Last news in Fakti
  Тема: Украйна

24 Март, 2022 11:57 4 708 119

Зеленски: Русия продължава да търси всякаква измет, която е способна да стреля по мирни хора

  • володимир зеленски-
  • украйна-
  • русия-
  • руски войници-
  • война-
  • нато-
  • европа

Руските войски унищожават градовете ни. Убиват безразборно цивилни хора. Изнасилват жени.

Зеленски: Русия продължава да търси всякаква измет, която е способна да стреля по мирни хора - 1

Обръщение на украинския президент Володимир Зеленски към украинците и народите на света:

Свободни хора на свободен свят!

Украинци и граждани на всички страни, които ценят свободата! Приятели!

На 24 март минава месец от нашата съпротива. Героичната съпротива на украинската държава, украинския народ срещу безмилостното нахлуване на Руската федерация. Измина месец, откакто се защитихме от опита да ни унищожат, да ни изтрият от лицето на земята. Първоначалният план на руските войски се провали още в първите дни на нахлуването. Те мислеха, че украинците ще се уплашат. Те мислеха, че ние, украинците, няма да се борим. Сгрешиха.

Те не знаят нищо за нас, за украинците. Те не знаят нищо за свободата. За това колко е ценна. Те не знаят как свободата обогатява живота. Придава смисъл на живота. Но те са много! Окупаторите все още са много. Русия получава работна сила отвсякъде. Техника. Въздушни бомби, ракети. Търси наемници по целия свят. Всякаква измет, която е способна да стреля по мирни хора.

Руските войски унищожават градовете ни. Убиват безразборно цивилни хора. Изнасилват жени. Отвличат деца. Разстрелват бежанци. Превземат хуманитарни колони. Занимават се с мародерство. Горят се музеи, взривяват училища, болници и т.н. За тях мишените са университети, жилищни квартали... Всичко! Руските войски не познават границите на злото.

Но...

Войната на Русия не е само война срещу Украйна. Значението ѝ е много по-широко. Всъщност Русия започна война срещу свободата. Това на украинската земя е само началото за Русия. Русия се опитва да порази свободата на всички хора в Европа. На всички хора по света. Опитва се да покаже, че само грубата и жестока сила има значение.

Опитва се да покаже, че хората нямат значение, както и всичко друго, което ни прави хора. Това е причината, поради която всички ние трябва да спрем Русия. Светът трябва да спре войната. Благодаря на всички, които действат в подкрепа на Украйна. В подкрепа на свободата. Но войната продължава.

Терористичните актове срещу мирни хора продължават. Вече един месец! Толкова дълго! Това разбива сърцето ми, сърцата на всички украинци и на всеки свободен човек на планетата. Ето защо ви моля да застанете срещу войната!

От 24 март – точно един месец след руската инвазия... От този ден и след това.

Покажете позицията си!

Излезте от вашите офиси, вашите домове, вашите училища и университети. Излезте в името на мира. Сложете си украинска символика, за да подкрепите Украйна, да подкрепите свободата, да подкрепите живота. Излезте на вашите площади, по вашите улици. Направете се видими и чути. Кажете, че хората имат значение. Свободата има значение. Мирът има значение. Украйна има значение.

От 24 март. В центровете на вашите градове. Всички заедно, всички, които искат да спрат войната. И сега искам да кажа отделно на гражданите на Руската федерация.

Сигурен съм, че на много от вас политиката на вашата държава ви е противна. На някой просто го е гнус от това, което вижда по телевизията. От това как ви лъжат вашите пропагандисти в интернет. Пропагандисти, които си заплащат от вашите данъци. И лъжат за войната, която се заплаща с вашите данъци. И която прави по-бедни всички руски граждани. Всеки ден все повече и повече. Не е ли глупаво? Вашата държава събира данъци от вас, за да ви направи по-бедни. За да ви изолира от света. За да ѝ е по-лесно да ви контролира. И да ѝ е по-лесно да ви прати на война, за да умрете. Украйна никога не е застрашавала сигурността на Руската федерация.

Дори и сега правим всичко възможно, за да върнем мира на нашата земя. Не на вашата - на нашата земя. За нашите хора. Правим всичко възможно, за да сложим край на тази война. И когато успеем – а това ще се случи непременно – ще бъдете сигурни поне в едно: вашите деца вече няма да бъдат изпращани да умират на нашата земя, на нашата територия. Ето защо вие, гражданите на Русия, също сте заинтересовани в това да бъде мир. Спасявайте синовете си от войната. Разказвайте истината за войната. И ако можете да напуснете Русия, за да не плащате данъците си за войната, направете го. Всички проучвания показват, че народите на Европа и Америка ни подкрепят.

Благодарен съм на всички вас за това. Благодарен от името на Украйна. На всеки в Европейския съюз, Съединените щати, Канада, Великобритания и други страни за тяхната подкрепа. За подкрепата на свободата. За подкрепата на Украйна. На 24 март в Европа, в Брюксел, ще се проведат три важни срещи на върха. Важни за безопасността на всеки един от нас. Срещата на върха на НАТО. Среща на върха на ЕС. Срещата на върха на „Голямата седморка“. Сигурен съм, че хората ще покажат как ни подкрепят. Но политиците също трябва да подкрепят свободата. Всички те. Те трябва да подкрепят борбата за живот. Чакаме сериозни стъпки. От НАТО, ЕС и от „Голямата седморка“. Знаем, че руснаците вече започнаха да лобират своите интереси. Това са интересите на войната. Знаем, че те работят с някои партньори. Знаем, че искат да сложат край на тази тема. Темата за борбата срещу войната. Но войната трябва да бъде потушена.

На тези три срещи на върха ще отстояваме нашата силна позиция. На тези три срещи на върха ще видим кой е приятел, кой партньор и кой се продаде и ни предаде. Животът може да бъде защитен само в единство. Свободата трябва да бъде въоръжена. Украинското небе така и не е защитено от руски ракети и въздушни бомби. Ние така и не сме получили самолети или модерни противоракетни оръжия. Не получихме танкове, противокорабни оръжия. Руските войски все още могат да убиват хиляди наши хора, да унищожат градовете ни. Просто защото има толкова много окупатори. Просто защото Русия от десетилетия се готви за тази позорна война.

Помолихме да бъде затворено нашето небе. И помолихме помощта на НАТО за Украйна да бъде ефективна и неограничена. Всякаква подкрепа с оръжия, от които се нуждаем. Помолихме Алиансът да декларира, че всестранно ще помага на Украйна да спечели тази война, да изчисти нашата територия от нашественици и да възстанови мира в Украйна.

Свободни хора от свободен свят!

Заедно трябва да предотвратим това, Русия да не сломи някой в НАТО, ЕС или „Голямата седморка“. Да не сломи и привлече някой на страната на войната. Ще видим на 24 март.

Украинци! Украинки! Всички наши Герои!

Мина месец. Издържахме шест пъти по-дълго, отколкото врагът беше планирал, откакто руското командване докладва на руския президент. Те бяха убедени, че Украйна не е държава. Бяха убедени, че не сме нация. Измамиха самите себе си. Но това не е наша работа. Това е тяхното държавно самоубийство. И ние просто защитаваме живота си. Свободата си. Нашата собствена държава. Нашите деца. А това означава, че защитаваме нашето бъдеще.

Това е война за независимост. И ние сме длъжни да победим.

Ще възстановим всеки град, който героично се съпротивлява. За всяко престъпление ще подвеждаме окупаторите под отговорност. Житомир и Суми, Киев и Чернигив, Харкив и Мариупол, Волноваха и Миколаив, Охтирка и Гостомел, Херсон и Одеса, Изюм и Донецк, Луганск и Чорнобаивка... Всички наши хора ще живеят в свободна Украйна. След нашата победа. Която ще дойде толкова скоро, колкото ще сме по-единни.

Всички сме украинци. Всички сме европейци. Всички сме свободни хора от свободния свят. В единство! На бойното поле и на политически позиции, на митинги и срещи на върха, на работа и в общуването с хората. С всичките си действия трябва да насърчаваме Русия да търси мир. С всичките си действия трябва да приближим победата на свободата.

Вечна памет на всички загинали за Украйна!

Вечна слава на всички наши герои!

Слава на Украйна!


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 64 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 WTF

    37 67 Отговор
    Интересно, върхушката в Кремъл дали мобилизира своите си синове? Или само тези на обикновения мужик?

    Коментиран от #21, #29

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Трак

    19 62 Отговор
    Те са си диваци! Нормални хора не могат да живеят в тяхната среда Ниско качество варяги
  • 6 Пич

    131 30 Отговор
    Освен голям глупак , е и голям наглец Зеления !!! Идиота , който пусна затворниците , да убиват и грабят неговите сънародници !!!???
  • 7 Ротшилд

    99 21 Отговор
    Слушайте моята марионетка. Само тя казва истината на селянията.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ДП1

    101 26 Отговор
    Слава на дрогата. Излез от звукозаписното студио, Зелен.
  • 10 Сократ

    72 16 Отговор
    Виждаме измет, която малко я разчистиха в Яворово.
  • 11 Грульо

    108 20 Отговор
    "Зеленски: Русия продължава да търси всякаква измет, която е способна да стреля по мирни хора"

    Още помним кой пусна и раздаде оръжие на пандисчиите. :D
  • 12 Путин докара

    19 62 Отговор
    500 елитни терориста на Хизбулла! Тези същите, които гръмнаха летището в Бургас!

    Коментиран от #24

  • 13 хаим

    44 7 Отговор
    интересно евреите какви са?
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Помним

    60 16 Отговор
    Кадировците като те откарат в Чечения ще видиш измети само почакай.

    Коментиран от #28

  • 16 Смех

    85 12 Отговор
    Я вижте кой е барикадирал изходите на мариопол ... Азов нацистите не позволяват никой да напуска града...

    Ало Нацистите няма прошка идва и вашия ред....
  • 17 не може да бъде

    68 7 Отговор
    Всеки ден четем за големите украински победи и големите въздушни потоци и течения,съдържащи молекулите на свободата и демокрацията ,които заливат Европа и затова сме много сокойни и удовлетворени!
  • 18 1234

    59 5 Отговор
    Украйна не е в НАТО,но НАТО се ангажира,и прави впечатление че най много употребява думата Европа,почти не говори за САЩ

    Коментиран от #116

  • 19 Шумен

    75 11 Отговор
    Тоя наркоман ще си изтрепе целият народ,няма ли кой да го .........
  • 20 ШАЛТЕТО

    58 9 Отговор
    Клоуне не се напрягай!Бум!И всичко ще свърши!
  • 21 сила

    27 2 Отговор

    До коментар #3 от "WTF":

    ВСВ децата на АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ от Политбюра са на фронта.....на тия са предимно в Швейцария
  • 22 !!!

    66 12 Отговор
    Фантазиите на Зеленски и Джамбазов са без край!
    Ама до кога ще е?
  • 23 Путин

    54 8 Отговор
    Стягай се фашистче идва ти реда!
  • 24 ШАЛТЕТО

    44 9 Отговор

    До коментар #12 от "Путин докара":

    Няма значение какви са -важно е да режат бързо нацистки глави.
  • 25 Шин Фейн

    42 7 Отговор
    Този е помокрен от страх усеща се много осезаемо
  • 26 GnG

    55 9 Отговор
    Зеленски ПЪРВИ, "покани" НАЕМНИЦИТЕ от цял свят да воюват в Чуждестранния Легеон на Украйна, и да защитават КРИЕЩИТЕ се в Киев АДМИНИСТРАТОРИ !

    Жалко за тези, които бяха ЗАДЪЛЖЕНИ да отидат на фронта, обречени на сигурна смърт.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 сила

    21 2 Отговор

    До коментар #15 от "Помним":

    ЗА ТИК ТОКЪРИТЕ ЛИ ГОВОРИШ..... ТЕ СА САМО В НЕТА,ТАМ СА СИЛНИ
  • 29 Rado

    9 22 Отговор

    До коментар #3 от "WTF":

    Правилен въпрос. Пленен от украинците кадировец пита същото Кадиров - защо не изпраща своите братовчеди във войната на Путин
  • 30 Хихи

    30 4 Отговор
    Жамбизюв трие неудобните коментари, жамбюзюв не го чета само пиша, в блиц има много повече точна информация, скоро бандеровците ще ги думнат до крак
  • 31 Surko

    38 8 Отговор
    ТОЗИ ЩЕ ПЛАТИ ПРЕСКЪПО ЗА ГРОЗНИТЕ СИ ПРИКАЗКИ.
  • 32 Голямата измет

    41 7 Отговор
    Айзов, Айдар, Десен сектор, освободените затворници, раздадените хиляди калашници на украинските боклуци
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Тошо

    23 4 Отговор
    REUTERS,CNN,BBC и DW се информират от световния медиен гигант DJAMBAZ NEWS най големия производител на ГМО новини и стчинения които никога не получават повече от 1 звезда.
  • 35 Българка

    12 40 Отговор
    "Войната на Русия не е само война срещу Украйна. Значението ѝ е много по-широко. Всъщност Русия започна война срещу свободата. Това на украинската земя е само началото за Русия. Русия се опитва да порази свободата на всички хора в Европа. На всички хора по света. Опитва се да покаже, че само грубата и жестока сила има значение."
    Неоспорим факт. Варварската терористична война в Украйна направи един артист държавник и политик от световна класа ,както и от лидер президент Путин стана международен престъпник и терорист, криещ се като плъх под земята

    Коментиран от #40

  • 36 Юсуф

    32 8 Отговор
    Абе Джамбо ти си позволяваш даже да тикаш думи в устата на Зеленски.Тотално си превъртял от антируската истерия

    Коментиран от #51

  • 37 kyчu cuн на сащ

    18 6 Отговор
    Скиваш ли сега кво става , стрелят ми с прихващащи ракети коментарите за теб бе Зеленото
  • 38 OKc

    25 6 Отговор
    Някой май пак е предозирал лепилото.
  • 39 По голяма

    30 6 Отговор
    Измет от фашистите няма!!!!
  • 40 да не си си киснала мозъчето в росевнец

    29 7 Отговор

    До коментар #35 от "Българка":

    Не се занасяй ма , каква свобода . На тоталния контрол свобода ли му викаш. САЩ и свобода , имат само една статуя по темата и то подарена им по грешка.

    Коментиран от #45

  • 41 Таласъма

    34 8 Отговор
    Що така бе Зелински - хем печелиш войната, хем искаш да я спреш?
    Какви ли щеше да ги дъвчеш, ако я губеше...
  • 42 Rado

    6 14 Отговор
    В прихванат разговор поръчват на орк да намери точно опрезделена скъпа видеокарта и да я занесе после в Русия 🤮🤮. А в пленен руски камион в сандъците за оръжие имаше телевизори 🤮. И тук са действали така орките, крали са и какво ли още не.
  • 43 Zve

    25 7 Отговор
    Тоя комик няма ли кой да го облече в некви по прилични дрехи, ми само се мотае в бункера си в Полша по зелена тениска?
    Нали изтрепахте руската армия - кво само ревете ?
    Заедно трябва да предотвратим това, Русия да не сломи някой в НАТО, ЕС или „Голямата седморка“. Да не сломи и привлече някой на страната на войната. Ще видим на 24 март. - Зеленка то цялото НАТО се сломи бе брат - ти не разбра ли? Даже руптора на твоите спонсори Демократите в САЩ СНН покани Песков да говори официално.
  • 44 нашенец

    28 7 Отговор
    Тоя циркаджия Зеленски няма ли да спре да говори глупоости ? Или пак се е дрогирало момчето. че не може да се спре да бълва "умни" приказки ?
  • 45 Българка

    11 20 Отговор

    До коментар #40 от "да не си си киснала мозъчето в росевнец":

    А ти ако не пишеш от Русия, веднага стягай багажчето и заминавай в "свободна" Русия при Путин. Не цапай форума

    Коментиран от #50

  • 46 чикирики

    22 6 Отговор
    Ами като не искат да страдат мирни хора, нека военните не се крият зад тях
  • 47 Към Зеленски

    19 7 Отговор
    Ама и вашата измет си я бива.
  • 48 Военна пропаганда

    27 6 Отговор
    Наливането на оръжие не само продължава войната и реално Украйнците са подизпълнител на Нато, защото се бият под техни инструкции с техно оръжие и за техните интереси. Това е античовешка война и няма нищо общо с ценности и морал. Всичко е на изтощение и за пари. А останалите са невинни жертви. Срамът е за САЩ и ЕС защото продължават войната а не ги слагат на масата за мирни преговори. Мир може да има само с преговори! Останалото е военна пропаганда. Болката ще е за обикновените хора от двете страни на конфликта... Да се надяваме, нашите управляващи да проявят мъдрост.
  • 49 А бе взе

    24 7 Отговор
    да ми става мъчно за зеленото човече, да му дадат един оскар за най-сълзливата сапунка та да се кротне, орева орталъка това момченце...
  • 50 що ма

    12 3 Отговор

    До коментар #45 от "Българка":

    ти от свободна украйна ли пишеш.
  • 51 Не е добре

    10 4 Отговор

    До коментар #36 от "Юсуф":

    джамбито, ама като избягаш от четвърти километър така става - сънуваш кошмари и мокри сънища и като се събудиш трябва да се облекчиш и почва една мъка, напъни, изхождания...
  • 52 Виталия Винокурова

    15 8 Отговор
    След това изявление трябва да го свалят ! Приписва собствените си действия-чужда техника, наемници и прочее на Русия. Не е за този пост това недорасло момченце.
  • 53 Kurasan

    19 5 Отговор
    Невероятна подлога е тоя! С ясно съзнание осъществява ГЕНОЦИД над собствения си народ. Абсолютен престъпник! И реве като женичка!

    Коментиран от #58

  • 54 не знам

    16 6 Отговор
    Ако този беше сключил примирие, т.е. неутралитет, щеше да избегне загубата и трагедията на толкова много човешки животи...

    Коментиран от #69

  • 55 Не, ще му

    5 1 Отговор

    До коментар #14 от "КОНТРАТА":

    пъхнат една от ракетите на борко и ще го изстрелят към острова...
  • 56 Ваня

    6 13 Отговор
    Много са възбудени орките . Строени от вожда да воюват във факти . Спрете се бе толкова сте прозрачни и жалки. Всички митове рано или късно се развенчават , а сега видяхме истинското лице на
    на империята на злото .

    Коментиран от #63

  • 57 Аятолах Хомейни

    11 6 Отговор
    Навсякъде по сайтовете трият коментари, дори когато им цитирам западни журналисти, но които не пригласят на мисирките и фашистите. Медийната война украинските фашисти ще спечелят само при дебилите и наркоманите. Модераторите тук от кои са?
  • 58 Виталия Винокурова

    3 1 Отговор

    До коментар #53 от "Kurasan":

    На украински кроасан е круасанчик☺и е много по-вкусен от тези на Чипита. Тук в България на едно място го доставяха, но спряха. Пробвайте го, ако ви изпадне случай.
  • 59 Българин

    12 8 Отговор
    Украинска измет !

    Коментиран от #67

  • 60 Госあ

    13 8 Отговор
    Зеленский ти си измeт!
  • 61 Браво на Зеленски ! Истински мъж !

    7 14 Отговор
    Не е като злото жуже в Кремъл !
    Слава Украине !
  • 62 Слава на Украйна, слава на героите!

    6 14 Отговор
    Да мрат руско-фашистките агресори, позор за скапаната Московия!
  • 63 Ваня

    7 4 Отговор

    До коментар #56 от "Ваня":

    Орки = Укри
  • 64 ПУУТИН НЕ Е ЯЛ ДВА ДЕНА ВЕЧЕ

    9 3 Отговор
    ОСТАНАЛА МУ Е ЕДНА КОНСЕРВА И ЕДИН КОРШУМ В ПИЩОВА , ВОЙСКАТА МУ СЕ Е ПРЕДАЛА НА ФАШОГИ ЗЕЛЕНСКИ .................. В ТОЗИ МОМЕНТ РАДЕЦКИ ПРИСТИГА СЪС ГРЪМ И ЗЕЛЕНЧУКА СЕ ПОНАСЯ КЪМ СВЕТИ ПЕТЪР , А ТОЙ ЗНАЕ КОЙ Е ЮДЕЙ И КОЙ НЕ Е ! ТОГАВА ЗЕЛЕНСКИ СЕ СЪБУЖДА ОКОНЧАТЕЛНО И ОСЪЗНАВА ЧЕ ТОВА НЕ Е СЪН !
  • 65 сноу

    7 4 Отговор
    Не объщайте никакво внимание на тоя ...това е най-обикновенна флашка записана в амерско студио..Гледайте док.филм на Марк Барталмай -Премълчаната война...1ч и вече ще сте ваксинирани от пропагандата на запада..
  • 66 ДА СЕ БИЕШ С РУСИЯ НЕ Е ГЕРОЙСТВО ,

    10 5 Отговор
    А САМОУБИЙСТВО - ЯВНО НАРКОТИЦИ СА ЗАБЪРКАНИ В ,,ЗАЩИТНИЦИТЕ" НА УКРАЙНА !
  • 67 Виталия Винокурова

    5 2 Отговор

    До коментар #59 от "Българин":

    Ако мислено поставиш украинец и македонец в една стая, бъди сигурен, че ще остане без прозорци и без врата. Имат български произход, но...

    Коментиран от #80

  • 68 Лина

    8 6 Отговор
    Вече и децата знаят, че украинците стрелят по мирни хора и им пречат да се изнасят особено в районите с рускоговорящо население. Прекалено много хора говорят пред камери, няма как всичките да са артисти.

    Коментиран от #81

  • 69 стоян

    7 8 Отговор

    До коментар #54 от "не знам":

    До 54 ком -другар -за кое примирие казваш -украинците да си подарят земята на орките -това няма да стане никога -дори Украйна ще си върне и Крим
  • 70 те са много

    8 3 Отговор
    е как много,нали убихте 16хиляди,50 хиляди имат ранени,значи са останали 70 хиляди,вие сте 600 хиляди общо с териториална отбрана и наемници....тоя вече е наясно как стоят нещата,ама американският му господар не дава да мръдне,инвестирал е милиарди и иска да оправдае тези пари с кръв,иначе по разумните си биха шута,Усуик и той напусна Киев
  • 71 Кака ПЕНА от Герена

    5 4 Отговор
    С какво ви промиха мозъците, орки болшевишки
  • 72 последни отчаяни молби

    9 3 Отговор
    Зеленски призова НАТО да прехвърли всеки стотен танк и самолет на Алианса в Украйна----обречени са,до вчера държахте половин Изюм,дойдоха подкрепления от резервисти и си повярвахте че 15000 орки могат да изгонят 1000 руснаци от града,резултата е катастрофален,над 10000 украинци отидоха в отвъдното и градът напълно бе взет под руски контрол
  • 73 Простотии

    9 5 Отговор
    А къде ти е народа, който избега в Европа? А ти къде се криеш в Европа?
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 СТРАХОТИЯ

    0 2 Отговор
    50 кошек погибли при пожаре в великолукском приюте для животных
  • 77 В.В.П.

    6 4 Отговор
    4 млн ,хахляка,,,с пари и злато избягаха ..С тойота прадо и Тундра..100000 армия е ,скрап.Руска,,2000 машини 200 самолета 100 хеликоптер...Тоя мъченик,продължава да си мрънка. по 10 пъти на ден..Свободата,свободния ,свят ,цивилизацията. Демокрацията..Хаха
  • 78 Зеленски е велик !

    5 9 Отговор
    Путин пък мъник !
    Самошевчий !
  • 79 !!!?

    5 9 Отговор
    Всякаква измет защитава кремълският фашистки режим на Путин и неговата варварска война в Украйна !!!?
  • 80 страхливци

    4 0 Отговор

    До коментар #67 от "Виталия Винокурова":

    А В АДА ДО КАЗАНА С БЪЛГАРИ НЕ МУ ТРЯБВА ПАЗАЧ
  • 81 майка от бг

    2 3 Отговор

    До коментар #68 от "Лина":

    АКО ТВОЙТО ЗНАЕ МОЕТО НЕ

    Коментиран от #87

  • 82 681 БГ

    6 3 Отговор
    Абе НАРКОМАН Зеленски иди се скрий голяма пропаганда ЛЬЖЕЦ !!!!!
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 гнусен

    5 1 Отговор
    Гнусен келеш , този сигурно отдавна е в Кравария и сипе жлъч от някое студио ..
  • 87 Лина

    3 0 Отговор

    До коментар #81 от "майка от бг":

    Изразих се образно. Има прекалено много доказателства в подкрепа на тази теза, включително и фактът, че едва 3 милиона от 40 милиона население са се изнесли. Няма как 37 милиона да са мъже между 18 и 60, сещате се предполагам.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 СПРЕТЕ

    6 4 Отговор
    ДА ПУБЛИКУВАТЕ ВСЯКА ИЗДИХАНИЕ НА ТОЗИ!!! ИЗБИВАТ МУ НАРОДА, А ТОЙ СЕ КРИЕ КАТО Пу. КОМЕДИАНТ!!! ПОКАЖЕТЕ 2те ЛИЦА на ИСТИНАТА. ЗАБРАВИХТЕ ЛИ БОМБИТЕ В Югослави, Ирак, Либия, Сирия ... НАТО се храни от войните и ще ни оглозга кокалите ако дори се осмелим да имаме собствено мислене. Дотогава няма да имате семейства, НАТО ще ви застави да застанете срещу Баща си, брат си, само защото те имат собствено мнение...! Успех на Света!!!
  • 90 Гражданин

    2 1 Отговор
    Комедиант от класа!
    Корумпиран при това:

  • 91 БОЙ ПО укро.утките!

    8 4 Отговор
    циони$тит€ $ащ(нато) и хазарит€-юд€и(управляващи украйна) Н€ $€ ОТКАЗАХА, И ЗАПАЛИХА ТАЗИ БРАТОУБИЙСТВЕНА ВОЙНА!
    МНОГО Н€НАВИЖДАТ РУСИЯ И Н€ МОГАТ ДА ПРИ€МАТ НОВИТ€- Н€УДОБНИ ЗА тях Р€АЛНО$ТИ В СВЕТА-СЪЮЗА МЕЖДУ РУСИЯ и КИТАЙ!

    ПЕТКО Р. СЛАВЕЙКОВ

    РУСКИЙ ЦАР Е НА ЗЕМЯТА
    НАЙ-ВЕЛИК,ОТ ВСИЧКИ ПРЪВ.
    РУСИТЕ СА НАШИ БРАТЯ,
    НАША ПЛЪТ И НАША КРЪВ.

    КАТ РУСИЯ НЯМА ВТОРА
    ТЪЙ МОГЪЩА НА СВЕТА.
    ТЯ Е НАШАТА ОПОРА,
    ТЯ Е НАШТА ВИСОТА.

    РУСКА СИЛА, РУСКА ВОЛЯ,
    РУСКА КРЪВ И РУСКА ПОТ
    ЩЕ ИЗБАВЯТ ОТ НЕВОЛЯ
    НАШИЙ ПАДНАЛИЙ НАРОД.

    СЪС РУСИЯ НИЙ СЪГЛАСНИ
    ДА ЗАСТАНЕМ БРАТ ДО БРАТ
    И ДА СТАНЕМ СЪПРИЧАСТНИ
    В ТОЯ НЕИН ПОДВИГ СВЯТ.

    Коментиран от #98

  • 92 Бай Благой

    3 2 Отговор
    Наркоман!
  • 93 ЗаЗеления

    2 3 Отговор
    За Зеления е важна антирустката риторика и да не подписва, че ще искат в НАТО - готов е да прати на форнта и п оследния желаещ украинец, само и само да си продължи дейността, в която единствената кауза е да слуша какво му казват от запад.
  • 94 ВРЕМЕ Е ДА УСМИРИМ ЛУДИТЕ

    3 4 Отговор
    АДОЛФ ХИТЛЕР, подпали Европа с втората световна война. Военните му действия наречени още кафявата чума и умопобърканите му мераци да покори и завладее Европа бяха увенчани с падение, неуспех и много жертви. Този изверг, отнел живота на милиони невинни хора : мъже, жени, деца и старци - намери поне капка достойнство в края на войната да си тегли сам куршума за извършените античовешки престъпления. Изглежда, че човечеството е обречено - на всеки сто години да се преражда от седем милиарда по един луд. Да, Хитлер, беше психопат-луд човек - всички го знаем, но никой от нас не е чул и не знае да е бил пияница-алкохолик. Днес, преродения Хитлер, в лицето на Путин-червената чума отново вилнее в Европа - дошъл от Ада, озверен кръвожаден сее отново разруха и смърт. Много лоша комбинация е лудост и водка. Колко процента са гъзолизниците на тази безумна античовешка политика в България...?! Колко са защитниците на сатаната...! Пази ни Боже, от умопобърканите - луди. Те, ще затрият цивилизования свят - докато ние умните се наумуваме, лудите ще се налудуват...! След тях тишина - ще остане само гробна тишина...! Време е, ние миролюбивите хора в името на живота да защитим Украйна - нашите братя християни. С гражданска съвест и право на лично мнение - СКОРПИОН.

    Коментиран от #95, #100

  • 95 НАЦИОНАЛИСТ

    6 1 Отговор

    До коментар #94 от "ВРЕМЕ Е ДА УСМИРИМ ЛУДИТЕ":

    КОЕ НАРИЧАШ цивилизован $вят- €вропа НА $ИНДЖИРА НА $ащ(нато) ли ?
    ЯКО ИЗМ€Т (наркомани,г€йове,н€хранимайковци,имигранти,про$титутки....) УПРАВЛЯВАНИ В ИМ€ТО НА "д€мокрацията" от БАНДА циони$ти,КОИТО И$КАТ ДА КОМАНДВАТ ЦЕЛИЯ СВЯТ?!

    Коментиран от #99

  • 96 Гост

    3 3 Отговор
    Слава на героите! Един живот, един морал - убийството и агресията са за примитиви, само те могат да я оправдават под благовидни предлози.
  • 97 Гост

    2 4 Отговор
    Хора без деца и изкуфели старци, забравили цената на живота, лесно подкрепят такава агресия и убийства. Който има деца и ги обича, не може да гледа бежанчета с цезразличие и да си оправдава философията с кой какво бир направил преди или можел да стори. Факт е, че се изложи Путин, той не е хипотеза, истински злодей е, убиец на деца.
  • 98 НЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАЙ...

    3 5 Отговор

    До коментар #91 от "БОЙ ПО укро.утките!":

    Да, Петко Р. Славейков е русофил за времето в което е живял и е написал благодарствен стих за Русия. Днес, Славейков като гледа как брат убива брата вече се е обърнал пет пъти в гроба и проклина написания стих. Категорично сме убедени, че няма да стане съпричастен в този неин "подвиг" кървав...! Светът е отвратен от хитлеристката политика на Путин, но и неговия край е близо както на умопобъркания Хитлер, безславен и оплют. Нали е Путин, пътник е вече човека...!

    Коментиран от #101, #106

  • 99 ХАЙДЕ БЕ - " ЯКО ИЗМЕТ "

    2 5 Отговор

    До коментар #95 от "НАЦИОНАЛИСТ":

    "НАЦИОНАЛИСТ" ! Научи се най-напред да пишеш - имаме прекрасна българска азбука която сме дали на Русия да могат днес да четат и пишат. Новобранец, на клавиатурата на която пишеш има букви от А до Я и не използвай знаците "ес" и " евро" - те не могат да заместят нашата прекрасна кирилица, освен ако не пишеш на някой двупотопен компютър от Бай Тошево време - " Правец". Ограмотявай се "националист", че ти, и други като теб много здраво сте вързани за синджира на Путиновата политика, и този синджир е много тежък и ще потънете, ще се удавите - няма да има спасителен пояс за вас...!

    Коментиран от #105, #107

  • 100 Сигурно

    2 1 Отговор

    До коментар #94 от "ВРЕМЕ Е ДА УСМИРИМ ЛУДИТЕ":

    Тебе май са те усмирили в някоя от биолабораториите в Украйна.
  • 101 Да те питам

    3 1 Отговор

    До коментар #98 от "НЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАЙ...":

    Интересно,защо светът не беше отвратен,когато се хвърлиха ядрени бомби и напалм?
  • 102 Абе хохавел смешен!

    4 1 Отговор
    От теб и от фашистката ти армия по голяма измет няма.Цял живот ще се криеш в някоя дупка нещаснико или ако те хвнат те грози народен съд и смърт.Тогва ще обяснявш на хората,как ги наричаш вредна биомаса за унищожение а скоро и роднините на умрелите от ковид 19 ще ти потърсят сметка,и преди да те линчуват,ще те питат на господ ли си се правил.Светът ще ти се види тесен.
  • 103 ФИНЦИ

    4 1 Отговор
    МИ ЩО ТЪРСИШ ПОМОЩ МА МИШКО ЗЕЛЕНСКА КАТО СТЕ ТОЛКОЗ ВЕЛИКИ УКРАИНЕ СВАЛЯТЕ САМОЛЕТИ УБИВАТЕ ГЕНЕРАЛИ ------ ПЪЛНИ ШМАТКИ СТЕ ЩЕ ВИ ИЗТРИЕ ПУТИН ОТ СВЕТОВНАТА КАРТА МИШОЦИ
  • 104 Боже ,прибери си вересиите

    6 2 Отговор
    А то по-голяма измет от неонациста Зеленски,има ли? Правилно! Няма! 😂

    Коментиран от #108

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 НАЦИОНАЛИСТ

    6 1 Отговор

    До коментар #98 от "НЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАЙ...":

    КОЕ НАРИЧАШ СВЕТА...нато($ащ) и $лугит€ им ЛИ?

    И ЗАЩО ДА НЕ ЦИТИРАМ РУСОФИЛ.....,НЯКОЙ €ВРО-ДЖ€Н ДЪР ЛИ ТРЯБВАШ€ ДА ИЗПОЛЗВАМ....?!?!?
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Чавдар войвода

    5 1 Отговор
    "Всякаква измет" е точното словосъчетание за хОхлите. България трябва да приема само бесарабски българи.
  • 110 Dimitrin Rusev

    2 0 Отговор
    Ти луд ли си или не ти достига кръвта до мозъка,щото ти е голям-карабинер !!! Как изобщо спите ?!
  • 111 Bai...

    2 1 Отговор
    Нещастен евреин-евангелист! Верен син на Племето!
  • 112 Bai...

    2 0 Отговор
    Що ми триете коментара бе, шпинги?! Нима Кръпката не е педал?! Един тъп клоун!
  • 113 Възмутен

    1 0 Отговор
    Ти и твоите бандеровци сте измет,че запалихте тази война.
  • 114 Spectator

    1 0 Отговор
    Володя, как е времето във Варшава? ;)
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 ******

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "1234":

    Империя на дявола. Пъха си носа навсякъде.
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Сократ

    0 0 Отговор
    Абе зеления, ти си този който реве и довлича всякаква измет. Ама в Яворово май малко ги праснаха.
Новини по държави: