Last news in Fakti

21 Декември, 2021 17:20 3 646 68

Путин обвини Запада, че е направил „неграмотен анализ”

  • владимир путин-
  • путин-
  • русия-
  • нато-
  • студена война-
  • анализ-
  • сащ

Путин се надява на конструктивни преговори със САЩ и НАТО

Путин обвини Запада, че е направил „неграмотен анализ” - 1
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин днес обвини Запада за ескалацията на напрежението в Европа, като каза, че Западът е оценил неправилно изхода от Студената война, предаде Ройтерс. Пред висши военни Путин заяви, че Русия ще отговори "адекватно" на всяка западна агресия и ще продължи да развива армията си, предаде БТА.

"Понякога човек си задава въпроса - а защо те правят всичко това в тези условия? Това не е ясно. Мисля, че от еуфорията покрай победата в т.нар. Студена война. И поради погрешна, невярна оценка на ситуацията в този момент и поради неграмотен, некоректен анализ на възможните развития", цитира ТАСС думите на Путин."Това е причината. Просто няма други причини", каза той. Освен това руският президент допълни, че страната му е готова да предприеме военно-технически мерки в случай на приближаване на НАТО до нейните граници: "В случай на продължаване на явно агресивната линия на западните колеги ние ще предприемем адекватни военно-технически мерки, на неприятелските действия ще реагираме твърдо." Путин подчерта, че Русия има "пълното право" да постъпи така.

Путин изтъкна, че се надява на конструктивни преговори със САЩ и НАТО по исканията на Русия за гаранции за сигурност, когато вече са налице знаци, че Западът е готов да работи по въпроса. Руският президент заяви, че предложенията на Москва не са ултиматум, но Русия няма накъде да отстъпва по отношение на Украйна, която според Москва никога не трябва да се присъедини към НАТО или да приеме войските на алианса и оръжия, информира Ройтерс. "Въоръжени конфликти, кръвопролитие - това изобщо не е нашият избор. Ние не искаме такова развитие на събитията. Искаме въпросите да се решават с политически и дипломатически средства, но да имаме поне ясни, разбираеми, ясно формулирани правни гаранции", каза още руският президент.

Русия е струпала десетки хиляди войници на границата с Украйна, като настоява НАТО да откаже да приеме бившата съветска република за член и да гарантира, че пактът там няма да разположи нито оръжия, нито войски. По време на същата среща руският министър на отбраната Сергей Шойгу заяви, че Съединените щати са разположили около 8000 войници в близост до руските граници и заедно със съюзниците от НАТО често извършват полети със стратегически бомбардировачи в близост до Русия. Опитите на НАТО да привлече украинската армия в действията на пакта представляват заплаха за сигурността, заяви Шойгу. По-рано днес високопоставен руски дипломат заяви, че вече са започнали контактите между Москва и Вашингтон по въпроса за гаранциите за сигурност, които Русия търси, и че е налице възможност страните да постигнат разбирателство.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    42 13 Отговор
    Руският RT News написа на 20 декември „Русия обещава „военен отговор“ на всяко по-нататъшно разширяване на НАТО“ . Разбира се, всеки „военен отговор“ ще бъде срещу НАТО — целият — и вероятно в рамките на по-малко от час повечето хора от двете страни на тази ядрена война ще бъдат или мъртви, или обречени скоро да умрат — и дори в целия свят там ще са милиарди смъртни случаи.

    Никой военен конфликт между Русия и Америка (и нейните „съюзници“ или васални нации) не би могъл да остане неядрен, защото която и страна да губи всяка неядрена война, незабавно ще освободи целия си ядрен запас срещу другата, и така ядреният обмен ще стане част от всяка война между САЩ срещу Русия.РАДЕВ И КИРО ЩЕ СА ОТГОВОРНИ ЗА БЕЗОБРАЗНАТА ПОДКРЕПА КЪМ НАТО И СЪГЛАСИЕТО ДА РАЗПОЛАГАНЕТО НА НОВИ ТЕХНИ ЧАСТИ !!!!!

    Коментиран от #37, #38

  • 2 Видях

    15 14 Отговор
    Автора и няма да чета статията.

    Коментиран от #26, #40

  • 3 Майна

    24 19 Отговор
    За да е сигурен, че Кремъл разбира, че искането му е отхвърлено, генерал Тод Уолтърс иска още по-агресивен отговор към Кремъл. Той призовава войските на НАТО/САЩ да бъдат разположени в Румъния и България. Наричано засилено предно присъствие, то представлява американската военна окупация на Източна Европа – точно обратното на отговора, поискан от Русия.

    Може би Кремъл научава със закъснение, че годините на сладкодумни думи на Запада са създали очакването, че руските оплаквания никога не трябва да се приемат сериозно. Както предупредих, поведението на Кремъл насърчи повече провокации, които в крайна сметка ще отидат твърде далеч и ще принудят Кремъл да сложи крак.
  • 4 Дядо Вангел

    14 68 Отговор
    Проблемът на диктатори като Путин е че губят връзка с реалността, понеже са обградени от лакеи и блюдолизци, няма кой да им каже истината в очите. Така те живеят в един измислен свят, докато не свършат като Садам или Кадафи.

    Коментиран от #30, #46

  • 5 Българин

    20 55 Отговор
    Ау, могъща Рассия се е уплашила от 8 000 натовски солдати ... Срамота!!!
  • 6 Бъдеще

    72 10 Отговор
    Когато виждаш, че селските бабаити са се събрали, и се насочват към къщата ти, разбира се, че ще направиш всичко възможно да защитиш семейството и имота си... Просто няма място за отстъпление. Друг е въпроса, че селската банда е избрала грешната къща да се заяжда.

    Коментиран от #9

  • 7 Тодор Правешки

    16 67 Отговор
    Товарищ Путин, Украйна има пълното право да решава сама в кой съюз да се присъедини и с кого да бъде приятел! СССР умря отдавна!!!

    Коментиран от #19

  • 8 Гочо

    10 62 Отговор
    Добре...Украйна няма да влиза в НАТО,но Русия да върне Крим на украинците...нормално е при такова развитие на нещата..

    Коментиран от #16, #44

  • 9 Герги

    12 44 Отговор

    До коментар #6 от "Бъдеще":

    Къде го виждаш бабаита...този който анексира Крим...или този който подпомага с оръжие луганските и донецките терористи...На Русия,така наречените бабаити,бещо лошо да са направили...

    Коментиран от #12, #15, #68

  • 10 Хи их хи

    36 7 Отговор
    ЕС отдавна прави аналЛиз на САЩ!
  • 11 1944

    6 23 Отговор
    а путлер гледа ли това?

  • 12 Бабаитите

    33 9 Отговор

    До коментар #9 от "Герги":

    с 800-те военни бази.
    Които се опитват да ти вземат ресурсите за без пари.
    Както се опитА един баш бабаит преди 70 години.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Болшевики дела

    12 36 Отговор
    Путин чрез няколко "стратегически" хода превърна Украйна в първостепенен враг! После от НАТО били виновени!
  • 15 Кочо

    33 11 Отговор

    До коментар #9 от "Герги":

    Крим си е руски! Русия трябва да струпа 200 000 войника на Американо-Мексиканската граница, това нищо не означава!

    Коментиран от #28, #32

  • 16 Иван

    43 9 Отговор

    До коментар #8 от "Гочо":

    Крим е руски и остава руски, а в Киев да се върне законният президент-Виктор Янукович.

    Коментиран от #20

  • 17 Иван

    38 9 Отговор
    Сегашния боклук в Киев е назначен от смрадливата, гнусна, ешкиназка, нацистка Синагога.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 123456

    24 6 Отговор

    До коментар #7 от "Тодор Правешки":

    СССР умря одавна но се възроди руската империя а какво значи Украйна ( накрая) накрая на какво на руската империя

    Коментиран от #42

  • 20 1944

    7 31 Отговор

    До коментар #16 от "Иван":

    според международния договор подписан между украйна и русия след разпада на империята на злото крим си е украински. бисмарк е казал колко струва думата на русия.

    Коментиран от #29, #34

  • 21 Димитров

    6 3 Отговор
    Умно,разумно и коректно!
  • 22 Майна

    30 3 Отговор
    На 15 декември Руската федерация предаде на Съединените американски щати проекта за Договор и Споразумение за намаляване на нарастващото напрежение между двете страни.

    Двата документа бяха оповестени публично от руското външно министерство на 17 декември.

    Проектодоговорът предвижда в чл. 1, че всяка от двете страни „не предприема действия, които засягат сигурността на другата страна“ и,

    В член 2 това „се стреми да гарантира, че всички международни организации и военни съюзи, в които участва, се придържат към принципите, съдържащи се в Устава на Организацията на обединените нации.“.

    В чл. 3 двете страни се задължават „да не използват териториите на други държави с цел подготовка или извършване на въоръжено нападение срещу другата страна “.
  • 23 Майна

    21 4 Отговор
    предвижда тогава, че „ Съединените щати няма да създават военни бази на територията на държавите от бившия СССР, които не са членки на НАТО“ и „ ще откажат присъединяването към Алианса на държавите от бившия СССР, за да предотвратят по-нататъшно разширяване на НАТО на изток “.

    В чл. 5 „ страните се въздържат от разполагане на своите въоръжени сили и въоръжения , включително в рамките на военни съюзи, в районите, където такова разполагане може да бъде възприето от другата страна като заплаха за нейната национална сигурност “.

    По този начин „ те трябва да се въздържат от летене на тежки бомбардировачи, оборудвани за ядрено или неядрено въоръжение , и от разполагане на военни кораби в райони извън националното въздушно пространство и териториални води, откъдето могат да атакуват цели на територията на другата страна “.
  • 24 Майна

    17 4 Отговор
    чл. 6 „ страните се задължават да не разполагат наземни ракети със среден и по-малък обсег извън техните национални територии, както и в районите на техните национални територии, от които такива оръжия могат да атакуват цели на националната територия на другата страна. Страна “ и че „ не обучава военен и цивилен персонал от неядрени държави за използване на ядрени оръжия , нито провежда учения, включващи използване на ядрени оръжия. ”

    В чл. 7 „ страните се въздържат от разполагане на ядрени оръжия извън националните си територии и връщат такива оръжия на своите национални територии “ и „ няма да обучават военен и цивилен персонал от неядрени държави да използват ядрени оръжия“, нито „провеждат учения, включващи използването на ядрени оръжия. ”
  • 25 Майна

    15 4 Отговор
    Проектоспоразумението установява процедури за операцията по Договора, базирани на ангажимента, че двете страни „ ще разрешават всички спорове в отношенията си по мирни средства “ и „ ще използват механизмите за двустранни консултации и информация, включително горещи линии за спешни контакти “. На американската страна бяха дадени подробни обяснения относно логиката на руския подход , а руското външно министерство се надява, че в близко бъдеще Съединените щати ще започнат сериозни преговори с Русия по този критичен въпрос.

    Американската партия засега мълчи
  • 26 Сивата чапла

    16 5 Отговор

    До коментар #2 от "Видях":

    По едно време беше настанала скука в сайта, щото ДенисЧо явно е бил в отпуска. Явно няма нищо общо с православната църква. ............................. Четох някъде една глупост от оня белокосия къдрав, как му беше името, че щото сме били под руски ботуш дълго време, затова не сме се ваксинирали.

    Коментиран от #31

  • 27 Смешник

    18 2 Отговор
    Авторе,или преписваш статии от разни европейски вестници(както в случая) или пишеш статии по които и грам познания нямаш.Не чувстваш ли неудобство?.Пиши по теми дето имаш поне малко познания.Русия не я мисли,тя ако е нужно ще натрие носа на САЩ и Европа и пак ще спечели каквото и е нужно,но ние българите да му мислим.И ще ти дам един съвет професионален,макар че моите колеги от армията които са по властови позиции мълчат,САЩ се чуди как да запали огнище близо до Русия и убийства между братя,но едва ли ще успее,но Русия ще успее да запали огнище около Сърбия,Косово, и Босна и за съжаление ние сме близо до това огнище от което наистина ще пламне голямо огнище.Така че,авторе пиши и се вълнувай по тази тема,а темата за Русия и Украйна я остави на руснаците и украинците,там лесно ще спре всичко само за около седмица-две,Русия лесно ще прогони и смени управляващите в момента в Украйна.

    Коментиран от #33

  • 28 Руски трол

    8 19 Отговор

    До коментар #15 от "Кочо":

    Руски са на коча мъд-те!
    За информация на по-младите, как завърши Студената война?!
    Рейгън им бе обещал, че ще ядат пушки и още ги ядат!
    Много важно, че помпат мускули, шампиони са по хив-позитивни, наркомани, жилищните им блокове са със скептични ями, в селата нямат канализация и чиста вода, за какво да говорим повече?!

    Коментиран от #35

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Ха ха ха ха ха

    14 5 Отговор

    До коментар #4 от "Дядо Вангел":

    А то оная урсула фор дер фан лен е в реалността ли? :? 😁 Както и останалите зелки у Брюксела...
  • 31 Сивата чапла

    9 3 Отговор

    До коментар #26 от "Сивата чапла":

    Искам да кажа, че който му е гладък мозъка, шанс никакъв. ......... Тия дни бяхме на маса, и един приятел, вика, аз съм се ваксинирал, изпълнил съм си дълга към себе си и към хората около мен да ги предпазя. И друг приятел до него му вика, кой пък иска ти да ме пазиш .... Така де, стана една приятелска престрелка на тема ваксини, но добре е че сме що годе интелигентни, че всички останахме на масата, не се изпокарахме. Но гладък ли си, гладък си оставаш.
  • 32 Иван

    7 1 Отговор

    До коментар #15 от "Кочо":

    Не на Американо-мексиканската граница, а на Мексикано-американската граница.
  • 33 Сивата чапла

    9 2 Отговор

    До коментар #27 от "Смешник":

    И аз се надявам на Зеленски да му духнат под опашката. Има вече такива сигнали от хора около него. По безболезнено ще е.

    Коментиран от #41

  • 34 Ха ха ха ха ха

    23 4 Отговор

    До коментар #20 от "1944":

    Картоф, Крим никога не е бил украински! Бяха автономна република със собствен Герб, собствен парламент и конституция! По конституцията на Република Крим имат право на самоопределение. Това, че пионките на САЩ като наш Кирчо не зачитат конституцията.... говори кой не зачита конституция и закони...
  • 35 Ха ха ха ха ха

    18 3 Отговор

    До коментар #28 от "Руски трол":

    Студената война завърши с фалита на САЩ! Това направи Рейгън! Направи и Русия да стане това, което е сега в момента-всички да се съобразяват с нея! Нищо и никъде по света не може да стане без одобрението на Русия! И всичко това благодарение на Рейгън! И защото Рейгън фалира САЩ, те взеха, че му направиха паметник за това:))))

    Коментиран от #39

  • 36 Ами ...

    6 0 Отговор
    Не. Не са започнали контактите. Завършиха. 😀
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Ами ...

    2 9 Отговор

    До коментар #35 от "Ха ха ха ха ха":

    Много богата фантазия имаш. 😀

    Коментиран от #47

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Ами ...

    4 7 Отговор

    До коментар #19 от "123456":

    Възродена се е трънки. Виж картата. 😀
  • 43 Hi hi hi

    9 4 Отговор

    До коментар #38 от "Пловдив":

    Руска агресия няма, но виж... 2% от бюджета вървят за чантаджийте от Нато. При толкова бал@ци,защо да няма шапакари да им прибират парите и живеят на тях гръб! Отговорих ти, въпреки, да знам, че си провокатор!
  • 44 Ами ...

    4 14 Отговор

    До коментар #8 от "Гочо":

    И Украйна ще влезе в НАТО и Крим ще върнат москалите.

    Коментиран от #57

  • 45 Иван

    1 3 Отговор

    До коментар #38 от "Пловдив":

    И искате Асеновград да бъде част от Гърция.
  • 46 Гошо

    9 3 Отговор

    До коментар #4 от "Дядо Вангел":

    Путин ли е загубил връзка с реалността или разни самозаблуждаващи се западни глупаци от Брюксел най вече
  • 47 Ха ха ха ха ха

    3 1 Отговор

    До коментар #39 от "Ами ...":

    Можеш ли да кажеш кое не е вярно в коментара ми? Обаче се обоснови!
    Защото по същия начин мога да кажа и за теб...

    Коментиран от #52

  • 48 mi6osp

    13 1 Отговор
    Путин отдавна е наясно, че тоталният стремеж на САЩ за разширяването на НатО в посока Русия, ще доведе до изостряне ситуацията в Европа и в света. Затова хвърли много усилия за подготвянето на Русия да е в състояние да спре разширяването , без да се бои от санкции или от въоръжена агресия. И сега, когато този момент настана. Русия е в състояние да отговори на санкциите с действени санкции и разполага с мощна добре обучена армия , въоръжена с най-модерните оръжия в света. Може да се очаква , че Русия успешно ще спре по-нататъшното разширяване на НатО .

    Коментиран от #54

  • 49 Иван

    10 1 Отговор
    Днес е тежък ден за еврейските сатанински сп.ер.ми във Вашингтон.
  • 50 не може да бъде

    13 2 Отговор
    Преди да се правят заключения,трябва да се даде отговор на някои прости въпроси.Mърви въпрос -някой счита ли,че поведението на Украйна към Русия от 1990г.насам е нормално...а то е враждебно към руската държава,враждебно към руската общност и управляващата прослойка е приела идеологията на Степан Бандера ../.изобщо нещо много по -сериозно от нашите македонски "братя"/!?Второ ,руснаците имат много горчив опит от нашествията откъм Запад,при това под формата на "обединена Европа" /и при Наполеон ,и при Хитлер,и през 1919/1920г./.Може би сега неоснователно руснацитe се плашат,но кой дава в момента твърди гаранции ,че това няма да стане !?А Москва не вярва нито на сълзи ,нито на приказки-само писаното е вярно...до момента в който САЩ се отметнат от договара ,както виждаме!?Трето не бива да се бърка сегашна Русия с СССР !Болшевиките са натворили страхотни простотии и честно трябва да се признае ,че и външната и вътрешната им политика е била конфронтационна,агресивна и погрешна!Има ли сегашна Русия нещо общо с тази политика е защо НАТО напр-продължава по същия начин както с СССР!?И последен въпрос -кажете ми ако някоя държава се държи със САЩ ,както Украйна с Русия ,какво ще се случи на тази държава!/

    Коментиран от #53

  • 51 Иван

    4 0 Отговор
    Факти.бг, много хубави неща бех написал, защо ги изтрихте???

    Коментиран от #56, #58

  • 52 Ами ...

    2 11 Отговор

    До коментар #47 от "Ха ха ха ха ха":

    Хеч не ми дреме какво ще кажеш за мен. Нито САЩ фалираха, нито някой в света се съобразява с Русия. Ти ако не си бил роден, когато СССР умря, аз съм бил и помня добре какво се случи. Нямам намерение да обосновават очевидни, всеизвестно факти. Можеш да си фантазираш колкото си щеш, но това не променя нещата. В крайна сметка пишеш глупости.
  • 53 Ами ...

    0 4 Отговор

    До коментар #50 от "не може да бъде":

    Може, може. 😀 Себе си ли убеждавам или другите? 😀
  • 54 Ами ...

    2 13 Отговор

    До коментар #48 от "mi6osp":

    ВЕрваш ли си? 😀 Наборна армия от сополанковци. Техника от времето на СССР. Добре, че никой не се интересува от тях. Но много шум вдигат и накрая ще си го отнесат. Има една българска поговорка: "Когато атовете се ритат, магарета мълчат." РФ не е СССР, колкото и да се напъва.
  • 55 Нищо подобно!

    12 1 Отговор
    Изопачаване на казаното от Путин.Но все пак Дениз трябва и да захлеби днес с антируска пропагандичка...
    Гледах изказването по руската, разбирам, а и говоря доста добре руски език!
  • 56 Е как защо?

    4 1 Отговор

    До коментар #51 от "Иван":

    Логото на ФАКТИ: "Свободната медия" 😁
  • 57 Франсе

    6 3 Отговор

    До коментар #44 от "Ами ...":

    Да, и Москва ще върнат на Наполеон.

    Коментиран от #59

  • 58 ТОЧКАТА

    6 1 Отговор

    До коментар #51 от "Иван":

    .....защото факти НЕ СА ХУБАВИ.....козяк дебне.
  • 59 Ами ...

    2 11 Отговор

    До коментар #57 от "Франсе":

    През вековете, Крим е бил на кой ли не. Най-малко време е бил руски. Ще го върнат накрая. Доброволно при това, товарищ.
  • 60 ТОЧКАТА

    9 1 Отговор
    ,,....а защо те правят ВСИЧКО ТОВА,в тези условия,,/пита ПУТИН....ЗАЩОТО ...МОГАТ!!!!!!Отговаря ти ,,точката,,!!!!!!!!МОГАТ ,ИПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ!!!!!!ЗАЩОТО НЯМАТ МОРАЛ,ОТГОВОРНОСТ А САМО АЛЧНОСТ И ЕГОИЗЪМ, НЕОЛИБЕРАЛЕН КАПИТАЛИЗЪМ НА БЕДСТВИЯТА!!!!!!!От бедствията сега вадят ПЕЧАЛБА,ЛУДА ПЕЧАЛБА И ВЛАСТ!!!!!!То май вече парите не ги интерисуват а ВЛАСТТА!!!!!
  • 61 $%^

    5 12 Отговор
    "Агресивните" страни от НАТО "струпали" около 8000 човека "в близост до руските граници",а "миролюбивите" мурзилки само по границата с Украйна, 100 000 войници.От цялата статия става ясно,че в Кремъл ги тресе параноя,руснаците са страхливци и се опитват да изнудват демократичните държави.Никакви отстъпки на Плешивият Кремълски Плъх.Украйна ще стане гробище на руските агресори.Прекратявайте всякакви контакти с тази недоеволюирала сибирско-азиатска паплач и докарвайте тактическите ядрени оръжия и системите за ПРО в България.Незабавно.

    Коментиран от #67

  • 62 Писна ми

    5 10 Отговор
    от тоя съветски неадерталец. Ако не беше запада , на кого щеше да продаваш газ , А? Ако не беше запада , как щеше да вкараш новите технологии , където пияните ти поданници ги откриват след 100 год. Ако не беше запада , с кави руски боклуци щеше да прибираш плодородието на земята си ? То е вярно, че все прости хора те харесват , ама ти ще изкараш, че и Исус Христос е бил руснак !!!
  • 63 Посетител

    5 1 Отговор
    Руските войски са разположени на поне 200, а на места и на 400 км от руско - украинската граница. В това време, ВСУ са на самата граница! Така че, кой кого застрашава всъщност? Толкова за кой - къде - какво е разположил... Нещо друго, което изобщо не се коментира, а това е скандала около Зеленски - по-точно обвиненията в наркозависимост, отправени от бившия шеф на кабинета на Вова Зе, Андрей Богдан! И това не са руски инсинуации а реалност! Вървят редица негови интервюта в украински медии и то при хора, които изобщо не може да бъдат обвинени, че са "купени" от руснаците, като Дмитрий Гордон например! Но за това "ни вопъл, ни стон"...
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 пак аз

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Герги":

    кой ти подсказа че в донецк живеят терористи. а дали не са хора като в косово които искат сами да си определят как и с кого да живеят
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания