Last news in Fakti

22 Декември, 2021 22:50 1 321 1

Марио Драги е готов да стане държавен глава

  • италия-
  • марио драги-
  • кандидат

Това обяви самият премиер

Марио Драги е готов да стане държавен глава - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Има шанс италианският премиер да се кандидатира за държавен глава, съобщи АНСА.

Днес Марио Драги даде своята голяма пресконференция пред медиите. Говори по различни теми.

Той обяви, че е доволен от постигнатото през годината. Смята, че неговото правителство е изпълнило предварителното поставените инициативи.
Драги продължава да се ползва с високо доверие сред италианските граждани. Той оглави правителството като кандидата, одобряван от всяка основна група в парламента.

Постът на държавен глава ще бъде освободен през следващата година. Изборът се прави от народните представители.

Драги продължава да е фигура, която обединява всички тях и това го прави фаворит за поста. Премиерът обяви, че опитва да поддържа стабилността и е готов да заеме подходящия пост за това.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕВРО НЮЗ

    4 1 Отговор
    Детето на американската банка Голдмън Сакс е готово на всичко което заповядат господарите му.. След като изпи кръвта на гърците, мина през Италия.
Новини по държави: