16 Ноември, 2021 15:50 1 452 5

Тръмп искал да е като Путин

  • доналд тръмп-
  • среща-
  • владимир путин

Това разкрива негов съветник

Тръмп искал да е като Путин - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Някогашен съветник на Доналд Тръмп направи нови разкрития за неговото управление, съобщи FOX News.

Това е Фиона Хил. Тя беше съветник в администрацията на предходния държавен глава по въпросите с Русия.

Настоява, че Тръмп е искал да има неограничена власт. За това е и завиждал на контрола, с който разполага руският държавен глава Владимир Путин.

Смятал е, че така ще може да действа без ограничения. Хил коментира и срещата между двамата във Финландия.

Тръмп постоянно я е разпитвал, дали Путин ще го хареса. Той явно опитваше да изгради добър диалог с него.

Често съветници отхвърлят международните решения на предходната администрация.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 не може да бъде

    6 1 Отговор
    Това,че Тръмп е искал неограничена власт като Путине едно лъжливо манипулативно твърдение,меко казано.Путин е много силен лидер,но няма неограничена власт.По-скоро Тръмп е искал да бъде един нормален ръководител-като Путин-защото в западните ръководители се наблюдават всички лоши качества-без изключение /!?/ ,които не би трябвало да има у ръководителите!
  • 2 От страни

    4 0 Отговор
    То всички искат ама не става. Тръм имаще шанса да оправи отношенията на САЩ с Русия, но не му дадоха да го реализира. Тия дни съм го гледал със съжаление - толкова несвободен президент не съм виждал никога. Това раскри истината за президентството в САЩ - то е само видимост на власт - истинската власт са клановете и корпорациите които стоят зад президента. Затова техните глупави игри в демократи и републиканци никога не са били опасни за държавата и тези които вече са над държавата - корпорациите.
  • 3 2121

    3 0 Отговор
    В тъпите сащ, управляват евреите.Няма нито една страна в света да се управлява от друга страна.Тази простотия ,я има само в престъпните сащ.Те ,сащ се управляват от другите престъпници,разпнали Йисус Христос на Кръста и който не признават за Месия-Евреите/Израел,да незнаещите/Всичко в сащ се управлява от евреи-Федералният Резерв/където се съхранява краденото злато, платина ,скъпоценни камъни/, Оръжейния бизнес/произвеждат оръжие, с което убиват невинни в Сирия, Ливан, Ирак, Афганистан, Либия/,Икономиката, Банките, Златото/за евреите БОГ е златото и парите/.Е,как тогава някаква си шушумига -Президент на сащ ,ще се сравнява, и пази Боже, да прилича на Президента на цяла Русия Вл. Вл. Путин.Щатските Президенти ,не струват колкото праха ,по обувките на Путин.Нещастници!

    Коментиран от #4

  • 4 Действителност

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "2121":

    която отдавна се знае - САЩ са под Еврейско владичество, да го наречем силно еврейско присъствие - във всички възлово-стратегически отрасли на САЩ. Хватката е желязна и няма мърдане. И чрез САЩ тероризират света. САЩ за Тях са само средство, инструмент, нищо друго.
  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 0 Отговор
    слагайте санкация и не му мислете бе

    или те вече не действат?