстрация. Колко голяма? Тъй като на снимката виждам само огромен лик на английската кралица и двуетажен червен автобус.
  • 9 Некой си

    9 0 Отговор
    Толкова загриженият за екологията Байдън за присъствието си в Глазгоу е изгорил над 200 ТОНА керосин само за полета на личния му самолет.
    Общо генерираните въглеродни емисии за няколко дни за този форум са колкото на една голяма фабрика за цяла година.
    Абсолютен популизъм!
  • 10 Dimitrin Rusev

    6 0 Отговор
    Росвне,снимката ти не е От Гласгоу а от центъра на Лондон ! Пикадили съркас ! Незнанието на закона не те оневинява !!!
  • 11 БПФ

    11 0 Отговор
    Тия протестъри са задоволени и презадоволени тийнейджъри, които ходят по протести, за да си правят селфита. А какво ще стане, ако светът се откаже "сега, веднага" (както иска тяхната дe-билна лидерка) от изкопаемите горива? Знаят ли тия кeлешчeнца какво е студ? Какво е глад? Та те само ако не могат да си заредят телефончетата поради липса на ток, ще ореват света, бе !!!
    Без изкопаемите горива, ще има тотален енергиен колапс, оттам икономически и социален... но поради пълният провал за либерастките образователни програми, тия не го разбират, нямат нужните базови знания - те си мислят, че токът идва от контакта !!! Затова най-добре да ги арестуват и да ги пращат на едногодишно заточение в Африка, където да живеят без ток и течаща вода, в колиби - да ходят полуголи и да търчат из саваната да си търсят нещо за ядене !!! Така ще им дойде акъла.

    Коментиран от #12

  • 12 Черна котка

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "БПФ":

    Същото се отнася и за тия от лгбт
  • 13 Генчо

    3 0 Отговор
    театър разрешен протест и протестиращите са получили и надник
  • 14 Рошко

    2 0 Отговор
    Стига сте лъгсли, всички протести са против зеления паспорт покажете какво става в Италия Франция Швейцария Австралия
Новини по държави: