Last news in Fakti
  Тема: Украйна

23 Март, 2022 12:09 26 664 233

Зеленски: Отново поражение на окупаторите, отново свалени руски самолети

  • володимир зеленски-
  • украйна-
  • русия-
  • война-
  • мир-
  • мариупол-
  • самолети

Към днешна дата в Мариупол има около 100 000 души, които живеят в нечовешки условия

Зеленски: Отново поражение на окупаторите, отново свалени руски самолети - 1
Снимка: Министерство на отбраната на Украйна

Обръщение на украинския президент Володимир Зеленски:

Тази седмица - срещи на върха на G7, НАТО и ЕС, нови пакети от санкции и нова помощ - обръщение на Президента на Украйна Свободен народе на свободна държава!

Днес (бел.ред. обръщението е направено вчера) беше един от онези дни, които ни позволяват да кажем с увереност, че с нас е целият свят. Сутринта разговарях с Негово Светейшество папа Франциск за търсенето на мир за Украйна, за държавата ни, за зверствата на окупаторите, за хуманитарните коридори към обсадените градове. Благодарих на Негово Светейшество за неговата ясна и силна позиция срещу войната и за молитвите за Украйна. Поканих го да посети страната ни в този много важен момент. Вярвам, че ще успеем да организираме това важно посещение, което със сигурност ще подкрепи всеки един от нас, всеки един от украинците.

Обърнах се днес към двете камари на италианския парламент. Усетих максимална подкрепа. Искрена топлина в думите. Призовах Италия да засили санкциите срещу Русия и нейния режим. И да удари силно по всички руски важни персони, отговорни за тази война. За войната срещу нас. По техните недвижими имоти, сметки и яхти. По навика им да печелят с война, а да живеят и почиват – далече, в Европа, където е спокойно и мирно. Сигурен съм, че новите санкции ще бъдат, ще бъдат тази седмица. И съм благодарен на Италия, че подкрепи членството на Украйна в ЕС. Разговарях с президента на Словакия Зузана Чапутова. За нашето сътрудничество и нашата сигурност. За развитието на Украйна - с всички заедно, в Европейския съюз. Проведен е важен разговор и с министър-председателя на Канада. Продължаваме да координираме позициите си в навечерието на срещите на върха на НАТО и „Голямата седморка“ тази седмица. Джъстин Трюдо ще ни подкрепи.

Специален аспект са гаранциите за сигурност за Украйна. Те са жизненоважни не само за нас, но и за всички съседни страни. Заради нашата сигурност, която ще закрепи мира в Източна Европа. Благодарен съм на външния министър на Гърция, който първи сред европейски официални лица реши да подкрепи работата на нашите хуманитарни коридори в Мариупол. Да спасим нашите хора от града и да донесем там хуманитарна помощ е много важно за всички. Към днешна дата в града има около сто хиляди души. В нечовешки условия. В пълна блокада. Без храна, без вода, без лекарства. Под постоянни обстрели, под непрекъснати бомбардировки. Повече от седмица се опитваме да организираме стабилни хуманитарни коридори за мариуполци. И почти всички наши опити, за съжаление, са провалят руските окупатори. Чрез обстрели или умишлен терор.

Днес една от хуманитарните колони просто беше пленена от окупаторите. По договорения маршрут край Мангуш. Пленени са служители на ДСИС и шофьори на автобуси. Правим всичко възможно, за да освободим нашите хора и да деблокираме движението на хуманитарна помощ. Ето защо съм благодарен, когато представител на европейска държава на високо ниво се съгласява лично да се присъедини към хуманитарната мисия. Очакваме изпълнението на този план от гръцкия външен министър в следващите дни. Въпреки всички трудности днес бяха спасени 7026 мариуполци. Утре ще продължим тази важна работа.

Нашите представители се опитват да договорят хуманитарни коридори в Киевска, Харкивска, Запорижка и Луганска област. Друга важна новина е, че е създаден онлайн инструмент за всички, които могат и искат да помогнат с хуманитарни стоки за Украйна. Само за последните две седмици страната ни е получила над 100 000 тона хуманитарна помощ.

Тези товари бързо се разпределят чрез специални центрове за регионите. Но има още повече молби. Още повече възможности. Още повече работа. Ето защо, за да се опрости максимално процеса, беше създаден сайтът help.gov.ua. На сайта можете да научите как да купувате, как да изпращате и към кого да адресирате хуманитарна помощ. Това е за всички, които искат да се присъединят. За всеки, който може да помогне. В Украйна и по света. За да идва помощ постоянно, 24/7.

Нашите въоръжени сили днес ни зарадваха. Отново Чорнобаивка - отново поражението на окупаторите. Отново свалени руски самолети. Особено важно - бомбардировачът над Мариупол. И така ще бъде с всеки, който убива нашия народ, мирни хора на нашата мирна земя. Искам още веднъж да повторя на всички руски пилоти, които не мислят каква заповед изпълняват. Убийството на цивилни е престъпление. И ще отговаряте – по всякакъв начин. Днес или утре е по-малко важно. Основното е, че това нещо неизбежно.

Продължаваме да работим на различни нива и за да склоним Русия за мир. До края на тази жестока война. Украински представители работят по преговорите, които продължават практически всеки ден. Това е много трудно. Понякога скандално. Но стъпка по стъпка вървим напред. Благодарен съм и на всички международни посредници, които се борят за Украйна, за Европа, за истината. Които показват на Москва реалната картина. Честната. И я насърчават да гледа реалистично. Върху това, което се случва в битките. И върху това, че светът няма да спре да защитава истината. Нашата истина.

Три важни срещи на върха тази седмица: „Голямата седморка“, НАТО и ЕС. Нови пакети от санкции, нова помощ. Ще работим, ще се борим като можем. До края. Смело и открито. На всички тези площадки. С пълна енергия. За резултата. С цялата си сила. И няма да се уморим. Ще си починем, когато победим. А това определено ще стане.

Слава на всички наши Герои!

Слава на Украйна!


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 158 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе..

    184 52 Отговор
    Тоя ВОЛОДОМИР ли е или Владимир..Зеленият

    Коментиран от #9, #21, #40, #52, #55, #139, #175

  • 2 факт

    274 85 Отговор
    Не хващаш дикиш чиче руснаците са вече в Харков и в покрайнините на Киев

    Коментиран от #20, #29, #31

  • 3 Кики

    189 46 Отговор
    World Economic Forum ви представя реалити шоу Пандемия/ Ваксини - Война - Глад - Смърт , главни сценаристи , Рокфелер, Ротшилд , Клаус Шваб и Бил Гейтс, участват още заслужили артисти ; Киро Простото, Тулупа, Асанчо Харварда, Рада Мушморока , Лоурел Шмекера, Калинка Дълбоката и Линда Плитката
  • 4 Перо

    224 49 Отговор
    Украинският народ си пати,а ако стане по-напечено,тоя ще си отиде в историческата родина,подобно на неговите олигарси!

    Коментиран от #210

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Честно

    263 43 Отговор
    Елементарни внушения. Това все едно е взето от "Денят на независимостта" с Уил Смит. Четох, че Зеленски говорил такива глупости пред израелския парламент и израелците се отвратили.

    Коментиран от #10

  • 7 Люси

    73 236 Отговор
    Зеленски стана истински герой на страната си! Chapeau!

    Коментиран от #184

  • 8 Абе,

    205 40 Отговор
    този,зеленият,нали е вече пред Москва ?! Какво плаче по три пъти на ден,като девочка за....
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Rado

    65 164 Отговор

    До коментар #6 от "Честно":

    Тия от Русия може би са секта. По РАССИЯ24 казаха, че на страната на Украйна се бият сатанисти кланящи се на дявола 🤦‍♂️. След нацисти, бандеровци, националисти, биогълъби сега сатанисти. Утре очаквам да кажат, че самия Луцифер е в Украйна. 🤦‍♂️

    Коментиран от #135

  • 11 fon4o

    237 46 Отговор
    Как пък не разбрахте, че ако искаха досега щяха да изравнят Окрайна(грешката е вярна) със земята само по въздух. Още първия ден ви свалиха почти всички ПВО-та и само с бомби щяхте да сте история. Ама целта не е като краварите, да убиват наред. Много целенасочено и внимателно се действа!

    Коментиран от #51, #108

  • 12 Урюрвкос

    124 16 Отговор
    това нулите за нищо ги нямат---- над 100 000 тона хуманитарна помощ.
  • 13 Фараон

    118 19 Отговор
    Джамбо заработи надницата.Д.У.П.Е.Д.А.В.Е.Ц
  • 14 ot oehy,cg

    197 33 Отговор
    - Зеленски: Отново поражение на окупаторите, отново свалени руски самолети -

    Брях тия укронацита все поражения нанасят все контраатакуват и все голям рев пада. Защо реват толкова като военните действия се развиват в тяхна полза така и не можах да разбера?
  • 15 Некой си

    208 31 Отговор
    Вчера тоя беше на ръба на оцеляването.
    Днес отново громи руския агресор.
    Шизофрения ли е това или нещо по-безобидно?

    Коментиран от #133, #185

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Руснак

    142 23 Отговор
    Страхотна снимка! Къде бяха намерени роби в такива дрехи? Мигранти от Полтава?

    Коментиран от #176

  • 18 666

    120 24 Отговор
    Говори си каквото ти е кеф , 9 ти май наближава!
  • 19 1944

    36 108 Отговор
    лицето на самая магучая са талибаните на снимката. нямат работа в нормалния свят. карантинирайте империята на злото.
  • 20 дааа

    28 75 Отговор

    До коментар #2 от "факт":

    Те са там от 1 месе жено и само пълнят камионите с груз 200.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Некой си

    59 16 Отговор

    До коментар #16 от "Герой":

    Точно както простокиро превърна толупа от Банкя в герой.
    Сало Украине!
  • 23 Болшевик

    34 36 Отговор
    Който вади нож,от нож умира.....
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 80143

    118 25 Отговор
    Това малко и дребно същество, този шут до кога ще ни го натрапвате като новина?
  • 27 макдоналдс тръмп

    74 10 Отговор
    kнаркото яко си е врял пиперката ,те им съсипаха страната той победа.....дейва тас сган
  • 28 знаем,знаем как ги унищожавате

    119 17 Отговор
    и поредният разкрит фейк-------Телевизия "Украйна 24" разпространи фейков сюжет "за унищожаването на руска колона" до Харков. За това, че разпространената от украинските журналисти репортаж е лъжа, свидетелства оказалата се в кадър табелчица на уж загинал руски военнослужещ.
    Върху нея на украински език пише украинската фамилия "Мiщенко О. А". Освен това, загиналите войници в репортажа са облечени във униформи и каски на ВСУ по тертип от 2000-та година. Освен това, оказали се в кадър обувки въобще не са военни, а са за лов.Единственото, което се оказа руски във видеото, е бронежилетка. Може да се предположи, че тя е била просто сложена там с останалите "доказателства", както и пликче от магазина "Червено и бяло" и бутилка водка----така ги унищожавате,ама в гугаля и спрете ,че станахте за та-ак , цял свят ви се подиграва

    Коментиран от #70

  • 29 гост

    28 74 Отговор

    До коментар #2 от "факт":

    Е да де , те са там от месец !! И вече плануват как да се върнат , ама повечето няма да ги огрее , там ще си останат , ама под земята !!

    Коментиран от #186

  • 30 Комик

    66 10 Отговор
    хахахахахах - тоя се оср...
  • 31 Така е

    27 6 Отговор

    До коментар #2 от "факт":

    Те първите 24 часа отдавна минаха, значи са там!
  • 32 big

    99 16 Отговор
    Този или го лъжат на поразия или той лъже така или е просто под влияние на някои вещества! Какви самолети свалени, с какво? Какво контра настъпление? Къде? Киев са го обсадили, в покрайнините са руски войски; Мариопол е почти превзет, фашистите бягат без срам в женски дрехи; армията им срещу Донецк е почти обкръжена и разделена на 3 засега и планомерно върви унищожението им; В Николаев бият по позициите им всеки божи ден постоянно; по цяла Украйна се нанасят удари по казарми, военни складове с оръжия и горива и т.н.

    Коментиран от #59, #100

  • 33 Зелен, но не толкова млад

    90 14 Отговор
    Тоя наркоман пак се е нашмъркал! Z
  • 34 ха ха

    22 47 Отговор

    До коментар #21 от "ВЕЩАЕ ОТ БУНКЕРА":

    А, къде е руската 6-та танкова бригада?... ;)

    Коментиран от #78, #86

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 гейзер

    58 9 Отговор
    бият ги яко твоите урки........не заблуждавай !
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 linx

    28 88 Отговор

    До коментар #5 от "В.В.П.":

    И после започва безкрайната и ужасна агония на руснаците !! Тази страшна агония ще продължи много дълго защото целта на тази война беше да се унищожи Русия! ВРусия вече бавно започват да осъзнават в какъв капан ги вкараха и че Путин не дава пет пари нито за Русия нито за това колко руснаци ще умрат !Украйна ще се оправи ! На Украйна ще и помогне целият свят но на руснаците няма да има кой парче хляб да им даде ! Ето така ще свърше империята на злото!!

    Коментиран от #48, #50, #145, #169, #170

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 олександър

    13 50 Отговор

    До коментар #1 от "Абе..":

    олег и александър правят олександър а володимир е от володя и мир!
    Нема как да ги разберете тея работи понеже имате недостиг на сиво - само у зеленото се оглеждате щото!
  • 41 Surko

    39 6 Отговор
    МЕЧТАТЕЛ
  • 42 бат рамбо

    32 12 Отговор
    Хахаха, какви смешни униформи, тотални прошляци, мръсни, гладни и напикани.
  • 43 гост

    27 71 Отговор
    Само обърнете внимание на "страшната красная армия " !!! Банда бездомници е твърде ласкателно определение на тези !! И те ще "завладяват " света !! Та те не могат завладя и селския хоремаг , а и да го завладеят ще се самоубият моментално с алкохола вътре !!
  • 44 КОЙ

    75 13 Отговор
    Зеления ако сега се договори с русия всичко ще спре, но кураторите казват друго ,а и на него не му пука за хората.В защита на привидната свобода ще умрат много хора но и неговият ден е близо.
  • 45 бат рамбо

    22 61 Отговор
    Слава на Украйна!

    Коментиран от #116

  • 46 Въпрос

    47 8 Отговор
    Тея що са толко черни у лица и дрехи ? Данеби сваления самолет да е бил на въглища, като кузнецов?
  • 47 Той

    59 13 Отговор
    Този няма ли кой да го ликвидира вече и да се приключва с тази сага

    Коментиран от #53

  • 48 баба Пена

    70 9 Отговор

    До коментар #38 от "linx":

    бабиното,айде недей да мислиш руснаците,там живота си върви по същият начин,както преди година,уж санкции а повечето големи фирми продължават да пълнят рафтовете,интереса клати феса,нал тъй,а помисли за сиромасите украинчета,че останаха без заводи,фабрики и близките години ще рупат само джанки,ами лошото е че и ние натам вървим

    Коментиран от #128

  • 49 Дилъра

    61 7 Отговор
    От къде взима толкова силен колумбийски сняг ? Питам за един приятел !
  • 50 Щсдд

    18 62 Отговор

    До коментар #38 от "linx":

    Много точно казано. И плюнката вече няма да си даде никой за Русия.
  • 51 Николай

    28 6 Отговор

    До коментар #11 от "fon4o":

    Явно си пропуснал казармата...

    Коментиран от #124

  • 52 изрод от ГЕРБ

    16 51 Отговор

    До коментар #1 от "Абе..":

    Какво значение има как е точно името? Важно е че завре рашките у шише !
  • 53 Жссттт

    25 4 Отговор

    До коментар #47 от "Той":

    Иска ви се ама няма😆😆😆
  • 54 Някой

    56 3 Отговор
    Бе, той и Хитлер все побеждаваше, ама накрая нещата се оказаха други.
  • 55 редник

    48 8 Отговор

    До коментар #1 от "Абе..":

    "Тоя ВОЛОДОМИР ли е или Владимир?"

    Това му е артистичният псевдоним, докато играе президент... ;)
  • 56 мина бобовдол

    61 9 Отговор
    Хванали няколко работника миньори преоблекли ги и ги снимали - евтин пиар, поне да ги бехте изкъпали с маркуч преди снимките!

    Коментиран от #61

  • 57 защо

    50 9 Отговор
    тоя се моли на : фащ англия кирчо полша франция папата израел -0 скоро на ескимосите и марсианците
    накрая на бог

    Коментиран от #60

  • 58 Към

    55 9 Отговор
    "Към днешна дата в Мариупол има около 100 000 души, които живеят в нечовешки условия. Въпреки всички трудности днес бяха спасени 7026 мариуполци. Утре ще продължим тази важна работа." - спокойно значи - има няма 2 седмици и ще ги изтеглите всичките с тия темпове.... и после фашистката ви армия ще яде големия ху....

    Коментиран от #63

  • 59 LOSHIA

    24 8 Отговор

    До коментар #32 от "big":

    ЗАЩО ЛЪЖЕШ БРЕ???????
  • 60 май се

    18 4 Отговор

    До коментар #57 от "защо":

    моли се за да запали европа, как защо понеже САЩ и Русия искат да си делнат териториите, ресурсите и икономиката по тези земи!

    Коментиран от #73

  • 61 Мария

    44 7 Отговор

    До коментар #56 от "мина бобовдол":

    Прав си,поне да им бяха намерили еднакъв чифт ръкавици,а за бронежилетки,задължителни за руските войски ,да не говорим...тия един пропаганден клип не могат да направят като хората
  • 62 Гош

    37 4 Отговор
    Ейй тоя Зеленски ги изтрепа тия руснаци Джамбаски ама снимка така нещо втора употреба
  • 63 изрод от ГЕРБ

    10 35 Отговор

    До коментар #58 от "Към":

    Споко ,споко Големия е специално запазен за рашките!!

    Коментиран от #93, #111

  • 64 Калъчев

    63 8 Отговор
    Не ги е срам да лъжат безгранично!!! Тая снимка от отпреди 7-8 години след преврата в Киев и боевете в Донбас. Сега зимата е още в разгара си, къде в тоя ледник и сняг там са цъфнали марулите??! Бясна, черна пропагандна война се води у нас в отвратителен слугинаж на жидоянките. На зеления клоун не трябва да се вярва на нито една дума. Дрогиран агент на ЦРУ. Заради него става всичко в днешна окраина. Той е виновният. Като гледам украинските бежанци и настръхвам, какви са "жалки и опечалени" - с джипки, лимузини, живеят в хотели и си плащат като милионери от заграбеното в корумпираната им страна. Къде бяха тия наши милосъдни хора преди 6 години заради сирийските и иракски бежанци, когато ги затваряха в конюшни край границата??! Когато ги ловяха с потери от един ямболски дебил. Гнус! Защо е тоя двоен стандарт?!

    Коментиран от #76

  • 65 dosevnews

    41 5 Отговор
    Ето една новина която се тиражира от няколко дни в западните медии. „ Баба Броня Прокопиевна (73г.) от Киев от балкона си е свалила руски дрон с буркан кисели краставички.” Както се казва БЕЗ КОМЕНТАР.

    Коментиран от #75

  • 66 сноу

    23 3 Отговор
    Е ..то от цирка не остана нищо ама обадиха ми се да продължа шоуто...
  • 67 LOSHIA

    14 5 Отговор

    До коментар #24 от "Прекрасна новина от последните минути":

    Ти добре ли си бре? ТЕЗИ КОИТО КРАДОХА ЗА СВЕТОВНОТО ИСКАЛИ ИЗСЛУШВАНЕ??? НЯМА ИЗСЛУШВАНЕ!! ИМА АРЕСТИ!!!!........НЕ ИМ ЗАВИЖДАМ.......
  • 68 Иванушка  🇷🇺

    15 27 Отговор
    Само така Буратино, мачкай и бий руско-монголския нашественик докато Кремъл не падне и Буратиното стане Президент на Украинска Русия. Как му не омръзна с тия фантазии докато украинците гинат като мухи. Ама кой за каквото е гласувал да си сърба попарата и да мре.✌Z✌
  • 69 НАУМ

    36 8 Отговор
    ТОЯ МИ ОМРЪЗНА ДА ГО ГЛЕДАМ ЗЕЛЕНИЯ,ЦЯЛ ДЕН С НЕГО СА ПЪЛНИ МЕДИИТЕ. НО ЕДНО НЕ МОЖЕ ДА МУ СЕ ОТРЕЧЕ ,ДОБРЕ СИ ИГРАЕ ПИЕСКАТА.
  • 70 DnstuFF

    7 11 Отговор

    До коментар #28 от "знаем,знаем как ги унищожавате":

    Много филми гледаш Хорейшио
  • 71 Военен

    35 3 Отговор
    Всеки ден нови свалени самолети, нови убити руснаци, нови унищожени машини обаче във сводката на ВСУ която дават всеки ден общия брой на тези защо ли намалява - най много са намалели унищожените артилерийски установки - с цели 800 броя. Убитите руснаци също намаляха от 16 000 на 10 000 - 6000 възкръснаха. Унищожените танкове също намаляха с 200 бройки.

    Сводката е достъпна в интернет - даже и от предните дати.

    Коментиран от #118

  • 72 Олга

    25 1 Отговор
    Джамбазов, спри за малко, почини си! Ще се претовариш и ще се разболееш.И смени картинката.

    Коментиран от #79

  • 73 изрод от ГЕРБ

    2 13 Отговор

    До коментар #60 от "май се":

    И ти се моли с тези дефицити да не те застигне нещо
  • 74 Води ни партийо любима !

    26 7 Отговор
    Големи балами са тез укри, ей ! Не искат да влязат в магучий, ванючий мечий бърлог. Ако бяха направили едно пасматри на нашата страна, щяха да видят как ние цъфнахме и вързахме, след като се изсулихме от ласкавите прегръдки на Бай Медвед. И макар днес да сме паднали под робството на турския зарзават, не сме загубили вярата си в Батюшката-асвабадител. Дано, дотогава не паднем геройски в битката за олио и картошка радная.
  • 75 бат рамбо

    10 30 Отговор

    До коментар #65 от "dosevnews":

    Ето и една друга новина, която се тиражира по руските телевизии.
    Един руски войник изпил спирачната течност на танка, танкът тръгнал по едно нанадолнище и прегазил 100 украински войника, невероятно!
    Путин го наградил с един самовар, пълен с водка и медал Герой против фашизма, първа степен.
  • 76 сноу

    34 2 Отговор

    До коментар #64 от "Калъчев":

    От тия жалките с джипките унгарците всеки ден конфискуват милиони евро ,долари ,килограми злато ..Миналата седмица чаках 3 ч на границата защото бяха отделили 12 скъпи пикапа тундра натоварени догоре със скъпи нещо които унгарците не пускаха...
  • 77 Щрафной

    10 34 Отговор
    Рашките-военно дело слаб 2
  • 78 Украинец

    26 4 Отговор

    До коментар #34 от "ха ха":

    В Украйна е и трепят нацисти
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Брабинеца

    39 4 Отговор
    в интерес на истината, на нито един от "пленените" не се виждат каквито и да е отличителни значи . приличат ми на членове на комедийна група, от киевски сатиричен театър.
  • 81 Мхм

    30 5 Отговор
    Какво да гледам два унищожени днес укропитешки безпилотника два бтр-а 2 бмп-та унищожени складове с боеприпаси.Нали слушам Руското МО какво говори а не Дойче Веле

    Коментиран от #89

  • 82 В.В.П.

    38 6 Отговор
    Зельонски,,голям артист ..Оставят го да си играе ролята на живота .Прост ,та дрънка .Трепем ги ,ликвидираме ,2000 танка,200 самолета,,искам преговори ,помощта ,оръжие ,пари ,злато ,Искаме всичко ,Ние сме Укри.
  • 83 не го слуша главата

    24 7 Отговор
    Една и съща снимка под всичките му изказвания за пленени руски войници .

    Коментиран от #91

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 емигрант

    13 31 Отговор
    Няма УМНА война и никога няма да има ! Войната е най-голямото зло което се случва по желанието на глупак или група глупаци жадни за смърт ! И тук под тази статия в коментариите се вижда как глупаци са симпатизанти на глупака който запали тази война и желае смъртта на невинни деца, младежи и старци, тук глупаците не осъзнават, че жертвите са и от двете страни и едните и другите са невинни, защото едните не са искали тази война, а другите са биле задължени да участват в нея въпреки, че не са я желали ! Защо комунистите са толкова прости и жадни за смърт ?

    Коментиран от #96, #101, #113, #138, #153

  • 89 бат рамбо

    9 31 Отговор

    До коментар #81 от "Мхм":

    Руските ти приятели още не са влезли в Киев и никога няма да влязат, не им върви бизнеса определено!

    Коментиран от #94

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Смех

    14 1 Отговор

    До коментар #83 от "не го слуша главата":

    А то те не били руски военни ами укропитешки преоблечени затворници.
  • 92 Тулуп

    35 6 Отговор
    На теб се пада честта да затриеш цялата Украйна дрогиран боклук такъв
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Смех

    21 3 Отговор

    До коментар #89 от "бат рамбо":

    А то те не били руски военни ами укропитекянтропско нацистки преоблечени затворници.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 А защо

    17 1 Отговор

    До коментар #88 от "емигрант":

    фашагите сте толкова хрисими...

    Коментиран от #112

  • 97 Хайверски

    30 3 Отговор
    Поражение след поражение и "окупаторите" стигнаха до Полша.
  • 98 Аз си

    40 4 Отговор
    Мисля че е на много силни опиати тоя младеж клоуна ! Това да не е на някоя геймърска игра дето ги говори тоя тия тъпотии ? Чеченските спец части чистят Мариупол от нацистите на АЗОВ гледах на живо репортажи от града преди час , правят ги на пастърма и извеждат цивилните жени деца старци от блокове и сгради след като ликвидират нацитата които се крият зад тях . Голяма лъжлива информация от всички медии но , ще има голям смях като обърнат палачинката скоро след като Украйна падне и ЕС затъне пред фалита от своите си санкции . Нали се сещате че Русия още не е обявила своите санкции срещу ЕС , тогава ще е цирка , тия дето се биха за олио по магазините ще са като виц пред това какво ще е тогава не дай си Боже .
  • 99 Таласъма

    30 7 Отговор
    "Украински военни опитват да избягат от Мариупол, облечени в дамски дрехи " в pan.bg , днес.
    В Мариупол от 14 500 човека на Азов са оцелели 6 000 .
  • 100 Ал Бунди

    8 21 Отговор

    До коментар #32 от "big":

    Не знам кой и колко лъЖе. Ама гледах кадри от Чернаевка. Много руска леш бе...ма много. Направо ги изпариха.

    Коментиран от #109, #114, #163

  • 101 Българин

    33 3 Отговор

    До коментар #88 от "емигрант":

    Е как американските войни за последните 30 години бяха все "умни" нали - даже и по CNN ги даваха как "великите" НАТО-вци трепят иракчани, сирийци, либийци, сърби и вие тогава се радвахте нали:

    Ето това е "демократично":

    Коментиран от #123

  • 102 kjl

    28 4 Отговор
    Тази снимка цялата война ли ще ни я пробутвате? След като побеждават по всички фронтове, защо вчера рева пред италианския парламент, че загиват? Хем побеждават, хем загиват! Кое е вярно? Добре, човекът е актьор и играе роля. Ще му излезе през носа, ама това е друга тема.
  • 103 Пощадете го

    21 3 Отговор
    Много бързи сценаристи, бе. Човека няма време да ви изчете всички лъжи, които бълват перманентно. Съжалете го тоя човек! То артист, артист, ама и той има нужда от малко почивка. Вече му е трудно и на него да разпознае някоя истина, ако случайно му се промъкне в аутокюто. Дайте му малко почивка. Или поне му плащайте извънредния труд. Както сте го подкарали е на път да почине, горкият.
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 оня

    16 3 Отговор
    ахахахаахахахахххххххх нови снимки няма ли?:))
  • 106 111

    4 24 Отговор
    Русоробите пак са се активизирали ... хахаха ... клавиатурни войни сте ... хахаха

    Коментиран от #121

  • 107 Джон

    13 2 Отговор
    В DCS може. Реално и безспорно потвърдените, свалени самолети са точно 4. Ни повече ни по-малко.
  • 108 Ал Бунди

    9 33 Отговор

    До коментар #11 от "fon4o":

    Не знам какво са свалили, само че днес е кой ден от инвазията, а блицкригът май сега едва започва. Рашастанците заораха с нос в украинската кал. За един месец не са мръднали на йота, взеха един град и почнаха да избиват мирно протестиращи в Херсон. Това е руският смрадлив ботуш- от където мине, трева не никне.

    Коментиран от #120, #165

  • 109 Редактор

    20 2 Отговор

    До коментар #100 от "Ал Бунди":

    Пък аз знам кой лъже - соросоидите лъжат защото няма кадри от Чернаевка.
  • 110 90143

    18 3 Отговор
    Тов@ м@лко и дребно същество, този шут до ког@ ще ни го н@тр@пв@те к@то новин@?
  • 111 До изрод от ГЕРБ

    12 2 Отговор

    До коментар #63 от "изрод от ГЕРБ":

    точно така - Големия на рашките си го налапал до мъ....
  • 112 емигрант

    12 12 Отговор

    До коментар #96 от "А защо":

    Ти комуне тъпо как така определи аз какъв съм, дали пък не съм комунист с нормални разбирания, а веднага ме определи като "фъшага" ? Ето такива сте комунетата прости и ограничени в мисленето, водени от ленино-сталинският тъп принцип който не е с нас е против нас ! България тъне в бедност и мизерия защото възпитанието на подрастващите се върши от комунисти и наследници на шумкари които "вграждат" в главите на наследниците си само злоба и омраза към целият околен им свят, те винаги са "прави" и "можещите" за да прикрият простотията си !

    Коментиран от #140

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 И по какво позна

    20 2 Отговор

    До коментар #100 от "Ал Бунди":

    Че лешта е руска? Аз лично, не ги много различавам русите от укрите. Да не си се нещо объркал -те в Холивуд по зле и от мен се справят с разпознаването. Всъщност, може би греша. Зеленски, направо от гримьорната им казва кои са "наши" и кои "техни". На него му вярвам. От студиото, направо на килима за Оскар заслужава да го качат. И да не го пускат от ЛЕй, че вече и американците не го долюбвавт.
  • 115 чичо

    24 4 Отговор
    Идва ти краят, зелен палячо.
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Хайде бе!?

    28 3 Отговор
    И с какво ги сваляте- навярно с прашки? Путин жали обикновените ,редови войници и офицери.Защото там наборната служба е задължителна.Не иска жертви,сред невинни млади мъже,както и сред цивилното население.Както в ДНР,и ЛНР,така и в останалите украйнски градове и селища.Ако действа,по хамеричкия метод- от въздуха с масирани бомбени атаки,досега да е сринал държавата ви до тухла.В Мариопул е концентриран целия паравоенен сбирток- нацита, нямащи нищо общо с редовната армия- над 37 хиляди С мощно оръжие.От РПГ,до системи " ГРАД" - Оса" БУК.Защо не отваряш коридор за населението - обезопасен от твоята армия.Да влизат във вашата територия? Нацитата не разрешават Знаят,че ако го няма там мирното население,ще бъдат размазани за денонощие.До един! Затова се бави Шойгу.Факт,с който вие спекулирате- Вижте,вижте колко са слаби руснаците! Но както казва един руски дипломат;Сега е сняг,но когато се разтопи ще си проличи,кой къде се е ....рал! Нали се сещате - 6 Май чука на портата.Не су унищожавай държавата,заради чужд интерес! Ще плащаш ти.Онези,ще те изцедят като лимон в салата.И след това- в коша!
  • 118 стоян

    3 17 Отговор

    До коментар #71 от "Военен":

    До 71 ком -тавариш -къде го чете че са унищожени -800 артилерийски установки -явно е че лъжеш -всеки ден по тубата киевската военна телевизия казва точните данни -оръдейни системи унищожени-252 -ракетни -катюши 80 -танкове -520 хеликоптери -125 и тъй натата
  • 119 Националист

    7 23 Отговор
    СЛАВА НА УКРАЙНА.
  • 120 fon4o

    23 3 Отговор

    До коментар #108 от "Ал Бунди":

    Не знам къде са заорали.. Само знам, че Мариупол дето уж го дават за пример, че удържат огъня толкова време, всъщност е обграден и оставен без ток, без вода и без храна. Ако на това му викаш заораване... по-скоро си изчакват като хищник - плячка. Пък ако през това време Зеленски реши да избави мъките на народа си като сдаде властта.. нека го направи, час по скоро ! И не забравяй.. целта не е пълно унищожение !
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Кашмир и Делхи

    16 3 Отговор
    Фейк е снимката. Странно е, че я публикуват тук.
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 fon4o

    0 5 Отговор

    До коментар #51 от "Николай":

    бай Кольо, такива като тебе ми оправяха леглото в казармата!
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 С какво сваляте самолетите?

    23 4 Отговор
    Тия украинци са толкова велики,че поради липса на ракети,започнаха да свалят руски самолети с прашки.В раздел Свят от 22.03.14:16ч.тема на ДВ-зверствата в Мариупол има един коментар със видео ком.63,на което видео е показано как действа фабриката за фалшиви новини в Украйна ,Пентагона и Ми6 и как всеки ден ни показват фалшификати.Отидете в темата и го прегледайте и ще видите за каква гнуснапропаганда става дума.

    Коментиран от #131

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 linx

    8 21 Отговор

    До коментар #48 от "баба Пена":

    Бабо Пено я отиди да си поживееш в руският рай !! Вместо да пишеш простотии виж какво казват за това обикновените руснаци !! Чети бабо Пено и гледай повече материали в you tube там говорят руски професори и авторитети по икономика !!

    Коментиран от #156, #168

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Какво значи Z?

    8 10 Отговор
    Предвид множеството разбита от украинците руска техника, руснаците предварително я маркират с латинската буква Z, което значи "Zеленски беше тук".

    Коментиран от #142

  • 131 ..........

    9 7 Отговор

    До коментар #126 от "С какво сваляте самолетите?":

    А с какво сърбите свалиха стелта знаеш ли ?

    Коментиран от #147

  • 132 linx

    1 3 Отговор

    До коментар #21 от "ВЕЩАЕ ОТ БУНКЕРА":

    Гледай MIX NEWS Там има всичко което го няма в 60 минут!!
  • 133 +-+-

    22 4 Отговор

    До коментар #15 от "Некой си":

    т ъ п а п р о п а г а н д а .
    Защо рИве зеленото, като са толкова силни - победителите не се оплакват, нали
  • 134 шутът цар

    22 4 Отговор
    Зеленка , единственият печеливш вариант за теб е нищожно малък , почти отсъства , а това е военна победа над Русия , при всички останали варианти яко губиш , а те са - победа на Русия , тогава получаваш съдбата на военно престъпник и отиваш незнайно къде и незнайно за колко , но и в двата случая ще приключва с окончателната ти липса от този свят , другият вариант е още по-песимистичен за теб , а именно следвоенното осъзнаване на украинците какво им причини за хатъра на американците и тогава нещата ще са много кратки , но много болезнени.
  • 135 linx

    1 12 Отговор

    До коментар #10 от "Rado":

    Радо възможно е !Той и луцифер мрази ушанките !! Те и него го излагат навсякаде!!
  • 136 дечо

    23 3 Отговор
    тези след 20 дни ще приемат РУСИЯ в ЕС,защото украина няма да съществува,след толкова ,,свалени,, самолети.Малоумници,жалко за Украйнскиа народ.
  • 137 1917

    13 1 Отговор

    До коментар #123 от "емигрант":

    Нещо има вътрешно мозъчно противоречие!
  • 138 Как да ти отвори човек очите

    33 2 Отговор

    До коментар #88 от "емигрант":

    Хубав пост си метнал, но причината за това зло я търсиш където не е. И няма как да я намериш там. Виждам напъните ти да мислиш, но виждам и ограниченията, които ти пречат.
    Войната започна не през март 2022 г. Започна далеч преди това и нито Украйна, нито Русия я започна, разпали и продължава да раздухва огъня. Този, който я поддържа за да не угасне, след като я запали, седи на топло в овалния кабинет на американската държавна сграда и потрива радостно ръце, наблюдавайки как за личния му семеен бизнес се стопяват хиляди човешки животи, изпепеляват се хиляди човешки съдби. В момента Европа се гърчи под бремето на американските санкции, вместо да си поддържа нормалните търговски интереси. Защо и как постига това, не зная. Явно цпециалистите от ЦРУ владеят тази материя, защото самият президент няма този капацитет. Но грешна логика те води в грешни изводи. Това, което става днес е война. Във войната, силният върви напред и диктува условията. Няма как Украйна да атакува Русия, а Русия да й остава длъжна. Разрушения и погром носи всяка война. Смърт -също. Но за да няма войни, човечеството трябва да се научи да открива и поставя на полагащото му се място подстрекателя, а не принудения да воюва. Иначе,ще се превърне в стадо.

    Коментиран от #204

  • 139 Хайл

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "Абе..":

    Абе и гей да кажеш ще си прав
  • 140 До емигрант

    19 3 Отговор

    До коментар #112 от "емигрант":

    абе не те знам какъв си, но като чета обидите ти и написаното от теб ми става ясно колко си "умен", "възпитан от (правилните)" и т.н. А къде беше когато не "комунетата" а твоите идоли вършееха в Сърбия, Сирия, Либия, Ирак, Афганистан, Виетнам....Между другото като емигрираш и много лесно и бързо помагаш и оправяш нещата...- за себе си и за "лошата Родина" ...
  • 141 Хайл

    12 4 Отговор
    Денис стига си лъгал
  • 142 Маркират ,ама на компютъра

    14 4 Отговор

    До коментар #130 от "Какво значи Z?":

    И после фейка е готов.Дори ДВ вече започна публикации на фалшивите видеа,като уличава украинските новинарски емисии във фалшива пропаганда.
  • 143 Ами

    7 0 Отговор

    До коментар #129 от "анонимко":

    написал съм го с главни букви - но който не е учил български навремето...
  • 144 свалени

    6 3 Отговор
    са килотите на епелераните ти задни бузки !
  • 145 Дивуй

    8 1 Отговор

    До коментар #38 от "linx":

    Верно ли парче хляб?На световния производител на пшеница
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Знам

    5 5 Отговор

    До коментар #131 от "..........":

    Руснаците го свалиха,а сърбите им го изпратиха на части.

    Коментиран от #216

  • 148 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    19 2 Отговор
    днес на тоя са му дали от правилното прахче да се насмърка, довечера като поизтрезнее пак ще е на ръба на отцеляването и пак ще реве клоуна, до следващата доза , наркоман
  • 149 Бай Манчо

    10 2 Отговор
    ФЕЙК
  • 150 Трезвомислещ българин

    23 4 Отговор
    Корабът на ВМФ на Русия, който уж бе потопен от украински военни до Одеса, се оказа горящ кораб на ВМС на САЩ.
  • 151 zелено

    1 9 Отговор
    режете им десницата и пускайте.за какво са ви?
  • 152 АЗОВ

    4 10 Отговор
    Май ни се отваря път към България !
    Ще изпратим двама, трима, толкоз стигат !

    Коментиран от #205

  • 153 И аз живея ве чужбина но не се наричам

    24 6 Отговор

    До коментар #88 от "емигрант":

    емигрант.Като гледам ти си автора на най тъпия коментар.Да,войната носи жертви ,но понякога е единственото решение.Цялата човешка история се гради на войни.Да,симпатизираме на едната страна ,защото не можем да приемем другата за истина.Войната е от 8 години а не от 22 дена и относно децата и тяхната гибел,отиди на алеята на Ангелите,да видиш прахът на загиналите дечица от бомбандировките и ежедневния обстрел на фашистката украинска армия.И кажи в коя държава си емигрант,защото съм любопитен,коя държава ще ползва такъвтъпак като теб и за какво?

    Коментиран от #218

  • 154 За няма и месец....

    2 21 Отговор
    РУСИЯ загуби в жива сила, толкоз колкото
    от WW2 - дотук близо 17654 солдати и над
    200000 ранени ! Документирано !

    Коментиран от #202

  • 155 Бил Гет

    6 4 Отговор
    Денисе , ние Българите подкрепяме НАТО 100 пъти повече от Италия . Нямам съмнения вече че пишеш само за пари . Нямаш грам журналистическа етика . Алчен и долен лъжец .

    Коментиран от #161

  • 156 баба Пена

    11 1 Отговор

    До коментар #128 от "linx":

    абе бабиното кви професори и доцентти бе,аз общувам с обикновените руснаци и знам каква е ситуацията там
  • 157 АЗОВ

    2 8 Отговор
    Май ни се отваря път към България !
    Ще изпратим двама, трима, толкоз стигат !
  • 158 не го слуша главата

    19 2 Отговор
    Една и съща снимка под всичките му изказвания за пленени руски войници .
  • 159 Kcaniba

    3 19 Отговор
    Батальона Азов се строявааа,
    за пореееден път.
    Орките пак ще разгромявааа,
    гнрусофилитееее - ревът!!!
  • 160 Мимч

    17 3 Отговор
    Абе глупчо,на думи всички са с теб,като те бъзикат и гледат ти сеира. .
  • 161 Истински българин

    30 4 Отговор

    До коментар #155 от "Бил Гет":

    Ти не си българин ако подкрепяш НАТО.НАТО унищожи българската армия и ракети за над 1,5 билиона долара.Същата тази техника,на която тези,които не са ходили в казарма я наричат остаряла я притежава и Северна Корея.Само че Кимчо от Северна Корея,като си пали барбекюто,американците се крият в бомбоубежища,мислейки че им е пратил ракети .При военните няма термин остаряла техника а несъвместима.Засега нито един изтребител, танк,БТР.верижни ракетни обстановки или пък противовъздушна отбрана не са несъвместини с настоящата действителност.С-300 са от миналия век,но единствения им заместител е С-400,и разликата е само в километрите на диапазона.С-300 са 300км а С-400 са 400км.Калашника няма аналог.Най ужасното и опасно оръжие в света.А НАТО си го тури н чепа,ако имаш такъв

    Коментиран от #190, #196

  • 162 Z За победу

    29 5 Отговор
    Защо давате гласност на този зелен наркоман. Как видя че целият свят е зад тях. Нека погледне картата и ще се уплаши. Света е зад Русия с изключение на безполовити. Слава на Русия.
  • 163 Дивуй

    17 3 Отговор

    До коментар #100 от "Ал Бунди":

    И къде ги гледа да видим и ние защото аз имам четири руски телевизии там дават други неща ама то викаш руска пропаганда.
  • 164 Джордже Балашевич

    26 2 Отговор
    Като изключим часта, хуманитарна помощ, която трябва да се организира и осъществява, защото наистина хората са в бедствено положение, за всичко останало казано от този не човек ще кажа : ти си един жалък наркоман! Ти надмина всякакви граници, непрестанно бълваш лъжи, лъжи които обричат народа на Украйна на сигурна смърт! Размерът на щетите които ТИ нанасяш на Украйна и хората които ти избиваш чрез наркоманските си бъртвежи, ще бъде умопомрачителен и ще се установява много дълго време! Ти не си човек, а ДЕМОН!
  • 165 Хлъц

    18 1 Отговор

    До коментар #108 от "Ал Бунди":

    До ком.Ал Бунди...Ще поживеем,ще видим! До 6 Май - крайната дата не е далеч! Тогава ще следим,какво пак си написал! А ние тук,заедно с вас- надъханите фоби ще ручаме жабето- на живо.И не от военни действия,а от икономически .Явно не си чел мисли от световни геополитици....Руснака никога не забравя дългове.И рано,или късно идва и си ги взема! Със лихвите " ...Не съм го съчинил аз.
  • 166 Denis

    5 1 Отговор
    денннис... много си чек......джист
  • 167 Путин

    27 3 Отговор
    От поражение на поражение, примката се затяга около тънкото вратле на палячото зеленски!
  • 168 0987654321!

    15 2 Отговор

    До коментар #128 от "linx":

    Линхче, тичай, тичай на опашка да си купеш рубли, щот - щом каза П.В.В, рубли рубли ще плащати за енерг суровини и газ, краведоларчета в кравария ще си ги харчете

    Коментиран от #203

  • 169 Ох човече

    15 2 Отговор

    До коментар #38 от "linx":

    Горкото горкото си... пази Боже от бандеркраварвнушаемост!
  • 170 Но как, за що

    16 2 Отговор

    До коментар #38 от "linx":

    Глупако - уркрайна вече почват да е делят.Поляците като едни котаци очаквайки плячка готвят се за приемане западни бандфашистан в прегръдките си
  • 171 Звучи като Гьобелс

    14 2 Отговор
    Чака го съдбата на Гьобелс
  • 172 Путинист

    17 3 Отговор
    Не мога да си обясня.
    Как въоръжените сили на Украйна хем бележат победи на бойното поле, хем Зеленски реве, като малко дете и иска да вкара НАТО в конфликта? След като се справят толкова добре да карат до Москва и толкова.

    Коментиран от #188, #221

  • 173 Й.Висарионович

    10 1 Отговор
    Един артист колкото и да е добър сценария и режисурата като са зле от филма нищо не става
    А тука освен че и режисьора и сценариста са зле главната роля е сто процента за златна малинка
  • 174 Ча,, ча,, ча

    18 1 Отговор
    Това момче вече съвсем заприлича на Хитлер във края на войната. Хитлер жънеше победи, командваше несъществуващи армии, командваше отдавна убити генерали.дискавари дадоха че на Хитлер са давани някакви успокоителни/наркотици/ Мисля че Зеленски също е неадекватен във изявленията си. Американците разбраха че преиграха във Украйна и сега гледат как със чест да излезнат от кашата. Нашите юнаци да внимават и да не се првят на големи соколи щото ако почне студ, глди липса или непосилно скъпо гориво ще има камъни по харвардските кратуни
  • 175 Рос

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Абе..":

    Той е вврейн
  • 176 Рос

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Руснак":

    Добре пич.така е
  • 177 Жулиен Гаков

    8 1 Отговор
    Знаеме те какъв лъжец си, няма кой да ти вярва !!!
  • 178 Бай Ставри

    10 1 Отговор
    Психопат!
  • 179 Бай Ставри

    10 1 Отговор
    Много синьожълта олефрения......
  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 Кукуригу

    15 1 Отговор
    Зеленски е изучил всички мурафети на Гьобелс ! Той така крещеше по Берлинското радио за победоносния Райх,а те руснаците в Берлин !
  • 182 Доналд Тръмп

    13 3 Отговор
    Тея свалят по 20 -30 самолета на ден !Има ли кой да му вярва на тоя ?
  • 183 Тибунал

    8 2 Отговор
    Отново, отново и накрая ЗеленскияХитлер капут и пушката в г.. За
  • 184 Фалшиф герой

    0 3 Отговор

    До коментар #7 от "Люси":

    Ама посмъртно ли?
  • 185 Безобидно

    2 1 Отговор

    До коментар #15 от "Некой си":

    1 гр. Кока
  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Долнопробно театро

    8 4 Отговор
    Долнопробен палячо, рржисиран от второразрядни краварски режисьори! /)
  • 188 В десятката!

    4 3 Отговор

    До коментар #172 от "Путинист":

    Чакат го за парада на Червения площад.
    Щеше да е смешно, ако жалко.
  • 189 Nnnnn

    12 4 Отговор
    Като така все побеждават украинците,войната значи е да е свършила. Защо все реват да им помагат другите. Бежанците могат да се връщат в Украйна.
  • 190 Браво!

    5 1 Отговор

    До коментар #161 от "Истински българин":

    В десятката.
  • 191 Украйна

    3 7 Отговор
    Бой по пияните бладове
  • 192 Илко

    8 2 Отговор
    Тоя е луд нацист.
  • 193 Илко

    7 4 Отговор
    Тоя е луд фашист.
  • 194 Ил6чко

    4 3 Отговор
    Луд.
  • 195 Кайманчо

    7 4 Отговор
    Каде са тези кадри сьс РУСКИТЕ ВОЕННИ само льжете то затова в Бьлгария спряха руските телевизии и медии.но има ВИПИЕН и всичко може да се гледа пак.А тази продажна медия "ФАКТИ" ДА СПРЕ ДА ПИШЕ ГЛУПОСТИ БЕЗ ДА ПРОВЕРИ .
  • 196 Видовден

    12 4 Отговор

    До коментар #161 от "Истински българин":

    Много добре обяснено, но невежите които се кланят на НАТО и САЩ, пак няма да разберат. Няма да разберат, защото освен, че ни съсипаха армията, разбиха и образованието. Простия човек лесно се манипулира. Относно ракетите които нарязаха за скрап при приемането ни в НАТО, да попитам тия надупените на Запад, знаят ли че бойните глави не бяха унищожени, а отидоха в САЩ. Ще Ви обясня и защо, ами да могат да изучат как са ги направили Руснаците, защото са на светлинни години зад тях. И още нещо за мъжете с главно Ж отпред. Сега се говори за армия 20 000 души половината жени. Направете си труда да прочетете( ако можете) колко е наброявала Българската армия, колко самолета сме имали? Пак цифрата 3 е първа само, че с две 00 отзад. И последно според моя баща, който вече е на прилична възраст, но е служил в едни секретни поделения с едни ракети, които унищожихме защото били" остарели" та според него сме имали и ядрена бойна глава в България. Сега имаме Кирчо Асенчо Боко и много други колинечили с пълни усти, някои са със свалени гащи, но в крайна сметка на кой, както му харесва. Разбира се за всички това ние сме си виновни, че не сме ги помели до сега.
    Поздрав за всички подлоги с песента на
    Спенс - F.A.V.R

    Коментиран от #222, #229

  • 197 Санитар

    9 5 Отговор
    Глупоста няма край! Страдащият от мания за величие актьор, унищожава системно и методично народа си. И на края, ще вдигне и изгори със знамето сам като нашия Гюро Михайлов... Само, че няма да стигнем санитарите, да събираме украинските трупове.
  • 198 Nnnnn

    10 4 Отговор
    Нали сте православни? Защо говориш с папата,а не с вселенския патриарх?
    Без да са в европейския съюз колко украинци отидоха да работят из други държави. Смятайте като влезе Украйна в ЕС какво ще бъде. Тогава ще е голям наплив. Поне 10 милиона ще тръгнат към западните държави. Те и без война са си бежанци. Зеленски е голям мошеник и измамник. Не му вярвайте,той е просто актьор.
  • 199 Оффффф

    8 5 Отговор
    Стига сте го натравали този...спестявам си епитетите! Вчера плачеше,че са били на ръба на пропастта! То бива откачалка,ама ми идва в повече!
  • 200 Аман вече

    8 3 Отговор
    Колкото повече го натрапват,толкова по отвратен става на хората!Правите му лоша услуга!
  • 201 Мунчо

    1 3 Отговор
    Верваме ти, вери мач
  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 Доларите ви

    11 2 Отговор

    До коментар #168 от "0987654321!":

    И за тапети няма да стават скоро... 🤑
    Слава на Русия, тя ще счупи фашистките украински зъби на Чичо ви Сам

    Коментиран от #213

  • 204 В десятката

    4 1 Отговор

    До коментар #138 от "Как да ти отвори човек очите":

    Правдив и точен анализ за причинно следствените връзки в света на политиката
  • 205 Телеграма от Св. Петър до Азов

    5 3 Отговор

    До коментар #152 от "АЗОВ":

    Май до два три дена ще ви се отвори пътя в Мариупол за оня свят 😩
  • 206 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 209 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 210 Б. М.

    1 3 Отговор

    До коментар #4 от "Перо":

    Нали знаеш, кой е потопил цял кораб евреи на път за Израел?
    Откъде ли ще знаеш всъщност, това не го пише в списание "Мурзилка". Запиши си: СЪВЕТСКА ПОДВОДНИЦА!
  • 211 Да живее Украйна 🇧🇬🇺🇦

    2 4 Отговор
    Поне 100 години ще носят срама на тази отвратителна война.
  • 212 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 213 Абсолютно прав си

    2 1 Отговор

    До коментар #203 от "Доларите ви":

    А и нали го виждаме чичо сам байдън постоянно има двама-трима покрай него да го крепят щото той не може да пази равновесие та камо ли да взима адекватни решения зеленски байдън сина на байдън всички са алчни к
  • 214 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 215 Абсолютно прав си

    3 2 Отговор
    А и нали го виждаме чичо сам байдън постоянно има двама-трима покрай него да го крепят щото той не може да пази равновесие та камо ли да взима адекватни решения зеленски байдън сина на байдън всички са алчни к
  • 216 Б. М.

    0 0 Отговор

    До коментар #147 от "Знам":

    Това е шизофренно човече. Сам се питаш, сам си отговаряш. Така ли сте учили във ВПШ(Висша Партийна Школа)?
    2022 сме, сметнете малко методите, осъвременете ги. Във Вашето "Замръзнало кралство" и мозъкът Ви ли е замръзнал?
  • 217 Йосич Сретен йосич

    3 1 Отговор
    Имам аз една мечта Бойко и зеленски да кацнат при мен сега
  • 218 Б. М.

    2 2 Отговор

    До коментар #153 от "И аз живея ве чужбина но не се наричам":

    Да позная ли? Живееш в Москва?
    Или сбърках? Защо така бе руска ушанке? Защо не си в Рооссия?
    Хайде, вземай си чемодана и марш към "Нерушимая"!
  • 219 Зеленски

    6 2 Отговор
    Тоя един ден си режа вените на другия ден играе на междузвездни войни и сутринта като се събуди вика камерите да го освидетелстват
  • 220 Вай вай вай

    6 1 Отговор
    Ама вие направо ги разсипахте тези руснаци, бе, ами айде контраатакувайте и влизайте в Русия, като сте толкова отворени!
  • 221 Б. М.

    2 1 Отговор

    До коментар #172 от "Путинист":

    Сериозно ли питаш?
    Прочети малко повече военна история. Не гледай само филми.
    За справка. Войната във Финландия. Финландските войни наистина имат големи успехи. Но, има едно голямо НО. Войната от 1939 продължава 3(три) месеца. Никой, повтарям НИКОЙ, не праща нито един патрон на финландците. Е, маршал Манерхайм издава заповед да се стреля само на сигурно, да се пестят муниции. Накрая Финландия е принудена да прекрати военните действия. НЯМА С КАКВО ДА ВОЮВА. СССР завладява още територия.
    Хората се учат, сега помагат.
  • 222 Б. М.

    2 1 Отговор

    До коментар #196 от "Видовден":

    А преди да дойдат рубашките сме имали пак 3(три), но фабрики за самолети. Карали са българските летци Месершмит.
    Но ти откъде да знаеш.
  • 223 112

    1 2 Отговор
    ПИСМО ДО ВАНКА С ТАНКА

    Пиша ти и от Киев , драги Ванка.
    Помниш ли кагда пришол със танка?
    Беше млад, но се държеше мъжки.
    И напълни къщата ни с въшки…

    Взе на мама златните пендари
    и дори галошите ми стари.
    Помниш ли, как кушаше картошки?
    Наконец забърса три кокошки.

    После си насилил съседката Сия
    и оплюскал всичката ракия.
    А след време чухме и мълвата,
    че си гръмнал тате във главата !

    Длъжен бях да те обичам, Ваня.
    Даже кръстих дъщеря си Маня.
    Залъкът си давахме насила
    на Русия – таз "велика" сила.

    После цели девет петилетки
    грабихте уран и руди редки.
    Грабихте и жито, папироси…
    Зарад вази ходим голи-боси!

    Дружбата ни беше “свята”, “чиста”.
    Ние всички хранехме танкиста.
    А пък ти ни пазеше със танка
    и ни взе последната луканка…

    Пазеше и нас , и немци, чехи .
    Тук възпявахме вашите успехи .
    С паметник стърчиш ни на главата
    и скверниш небето ни , земята. !

    Коментиран от #226

  • 224 Смях

    3 0 Отговор
    Пак се е нашмъркал!
  • 225 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 226 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 227 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 228 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 229 Zhsryu

    0 0 Отговор

    До коментар #196 от "Видовден":

    Точен коментар!
  • 230 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 231 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 232 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 233 Точен

    0 0 Отговор
    Оставете лозунгите и пропагандата, дайте да ги видим тези стотици разбити руски самолети, танкове, оръдия, хилядите руски трупове. С тази фалшива снимка, дето я поствате на всеки "победен" украински репортаж, ставате смешни.
Новини по държави: