Last news in Fakti

5 Ноември, 2021 20:50 1 509 11

Спазвайте дадените обещания

  • ал гор-
  • климат-
  • глазгоу

Призив от Ал Гор

Спазвайте дадените обещания - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Постигнат е напредък в действията за справяне с повишаването на глобалното затопляне. Това обяви някогашният вицепрезидент на САЩ Ал Гор, съобщи Вашингтон Пост.

Гор е носител на Нобелова награда за мир. Известен е със своите програми за околната среда.

Той говори на глобалния форум за климата. Обърна се към делегатите, които се събраха в Глазгоу.

Призова държавите да изпълнят своите ангажименти по темата. Гор приветства дадените обещания.

Обяви, че ако те бъдат пренебрегнати, може да има сериозни последствия. Призова да се действа за преодоляване на неравенствата.

Важно е да бъде защитена демокрацията.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Харвардо

    8 3 Отговор
    Тая утайка жива ли е още бе пуууу

    Коментиран от #5

  • 2 Историк

    4 1 Отговор
    Времето в което Кралските Тигри и Пантерите трябва да раздрънчат веригите чука на вратата,Австриеца бе болезнено прав!Паметник!!!
  • 3 Притеснен

    6 0 Отговор
    Дано да имаме разумни политици след време и да не се поддадат на тази провокация, защото доста работни места ще изгърмят в Югоизточна България, ако затворят мините. Явно не са им достатъчни 4-те реактора от АЕЦ на мафиотите от Запада! Искат да ни затрият. Буквално!

    Коментиран от #10

  • 4 Деян Икебаната

    6 1 Отговор
    Тоя има трудов договор със Сатанаил. Лично. И бачка неуморно.
  • 5 Сатана

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Харвардо":

    Ал Гор направи много кинти с лъжата за “Озоновата дупка”.Даже през 1999 год хората чакаха потопа да настъпи през 2000ната год.
    На местно колониално ниво ни накараха да плащаме скъпо и прескъпо за фотоволтоваци сякаш БГ е Сахара и е слънчево 24/7.Цветелина Бориславова и куп други олигарси знаят как се дерат овчи кожи
  • 6 рен

    5 0 Отговор
    Хич да не ми говорят за климат няй-големите замърсители са тези дето уж се правят на загрижени..що се отнася до изменението ,климатичната цикличност ако сте чували..
  • 7 ГУМЕН КРАДЕВ

    4 1 Отговор
    Кариерата на този престъпник започна като подпука рокгрупите като TWISTED SISTERS , W.A.S.P. и др. защото младежите като ги слушали и се самоубивали ??? След пищно-помпозен процес става ясно че цялата тази пумия служи само и единствено на Албърт Гор и му послужи - стана вицепрезидент ! Едно е хубаво - смятайте колко закъсаха зеленчуците щом почнаха да изкарват увяхнали и оцапани политици да кукуригат навсякаде ! Тоя да се затвори и на диета - марули и репички !
  • 8 ДаЗдраПерМа

    3 0 Отговор
    Важно е да бъде защитена демокрацията, това че мизерията е вече лукс за много българи не е важно
  • 9 ????

    4 0 Отговор
    Да вземе да отслабне този на снимката, че шията му не е от туршия, а и доста метан отделя.
  • 10 Антисимит

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Притеснен":

    Те искат да унищожат целия свят. Хората да са зомбирани и да вярват пряко на всичко което им се казва без да разсъждават и вземат сами своите решения. Ако изобщо някой взема сам своите решения изобщо особено напоследък. Толкова ли са тъпи хората немогат ли да разберат че повишеното потребление на електричество води до други проблеми. Не само разходи но има индукция в близост до далекопроводи не се строи не се стои. Но напоследък нищо не се спазва и скоро ще почнат проблеми много по големи от ковида и тъй подобни. Всичко се прави да се напълнят нечии джобове за сметка на всички хора по света. Щом най големите икономики на света не го приемат значи има нещо грешно в системата. САЩ, Русия, Япония, Китай, Австралия и др. не ги приемат да не би да са прости или наивни.
  • 11 Ццц

    2 0 Отговор
    Който е обещала да спазва. Ама най-големите замърсители нищо не са обещали. Вашата ма...ка мръсна, алчна, лицемерна! Дано ви изтряска Йелоустоун, да почине света от най-омразните си люде!
Новини по държави: