Last news in Fakti

3 Януари, 2022 14:12 1 255 25

Еманюел Макрон избра основата за своята предизборна кампания

  • франция-
  • избори-
  • еманюел макрон

Това обяви Стефан Матов

Еманюел Макрон избра основата за своята предизборна кампания - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Държавният глава на Франция използва европейското председателство за предстоящите избори в страната. Това обяви анализаторът Стефан Матов от Тулуза пред БНР.

Франция оглави ЕС в първия ден на Нова година. Страната обяви големи идеи.

Опозицията настоява, че тези планове по-скоро търсят медийна трибуна. Еманюел Макрон опитва да промотира собствената си кандидатура.

За френските граждани председателството не представлява голям интерес. Изборите ще се проведат през април.

Матов обясни, че правителството опитва да представи Франция като страната на върха на Европа. Това вероятно ще застане в основата на предизборната кампания.

Очакванията са той да отиде на бараж с представител на десницата и вече работи за подходяща програма.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    15 1 Отговор
    Б.А.Б.О.Е.Б
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Жан Мишел Троньо

    13 2 Отговор
    Тоя да си гледаТравестита не да се отваря,че и той ме съмнява-утре да не се окаже жена превърната в мъж от умели хирурзи...
  • 4 Евроатлантик

    16 2 Отговор
    Славните времена за лидерството на Западноевропейския дух, науката, изкуството, литературата приключи!!
    Европейския съюз има за цел ликвидирането на националните държави в него, заличаване на националното самосъзнание, поругаване на християнството и християнските ценности, унищожаване на семейството и свързаните с него добродетели, пропаганда на идеологии унищожаващи човешката личност /джендър идеологията, отказ от понятията майка, баща, син, дъщеря/Този съюз се управлява от институции и бюрократи, врагове на народите в него, продажни и безсъвестни слуги на дяволският елит на неговите господари - САЩ!Европа неминуемо върви към тотална диктатура, отнемане на всички права на хората в нея, превръщането им в дегенерати без националност, семейство и полова идентичност! Този процес вече е в ход и се извършва пред очите ни - всяване на страх и ужас в населението чрез пропаганда от продажните медии, забрана за свободно придвижване, медицинска принуда, разделяне и противопоставяне в обществото, налагане на унизително закриване на човешкото лице, прогресивно, постоянно и целенасочено отнемане правата и свободите на хората. Този съюз превръща европейските държави със столетни християнски ценности в сборище на всякакви етноси и религии, чужди на европейците и духа на християнска Европа. Европейските градове постепенно се превръщат в клоаки, пълни с всякаква човешка измет от всички краища на света! Европейците вече са чужденци в своите държави, по улиците на градов

    Коментиран от #6

  • 5 Евроатлантик

    13 1 Отговор
    по улиците на градовете им вървят тълпите от пришълци със самочувствието на завоеватели. Последният опит на Европейската комисия е в навечерието на Коледните празници да ги преименува, да замени термина "коледен сезон" с предполагаемо по-неутрални термини като "празничен сезон".Коледа“ беше счетена за неподходяща, защото може да предизвика недоволство на последователите на религии, различни от християнството.
    Какво търси България в тази дегенерираща Европа? Има само един път за спасението на България и то е скоростно напускане на Европейския съюз!

    Коментиран от #8, #19, #24

  • 6 Историк

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Евроатлантик":

    Довърши моля-към момента си блестящ!
  • 7 Илони Мастия

    2 0 Отговор
    От га чакам за француская любов под Айела !
  • 8 Историк

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "Евроатлантик":

    Ако си го писал ти,ПОКЛОН!

    Коментиран от #11

  • 9 глоги

    3 0 Отговор
    Еманюел Макрон опитва да препоръча,да представи собствената си кандидатура. ПИШЕТЕ НА БЪЛГАРСКИ,БРЕ! СТИГА С ТОВА "ПРОМОТИРА"!!!
  • 10 бушприт

    1 0 Отговор
    Използват и вече английската дума"куиз". Вместо питане,изпитване. Драсни,пали клечица!
  • 11 Евроатлантик

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "Историк":

    Скромен човек, изказал своето собствено скромно мнение!

    Коментиран от #16, #18

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Aйша

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Цепкало":

    Ареса ми . На кой език ?
  • 14 Тошо

    6 1 Отговор
    КВИ ИЗБОРИ ,КВИ 5 ЛВ. ТОЗИ ПАК ЩЕ ГО НАЗНАЧАТ,А ФРАНСЕТАТА ЩЕ СИ МИСЛЯТ ЧЕ ИЗБИРАТ.
  • 15 vinety$

    2 1 Отговор
    Тоя ще загуби с 200
  • 16 vinety$

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "Евроатлантик":

    Изобщо не трябва да си скромен, мнението ти се споделя от широките народни маси от Вашингтон до Атина и Париж, както и от всички свободомислещи имтелектуалци.
  • 17 Макарон

    3 1 Отговор
    Отива на боклу.ка,няма да го изберат тоя слуга пак,иначе ще ги дупчат до откат...
  • 18 Историк

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Евроатлантик":

    Изказал си мнение,но по великолепен начин !!!
  • 19 Gucci x Balenciaga

    2 3 Отговор

    До коментар #5 от "Евроатлантик":

    Има нещо много збъркано в мислите ти, /"коледен сезон" ??и "празничен сезон"? /Как се появиха кой ги каза и написа има зимен сезон тези две фрази само във Факти ги прочетох не съм ги чувала в Франция. За джендърите само си прав всичко друго е провокация.Виж ако не ти харесва тук връщай се в България ,при нас нямаме ли руснаци,турци,румънци ,виетнамци...още от едно време?Тук е същата работа само че Франция придобива повече земя острови ,колонии .Наполеон, ВСВ, и преди модата на мигрантите си бяха цветни хората както в САЩ например, тюрлю гювеч ли му викаме на български?Ако не можеш да се адаптираш във Франция фащай пътя за гората и се изолирай, на високо в планината като кондор и в България не сме само българи ....Расизма не е хубаво нещо, утре може да ти помогне някой африканец, китаец ако паднеш на пътя .Комшиите хората с които да си кажеш добра дума , да ти донесе лекарства от аптеката ако живееш сам и болен у дома . .Живота е пълен с много изненади

    Коментиран от #20

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Герентофила пак

    2 1 Отговор
    Се изходи по въпроса. Да си гледа бабичката там и да мълчи 😅🤣😂
  • 23 Христо Христов

    0 1 Отговор
    Мосю Дриян, с Русия диалог не върви. Трябва монолог. Казвате и - стой мирна мецо, или ще изядеш шамарите ! Крепостните само от това разбират!
  • 24 ddddd

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Евроатлантик":

    а тези пришълци както ги наричаш може да си връщат за пеичинето от тези революционери владители дето са им стоеили хубави работи само
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: