Last news in Fakti
  Тема: Украйна

22 Март, 2022 19:50 3 258 91

Кремъл: Преговорите с Украйна текат все по-бавно и по-безсмислено

  • украйна-
  • русия-
  • володимир зеленски-
  • дмитрий песков

По-рано днес Зеленски обяви, че окончателният въпрос за компромисите в преговорите с Русия относно гаранции за сигурност и за ДНР, ЛНР и Крим трябва да бъде решен от украинците на референдум

Кремъл: Преговорите с Украйна текат все по-бавно и по-безсмислено - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Украйна е суверенна държава, която може да има свои вътрешни процедури, но има и преговори, които Москва би искала да са по-смислени. Това заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от РИА Новости.

Коментарът му е по повод изявлението на украинския президент Володимир Зеленски за провеждане на национален референдум в страната за статута на Донецката и Луганската народна република и Крим.

Още новини от Украйна

По-рано днес Зеленски обяви, че окончателният въпрос за компромисите в преговорите с Русия относно гаранции за сигурност и за ДНР, ЛНР и Крим трябва да бъде решен от украинците на референдум.

"Украйна е суверенна държава и трябва да има някои вътрешни държавни процедури. Но освен това остават и онези въпроси, които са на масата за преговори на двете делегации. Не мога да се намесвам в детайлите. Убедени сме, че в момента, в който ги оповестим, това може само да навреди на преговорния процес, който вече върви много по-бавно и по-малко смислено, отколкото бихме искали", отбеляза Песков пред репортери в отговор на въпрос как Кремъл ще реагира на подобна перспектива.

"Нашият преговарящ екип има пълни правомощия, има необходимата експертиза, има необходимата политическа воля на държавния глава. На ред са нашите украински колеги", заяви той.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СРЕЩУ ПУТИНСКИТЕ ТРОЛОВЕ

    30 88 Отговор
    В момента из фейсбук шестват хиляди пропутински профили, които буквално дословно повтарят едно и също като съдържание и като похвати. Но според изнесените днес данни всъщност само 16% от българите подкрепят войната на Путин срещу народа на Украйна.
    4 полезни съвета как да постъпвате с троловете:
    1. Не спорете с тях. Те на практика не са автентични хора (дори и да изглеждат така понякога), които споделят мнение, а наемници с ясна задача - да сеят съмнение и да се опитват по всяко време да дискредитират всеки, който твърди нещо извън путиснката пропаганда. 2. Репортвайте първо коментарите им за spam, а после докладвайте профилите им за фалшиви профили (Fake Profile). Колкоро повече репорт бъдат подадени до администраторите на фейсбук, толкова по-голям е шансът тези профили да бъдат изтрити. Поне малко можем да забравим путинската онлайн армия от орки. 3 Блокирайте ги. Блокирането не е цензура - цензура е, ако правителството не разрешава свобода на словото. В социалната мрежа вие сте пълновластен господар на стената си. Най-голямото наказание за троловете е да ги блокирате и да нямат достъп до вашата аудитория. Платените тролове дори ги наказват финансово за това, тъй като не могат да изпълнят нормата. 4 Изтрийте коментарите им. Техните коментари имат за цел да внесат съмнение под прикритието на уж "другата гледна точка" или да дискредитират/обидят всеки с друго мнение, или да го заплашат с физическа саморазправа, за да го "изхвърлят" от разговора.

    Коментиран от #32, #83

  • 2 Ххх

    55 20 Отговор
    Вова не е решил, иначе Украйна щеше да е занулил. Бойко ще праща самолети, пълни с фурми и солети. Чудя се къде е Краси пет тераси, да прати Ф15 да ги гази?

    Коментиран от #11

  • 3 мечо

    11 36 Отговор
    стига сте бонбили невини даржави има други даржави вав нужда елате думнете парламента нали викате че сте осфободители или ви е шубе от нато
  • 4 МАЙДАН

    62 15 Отговор
    Време е Zеления да клекне !

    Коментиран от #81

  • 5 Да се говори ли

    14 57 Отговор
    изобщо с руските фашисти, наричани за по-кратко рашисти !?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Дааа

    13 49 Отговор
    Само на терен ще се решат нещата освен,ако силните хора в Кремъл не премахнат дяда путлер и не се върнат в реалния свят.
  • 8 Гост

    12 42 Отговор
    Кремъл като поставя условия които са Неизпълними,как да се съгласи Украйна...Война докато се издържи...
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Циник

    64 8 Отговор
    Зеленски малко късно се сеща да се допитва до народа си. Да ги беше питал по-рано искат ли да са подлога на САЩ и лично на Джо Байдън.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Монгола

    35 8 Отговор
    Няма преговори руснаците си правят гаргара с лакеите на краварите.
  • 15 Факти

    11 45 Отговор
    22.03.2022 : Спря единственият руски завод за производство на танкове. Това е ясно доказателство, че санкциите на свободния свят срещу руските военнопрестъпници дават резултат.
    Какво още предстои в държавата с рязко обезценената национална валута, блокирани международни банкови трансфери и прочее инфлационни бомби с часовников механизъм? Предстои нейното закриване! Русия няма да липсва на никого, най-малко на руснаците!

    Коментиран от #26

  • 16 Тити

    7 34 Отговор
    Никакви преговори няма да помогнат с Кремълското джудже само военна намеса ще реши изхода от войната.
  • 17 Ужас

    8 30 Отговор

    До коментар #6 от "Стойко":

    Всеки ден се моля да издържат. Лошото е,че орките са много и никой не ги брои за живи. Могат да войват 1-2 или повече години.
  • 18 Колю

    42 9 Отговор
    Ами то не е лесно да се говори с наркомани, фъшисти и разни зеленски палячовци, не мога да разбера що руснаците се церемонят с тях?
  • 19 Танцуващ от радост и кеф

    9 39 Отговор
    За радост продажниците родоотстъпници путлерасти в България са около 16%. Тук няколко копейкаджийски трола се подвизават под различни имена. И дори вече тук в този сайт който се посещава предимно от възрастни чугуни coцносталгици са вече малцинство. А вижте например в сайтовете Дневник, Фактор, Медиапул или Офнюз как е положението?! Там привърженици на джуджето и гладните рашки почти няма! И както имаше една статия във факти -" За да тръгне България напред, преди това трябва да смаже окончателно русофилите в страната"

    Коментиран от #22

  • 20 дончичо

    33 4 Отговор
    Така работят ерийте,но забравят нещо,първото предложение на руснаците е найдоброто,после...ама не знаехме
  • 21 БПФ

    43 8 Отговор
    Хахахаха, мрсният паляк мисли, че съдбата на Крим и Донбас трябва да се реши с гласуването на укрoпите нацисти в западна украйна? Как да се преговаря с такъв ненормалник? Тоя само се опитва да разиграва Путин - не да достигне до споразумение !!! Крим и Донбас вече направиха своя референдум !!!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Герака Митко

    8 33 Отговор
    Хайде бе генерали, сваляйте го тоя, че загиват и ваши хора, руснаци. Ще ви фалира държавата. Време му е да го махате, да не вземе в лудостта си да направи и много по голяма беля.

    Коментиран от #34

  • 25 Бесен _Язовец

    26 6 Отговор
    Само информативно :с кu.rv.y като хохлите не се преговаря те стават само да ги е.еш!
  • 26 Хпцуелндлод

    26 4 Отговор

    До коментар #15 от "Факти":

    Ах ти си общ работник в завода за танкове нали? Прозорив лив си, знаеш ли какво прави твоята пълна половинка хахха с6няколко роми
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 дончичо

    22 2 Отговор

    До коментар #6 от "Стойко":

    Шашпи!!! Не е Миколаiв ,а Николаевск, Николай 1 ви ,не е окраински иНператор...за съжаление
  • 30 Преговори с лавров НЕ

    5 28 Отговор
    Преговори няма щото ушанките искали тия да се сдават..пък те ги пребиха от бой..явно путята не е наясно че собствената му армия ще го пребие накрая..
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Муромец

    35 6 Отговор

    До коментар #1 от "СРЕЩУ ПУТИНСКИТЕ ТРОЛОВЕ":

    Във всеки случай и на децата е ясно,че в основата на всички геостратегически проблеми и въпроси след 2 св.в. превърнали се в редица случаи в кървави бани,провокаторът е един чичо ви Сам,подкепян разбира се от англосаксонския алианси търпян пряко сили от Германия и Франция!
    Включително и войната н Украйна!
  • 33 Танцуващ от радост и кеф

    6 27 Отговор
    При почти същите цени на продуктите в България, с изключение на горивата, заплатите в РУСИЯ са двойно по ниски от нашата страна! При положение че са с най много природни ресурси, нефт и газ , на 2 място по питейна вода в света след Бразилия ,до това положение докара обикновения, клет руснак джуджето Путин, защото той заедно с кликата около него крадат като откачени -
    Държавната дума (долната камара на парламента на Русия) одобри предложен от правителството законопроект за увеличаване на минималната работна заплата до 13 890 рубли (около 166 евро, 332 лева), информира "Новости".
    Новият закон влиза в сила от 1 януари 2022 г.

    Коментиран от #37, #51

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 дончичо

    8 2 Отговор

    До коментар #13 от "Стойко":

    Стамати,дур бре Кер та
  • 36 ами

    36 7 Отговор
    Някой видял ли е украински войник вън от населено място...Тези олигофрени се скриха още първите дни в градовете...Разположиха оръдията и танковете между жилищните блокове и в детските градини и зачакаха НАТО да им помогне...От умрял писмо....Айде развявайте белия байряк нещастници....

    Коментиран от #40

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Тракиец

    6 30 Отговор
    Германия да пуска вече две термоядрени глави в руската ко-чина и да ги приключват . Какво толкова им се чудят ? Някъв луд рашист нахлул в една мирна и суверенна държава да коли и беси . Да избива масово деца бебета жени и старци . Комунистически убийци и терористи . Всички кому-няги по света трябва да бъдат преследвани заловени и да висят по стълбовете си обесени на собствените си черва. Комунизма е престъпление и тероризъм забранен в целия свят .

    Коментиран от #43, #45

  • 39 Дежавю

    19 6 Отговор
    И как вървят преговорите ?
    - руснаците :
    - какво искате ?
    -украинците :
    - Крим наш.
    бой , бой, бой....
    след 5 дена .
    - руснаците :
    - какво искате ?
    -украинците :
    - Крим наш.
    бой , бой, бой....
    след 5 дена
    - руснаците :
    - какво искате ?
    -украинците :
    - Крим наш.
    бой , бой, бой....
  • 40 Цирка затвори

    12 3 Отговор

    До коментар #36 от "ами":

    Искаш да плачеш ли..хората ви казаха че само загряват
  • 41 Майна

    10 31 Отговор
    Русия ше капитулира а Путин Петков шойгу захарова лавров и компания обесени в Хага ! Русия ще изплаща поне 100 години репарации ба Украйна за грноцида който наложи там . 9 май забранен и осъден от целия свят и ООН . Срама за убийствата на братския ни народ на Украйна ще бъде вечния срам и позор на Русия които и 100 поколения напред ще теглят плащат и ще се срамуват
  • 42 Естествено, суверенна е

    5 19 Отговор
    Затова мордодорските танкове - марш обратно в русия

    Коментиран от #86

  • 43 шиндирко

    23 4 Отговор

    До коментар #38 от "Тракиец":

    Германия вече може да си пусне само две тухли четворки на главата.
  • 44 Гонзо

    18 0 Отговор

    До коментар #6 от "Стойко":

    Бързаш ли за някъде ? Защото ония в чувала не бързат . Няма къде да ходят.
  • 45 Ицо

    21 3 Отговор

    До коментар #38 от "Тракиец":

    Германия няма атомни бомби бе олигого))
    Тя почти никакво сериозно оръжие няма, пък и да имаше германия е решила никога повече да не воюва с руснаците

    Коментиран от #48

  • 46 Иванушка 🇷🇺

    7 14 Отговор

    До коментар #23 от "Стойко":

    Нема се плашиш...Не 16 хиляди, а 160 хиляди братя Руси укрите да изтрепят, ние сме много...Ще напомня думите на Йосиф Висарионович Джугашвили известен като Сталин когато са го информирали че заради грешна военна стратегия са загинали около Ленинград 129 хиляди руснаци-" Е нищо не е станало, руските жени други ше родят"..
    Така смята и стратега Володя Путин като идола си Сталин...Да живеят Русия и Володя✌Z🤘

    Коментиран от #57

  • 47 Тракиец

    2 21 Отговор
    Време е Германия отново да се възроди и да се върне в НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИЧЕСКОТО си лоно и да покаже на комунистическа дивашка расия що е то АД ? Време е за новия ТРЕТИ РАЙХ

    Коментиран от #60, #61

  • 48 Тракиец

    5 14 Отговор

    До коментар #45 от "Ицо":

    Няма атомни бомби колкото нямат и Франция и Англия и Индия и Пакистан и Китай и Япония и САЩ и Северна Корея и т н . Прочети малко нещо преди да дрънкеш бе ПРО-СТАК !

    Коментиран от #82

  • 49 Да живее Украйна 🇧🇬🇺🇦

    7 14 Отговор
    Много ясно че ще е безсмислено. Вашата цел е да ги избиете и разрушите държавата. Кви преговори кви 5 рубли.

    Коментиран от #59

  • 50 Пламен

    3 21 Отговор
    Напълно безмислено е да се преговаря с русия.
    Те лъжат и договорите с тях нищо не струват.
    Истината е бой до дупка.
    Слава на Украйна !
  • 51 USA

    16 5 Отговор

    До коментар #33 от "Танцуващ от радост и кеф":

    Лъжеш най безогледно - почти същите са цените на продуктите в Москва но пък там средната заплата е 1500$ отделно че горива ток и отопление са им почти без пари. Русия е огромна държава и минималната заплата нищо не отразява - в САЩ в щата Индиана и Мейн е 3 долара и малко на час - и там от тези пари ти трябва да заделиш за здравни застраховки, пенсионни, данъци - работодателя ти нищо не плаща.

    Коментиран от #85

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Баце

    16 3 Отговор
    Какво е това търпение да преговаряш с нарком-ан? да не би вместо дипломати да пращат там психоаналитици за повишаване на квалификацията в областта на токсикологията?
    Явно този зелен индивид е на уникални субстанции.
  • 54 Райхсвер

    2 16 Отговор

    До коментар #9 от "Стойко":

    Точно - миризливи, грозни и недоносени рубладжии, всичките да ги изнесеш на Груз 200 за Масква...
  • 55 до Факти БГ

    11 0 Отговор
    Напишете една статия за ползите да си Гей.

    Доста от тук пишещите ще четат с интерес
  • 56 Евроатлантик

    12 1 Отговор
    Ти нас хомосексуалисти ли ни наричаш? Любовта не признава пол! Я виж на запад - повечето възпитаници на Харвард - меки и нежни !
  • 57 Слава на Украйна!

    3 17 Отговор

    До коментар #46 от "Иванушка 🇷🇺":

    Да пуквате и ти, и идолите ти Путя и мръсника Сталин...
  • 58 Путинифоби

    13 3 Отговор
    Ако има поне един който да се обоснове с факти и обиктивност - защо мрази Русия и Путин, нека да пише. Благодаря

    Коментиран от #74

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Европеец

    16 2 Отговор

    До коментар #47 от "Тракиец":

    Той третия райх беше бе фашистче и Германия след него е подчинена на САЩ - в толкова унизително положение германците никога не са били. И всичко това защото винаги сте мислели англо-саксонците за приятели а руснаците за врагове а те "приятелите ви винаги са ви изигравали. Ако Хитлер беше нападнал Англия вместо Русия ВСВ и до сега цяла Европа щеше да е германска.

    И сега САЩ и Англия играят срещу Европа и Германия - не могат да допуснат Европа да се възползва от ресурсите на Русия защото Европа ще дръпне много напред и еврото ще стане световна валута а това е крах за долара и САЩ. За това и Англия излезе от ЕС и не прие еврото - щеше да стане много силна валута.

    Коментиран от #67, #71

  • 62 До възхваляващите Украйна

    17 1 Отговор
    Прочели ли сте и поинтересували ли сте се относно държавата Украйна и народа и?

    Вместо глава имате кинескоп с пуснат БТВ
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Зелен блогер

    11 1 Отговор
    Чакам от бг бело

    Коментиран от #80

  • 65 Премиер предател ПП

    4 1 Отговор
    Ашива упраа
  • 66 Преговорите с Украйна са все по-бавни

    4 11 Отговор
    Няма как да станат по бързи с поставяните от Русия условия на преговорите, за безусловна капитулация на Украйна , пълно подчинение на Москва с разделяне и анексиране на територии и унищожение на държавата и с прогонване или изтребление на населението което е антируски настроено ...!!!
  • 67 Добре казано

    4 1 Отговор

    До коментар #61 от "Европеец":

    Няма смисъл да се обяснява на индивиди които нямат собствено мнение и мислене.
  • 68 Ленин

    6 1 Отговор
    Трябва да се намеся.Аз ва саздадох,аз шива унищож@
  • 69 Путин

    4 9 Отговор
    Седя си в бункера, сам като куче. Плача и си мисля : защо ми го причиниха, как можаха да ми вземат от ВТУ "доктор хонорис кауза" ?
  • 70 Тениската на Зеленски

    12 2 Отговор
    След войната тениската на Зеленски ще е националния флаг на Европа!

    Обаче за нея спорят и наркобосовете от Колумбия, Джемини фондация и Балшой театър !
  • 71 Те Англичаните и Щатите

    10 0 Отговор

    До коментар #61 от "Европеец":

    Тоя път обаче ще го закъсат. Лошо. По лошо е че наште управници са им лакеи.
  • 72 Зелен блогер

    7 0 Отговор
    Поздрав

  • 73 Мнение

    6 1 Отговор

    До коментар #13 от "Стойко":

    По стар български обичай, те посрещам с хляб и сол ! Добре си дошъл ! Чакам те от много дълго време !

    Коментиран от #78

  • 74 Гошо

    11 2 Отговор

    До коментар #58 от "Путинифоби":

    Защото Путин не разрешава ЛГБТ прайдовете и натовските поддръжници са му обидени
  • 75 Терминатор 🇺🇦

    4 7 Отговор
    Как да преговаряш с военопрестъпника Път..р
  • 76 rolangaros

    3 9 Отговор
    Кремъл са лоботомирани парапитеци.
  • 77 Госあ

    5 1 Отговор
    Вчера Крим, днес Донецк и Луганск, а утре ? Харков може би. Май наистина преговорите са безмислени….за съжаление
  • 78 Верно е

    4 1 Отговор

    До коментар #73 от "Мнение":

    Руснаците просто объркаха Украйна с България...!!!
  • 79 ТОДОР

    9 1 Отговор
    НЯКОЙ ТУК ЗНАЕ ЛИ ЗА БЕЛОРУСКОТО СЕЛО ХАТИН ИЗБИТИ 149ДУШИ 75ДЕЦА НА 22МАРТ1943Г ОТ 118 ПОЛИЦЕЙСКИ УКРАЙНСКИ БАТАЛЬОН НАЧЕЛО С ГРИГОРИЙ ВАСЮРА 1969ГЕ ОТКРИТ ХАТИНСКИЯ МЕМОРИАЛ1986ГВАСЮРА Е ОСЪДЕН И РАЗТРЕЛЯН ТОВА СА ПОТОМЦИТЕ В ДНЕШННА УКРАЙНА КОЙТО КОЛЯТ И ПАЛЯТ КАЗВАТ СЕ ВАСЮРА
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Буца

    0 2 Отговор

    До коментар #4 от "МАЙДАН":

    Ще клекне зад надупения Вова Ботокса 👨‍❤️‍👨 😂
  • 82 БазаДанни

    2 0 Отговор

    До коментар #48 от "Тракиец":

    Германия НЯМА атомни бомби, американците обаче имат, разположени в германия.
  • 83 Да бе -Не

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "СРЕЩУ ПУТИНСКИТЕ ТРОЛОВЕ":

    Ако повечето хора/за съжаление/се страхуват да кажат,че подкрепят Русия заради истерията,а само 16 % са имали смелостта да го кажат на глас,това не е повод за твоята жалка радост.

    Хора,Бъдете СМЕЛИ!Важно е!!!
  • 84 Ами сега

    2 7 Отговор
    Ясно е че войната която направи Путин в Украйна, превърна двата народа в смъртни врагове и омразата за в бъдеще помежду им ще е с десетилетия в бъдещето...!!! Повече от 3 милиона души са напуснали домовете си и избягали от Украйна след началото на руската инвазия, като доста са дошли и в България...!!! По притеснителното за България обаче е , че давайки помощи и убежище на украинците като врагове на Русия, не става ли България също един бъдещ обект за денацификация и "освобождение" от Русия..??!
  • 85 Рашавия

    3 5 Отговор

    До коментар #51 от "USA":

    11$ на час е минималната ставка в сащ. и там храната е даже още по-евтина.

    В Москва в момента средната дапрата е 20 000 р. около 16$ на МЕСЕЦ.
    Па Путин може да сложи курс на рублата към долара дори и 1 : 50 така и така никой не му иска кенефната хартия.
  • 86 Конкуренти

    1 5 Отговор

    До коментар #42 от "Естествено, суверенна е":

    "Украйна е суверенна държава, която може да има свои вътрешни процедури" песков
    Нащракали минуси, обичат повече путля от песков и ще седят от дясната страна на путля като се възнесат там.
  • 87 хгс7нфкк

    1 0 Отговор
    Това май ще продължи дълго, както и да го наричат.
  • 88 kjl

    4 0 Отговор
    Накрая референдума ще се проведе в руската федерация.
  • 89 Източна ромелия

    3 0 Отговор
    Никакви преговори с укрофашагите
  • 90 В.В.П.

    1 0 Отговор
    Украйна ще бъде отрязана на две,обаче въпреки това е добра сделка за Киййв..След още 30 год,на още две ..Зеления е ,потомствен гладиатор ,Хехе.. Айдеее!
  • 91 Факт

    2 0 Отговор
    На всеки е ясно ,че преговорите нямат резултат а Украйна е просто фигурант в тях радио което свири каквото му пуснат в ефир . Войната е не с Украйна а със сащ и русия. Който дава и има оръжията украинците са просто територия която се води но за разлика от другите американски войни в тази станаха хитри и не използват американска армия и европейската си армия наречена нато а заблудените славяни да умират
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания