Тема: Украйна

5 Април, 2022 18:02 15 728 152

Зеленски: Забравете за думите денацификация и демилитаризация

  • украйна-
  • русия-
  • володимир зеленски-
  • владимир путин

Държавният глава подчерта, че Украйна вярва, че армията трябва да бъде такава, каквато има страната, която е в състояние да защити държавата

Зеленски: Забравете за думите денацификация и демилитаризация - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Президентът на Украйна Володимир Зеленски заявява, че в контекста на гаранциите за сигурност, подписването на подходящо споразумение, никой няма да говори за каквато и да е денацификация и демилитаризация, измислени от Русия, цитира думите му УНИАН.

"Забравете думите "денацификация" и "демилитаризация", дори няма да говорим за това. Денацификация звучи обидно, можем да използваме тази фраза във вашата посока (към руснаците). Както показа Буча, бяхме прави. Това не е въпрос за нас. Задайте на себе си този въпрос пред огледалото", подчерта Зеленски, обръщайки се към руснаците.

Според него страната не е приела предложението на Русия за демилитаризиране на Украйна. Той подчерта, че Украйна вярва, че армията трябва да бъде такава, каквато има страната, която е в състояние да защити държавата.

Президентът отбеляза, че Украйна разбира, че дори и най-мощно споразумение за гаранции за сигурност не може да гарантира, че Русия няма да нападне след две години.

"Разбираме, че дори да подпишем мощно споразумение, разбираме, че Русия може да се върне след две години", добави Зеленски.

По отношение на гаранциите за сигурност за Украйна текат активни консултации с потенциални поръчители. Официално трите страни от НАТО вече се споразумяха да предоставят гаранции във формат, предложен от Украйна. Това са Турция, Германия и Италия.

Междувременно ТАСС съобщи, че Москва не отхвърля възможността за среща между руския президент Владимир Путин и украинския лидер Володимир Зеленски, но тя може да се състои само след съгласуване на текста на документа като част от преговорите между делегациите на двете страни.

Преди два дни на въпрос има ли гаранция, че този документ ще бъде изпълнен, предвид 7-годишния опит с Минските споразумения, говорителят на Кремъл Дмитрий Песков отговори: "Имаме този опит, помним го, помним много добре, и действаме подобаващо."

Той подчертал: "Убеден съм, че целите на военната ни операция ще бъдат постигнати в пълен обем. Надявам се, че в резултат от тези напрегнати усилия, които се предприемат по отношение на руско-украинските преговори, също ще стигнем до подписване на някакъв документ и това ще стане важна крачка по пътя към нормализиране на обстановката."

На 29 март в преки преговори между руската и украинската делегации в Истанбул се очерта възможност за постигане на договореност и станаха ясни позициите на двете страни, но последващия удар върху петролен склад в руския град Белгород и разкритията за убийства на цивилни хвърлиха съмнения върху възможността за скорошниа договореност.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 135 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петьо Петров

    67 343 Отговор
    Съсипете Русия! Забрана и за транзакции на "Газпромбанк" и Украйна ще победи! Слава на Украйна, слава на ЕС, слава на САЩ, слава и на лицемерната демокрация! Приятен апетит на гладните! Важното е да е зле Русия, а не ние да сме добре. Ние сме ангелите на Украйна!
    "Лудите, лудите – те да са живи!“, както е казал патриархът на българската литература.

    Коментиран от #21, #66, #97

  • 2 Пич

    348 51 Отговор
    Зеления още ли не може да разбере , че светът не се движи , според това , което му е угодно на него !!!??? Е , много тъп , бате !!!

    Коментиран от #23, #76, #115, #116

  • 3 УЖАС

    354 37 Отговор
    Към този истерик изпитвам вече огромно отвращение !!!

    Коментиран от #71

  • 4 БОРУНА ЛОМ

    347 34 Отговор
    НЕВИННИ ХОРА ГИНАТ ЗАРАДИ АЛЧНАТА ПОЛИТИКА НА КРАВАРИТЕ

    Коментиран от #10, #24, #54

  • 5 ТаУмВзе

    283 36 Отговор
    Злеленски е най големият Трол, който някога е имало ей! БУХАХАХА

    Коментиран от #11, #55, #68

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 фотошопа

    201 12 Отговор
    за нищо си го нямате. катомпогледне човек с просто око разликата в пикселите и рендинга и припада. тая още малко генералисимус на укроармията ще я издокарате. спрете се медиите вече! позорно е някак си!

    Коментиран от #134

  • 8 Скоро по кината

    90 4 Отговор
    Блокбастъра

  • 9 Верно ли

    218 19 Отговор
    Ха, и що пък да ги забравяме? Щото на тоя нашмъркан комик така му се е дощяло ли?
  • 10 Байдън каза

    215 12 Отговор

    До коментар #4 от "БОРУНА ЛОМ":

    в Украйна силно са засегнати интервсите на. САЩ и много хора ще умрат. Ето. Какви интереси има Байдън е Укрово само се досетете.
  • 11 КО РЕЧИ КО

    8 66 Отговор

    До коментар #5 от "ТаУмВзе":

    ЕЕЕ ШЕФЕ ПО ГОЛЕМ ОТ ТЕБЕ ...НЕМА🤓п.п И ОЩЕ ДВАМА ТРИМА....КЛЕПУШИ😀
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Тцъ,не става..

    187 17 Отговор
    Путин кара по план - ще изтрепе всичко от Азов,Правий Сектор и другите юнаци,ще ви изкорми всичката "боеприпастност" и със Шойгуто ще си умият ботушите в Ламанша - аз така го виждам..
  • 14 Ами тогава

    146 13 Отговор
    да запомнят думите тотализация,че в скоро време ще вземат тотално да ви изриват и да не пазят никой и без това са на топа на тъпанарите на запад и краварите така,че повече лай няма да им попречи.
  • 15 Стой та гледай

    118 10 Отговор
    И ти скоро ще забравиш за глупостите дето ръсиш безкрай! 😁
  • 16 Сух

    75 4 Отговор
    Все едно да за равиш Хитлер.. Как ще стане тази работа..
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 баба мичи

    124 13 Отговор
    Зеленски ще бъде ликвидиран, но не преди това да се случи с нацистите от факти.
  • 19 зеленски

    168 15 Отговор
    не е в позиция да прави такива изявления.Когато друга държава ти е съсипала цялата икономика,армия, инфраструктура,не е нормално да говориш така,сякаш владееш положението.До края на месеца, Украйна ще капитулира.Колко по дълго време продължи съпротивата,толкова по неизгоден договор ще подпише зеленски

    Коментиран от #25

  • 20 Дидо

    166 15 Отговор
    Изключително отвратителен тип.Зеленски лошо актьор още по лош режисьор.Прелъстен и изоставен.Жалко за невинните жертви които са негова отговорност.Сигурен съм че ще отговаря за тях.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Петьо Петров

    91 6 Отговор

    До коментар #21 от "4321":

    На някакъв полудял свят. Продал се за чужди интереси.
  • 23 Хахахаха

    30 132 Отговор

    До коментар #2 от "Пич":

    Ей много го мразите тоя зеления, че не се даде на Путя! Направо ужас!

    Коментиран от #64, #69, #112

  • 24 Мдааа

    33 77 Отговор

    До коментар #4 от "БОРУНА ЛОМ":

    Проблема е, че Русия не нападна Америка, а Украйна! Ако имат проблеми с Америка, трябваше да нападнат Америка!

    Коментиран от #49

  • 25 Хахахаха

    23 113 Отговор

    До коментар #19 от "зеленски":

    Тя руската икономика е по-съсипан бе! Тя е на изкуствено дишане.

    Коментиран от #36

  • 26 Патриот

    23 131 Отговор
    Лавров е нагъл като всяка ватенка! Путлерофашистите сравняват със земята украинските градове, избиват цивилни лица, но атаката срещу петролен склад в Белгород е проблем... Това само безочлив путлерист може да го каже!!!

    Коментиран от #35

  • 27 Иванушка 🇷🇺

    22 67 Отговор
    Руснаците ще им се наложи Сега да довършат започнатото щом са го започнали. После я камилата я камиларя, а САЩ пак ще са пред портите.
  • 28 СЛАВА УКРАIНА

    23 110 Отговор
    РИТАЙТЕ ПУТЛЕРИСТКИ ГНИЛИ ТИКВИ

    Коментиран от #72

  • 29 Сърп и чук

    145 15 Отговор
    Тъкмо се чу за мир и раздухаха казуса ,,Буча"! САЩ имат интерес войната да продължава и техния паж Зеленски стриктно спазва указанията им и хич не мисли за народа! Важно е господарите му да са щастливи! Уж всеки ден победил руснаците, а хленчи за световна помощ, за да вкара и други загубени държави в конфликта. 87% от Украйна си е баш Русия! Какво не ви е ясно!?
  • 30 Хахахаха

    22 116 Отговор
    Мисля, че е време украинската армия, да започне да завзема част от Русия, когато руснаците навлязат в Донбас! Офанзива на руските градове по границата! Да се осъзнаят рушляците, че са на чужда земя!

    Коментиран от #57

  • 31 Гост

    86 4 Отговор
    Гледах репортажи на Ан Лор Бонел, както и на Патрик Ланкастър. Зеленяшки да си говори там.
  • 32 Смешник

    95 13 Отговор
    Тоя смешния да не е превзел Москва че поставя условия?Тоя със сигурност няма да подпише капитулация ,защото Сащ ще го убият.На сащ тази война им е малка,искат да я продължат във времето за да вкарат Турция и Полша във войната и със сигурност Полша ще влезне във войната ,а от там следва голяма европейска и световна война.Плановете на бандитите от във океана няма да излезнат правилно този път .До края на годината ще прерасне всичко във голяма война и с милиони жертви.

    Коментиран от #38

  • 33 Alex

    104 13 Отговор
    Колко ли дни му остават на Зеленски като президент на Украйна?И той обаче ще остане в историята като последният президент на тази страна,както и Горбачов остана в историята като последният ръководител на СССР.И двамата са поставени в ролята на гробокопачи от един и същи злокобен властови център,искащ все повече и повече,искащ всичко на тази земя,а може би не само на нея!
  • 34 Дечицаа, айде вече да вечеряте

    30 4 Отговор
    мама е стоплила супицата.
  • 35 Сърп и чук

    17 73 Отговор

    До коментар #26 от "Патриот":

    Обратното! Всеки ден по новините казват, че не Русия изравнява Украйна със земята, както твърдиш, а ВСУ унищожават дневно 15% от нахлулите руснаци и техните допотопни бойни машини.

    Коментиран от #58, #124

  • 36 Гост

    107 8 Отговор

    До коментар #25 от "Хахахаха":

    Не чух да има инфлация в Русия. А тук без война цените ни удушиха. В ЕС и САЩ е същото положение.

    Коментиран от #41, #88

  • 37 Никой

    59 4 Отговор
    Той дори не знае за какво става дума..
    Не знае какво означават тези неща
  • 38 Гост

    22 1 Отговор

    До коментар #32 от "Смешник":

    Моля се да грешиш.
  • 39 Хахахаха

    12 87 Отговор
    Трябва контраатака на украинската армия в руските погранични градове! Докато руската бомби в Донбас, украинските да навлизат да бомбят руските градове! Тогава, ще се оправят нещата и руснаците ще разберат, че са във война а не във военна операция!

    Коментиран от #43, #50, #128

  • 40 Казах ас

    55 3 Отговор
    Датата е 9.05.2022г по план.
  • 41 Хахахаха

    11 72 Отговор

    До коментар #36 от "Гост":

    Не си чул, защото не са ти дали! Инфлация няма, защото няма стоки! Магазините са празни! Гледал съм снимки от достоверни източници!

    Коментиран от #42

  • 42 Гост

    59 5 Отговор

    До коментар #41 от "Хахахаха":

    Нищо не си гледал, ами само лъжеш и си съчиняваш.

    Коментиран от #44

  • 43 Гост

    69 3 Отговор

    До коментар #39 от "Хахахаха":

    НЕ! Трябва да има мир. Това трябва, кръвожадно, евроатлантическо зомби, такова.

    Коментиран от #46

  • 44 Хахахаха

    6 46 Отговор

    До коментар #42 от "Гост":

    На сляп човек като теб и да ти показвам, нищо няма да видиш!

    Коментиран от #67

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Хахахаха

    12 75 Отговор

    До коментар #43 от "Гост":

    Мир ще има когато Путя се изтегли! Обърни се към него! Той започна войната и той вкара всички държави в криза, но най-вече Русия!

    Коментиран от #90

  • 47 ZZZ

    68 11 Отговор
    единственото споразумение което се изисква от вас - пълна капитулация
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Някой

    77 7 Отговор

    До коментар #24 от "Мдааа":

    Русия няма проблем с Америка. Америка има проблем с Русия и по скоро с ресурсите и.
  • 50 табсо

    63 8 Отговор

    До коментар #39 от "Хахахаха":

    Азов е пътник..до няколко дни мариупол ще е,,Z,,и после кво..ами в донбас,луганск и херсон-ще има,,кримски,,референдум.
  • 51 наблюдател

    59 9 Отговор
    Зеления евреин няма да напусне този св,т тихо и мирно
  • 52 Да живее Украйна 🇧🇬🇺🇦

    15 71 Отговор
    Браво Володимирче. Истински лидер и патриот.
  • 53 Чук и Гек

    55 13 Отговор
    Агресора е Зеленски! И на домашните любимци вече всичко стана ясно! Русия е една бедна и изостанала страна с психически увреден от исторически премеждия и нашествия над него народ! Кой не го е нападал - татари, шведи, азиатци, французи, германци, японци, събрали вафен СС от цял свят, а сега вече е върха на световната агресия срещу Светая Рус! Вместо да купите малко газ от Путин и помогнете на този толкова дал на света руски изстрадал народ, вие типично за вас да слугувате на богатите хора и държави, нападате Русия! Както всеки от вас сваля шапка на местните феодали,а подритва или се прави, че не забелязва просяка пред черковата! Такива сте! И тая будала Зеленски, кой като него, вече с първите хора на планетата и той голям буклук станал и ще напада Русия! Тотална деморализация и несправедливост цари сред вас!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Дъ бест

    2 19 Отговор

    До коментар #5 от "ТаУмВзе":

    Здрасти, ти с шантавия никнейм.
  • 56 Ххххх

    60 6 Отговор
    Кой е Зеленски ? Стои ли в президенството? Работи ли тяхната дума( НС ) ? Да семаха този престъпник при Байдан деменцията ,да играят комедии ,но за света е ужасна трагедия. Жалко ,че ни вкараха в мръсната игра и сме съмишленици за унищожаване на човечеството!
  • 57 А дано

    5 30 Отговор

    До коментар #30 от "Хахахаха":

    Завземат тия тъпи ушанки
  • 58 Браво

    40 3 Отговор

    До коментар #35 от "Сърп и чук":

    За една седмица,по твои сметки, укрите са унищожили 105% от руската армия.Так держать!

    Коментиран от #60

  • 59 Ууууууу

    49 4 Отговор
    Малоумник ,затри си държавата!
  • 60 Сърп и чук

    43 0 Отговор

    До коментар #58 от "Браво":

    Ами, той и г-н Борисов преди време обяви, че осигурил 100% диверсификация на газ и всякакви енергии, но днес май не излиза точно така! И никоя мисирка тогава не го пита, какво означава ,,100 % диверсификация"? И сега никой не се сеща за този сюрприз. Както и никой не забеляза думите му, че ЕСе прежалил Крим, отписал го е тоест и оставил на Русия. Иначе, голям вой, че президента бил казал, че Крим в момента бил още руски!
  • 61 Факт

    6 48 Отговор
    Русия вече е подписала ядреното споразумение. Прав е Зеленски, да въоражава народа до зъби и след като свърши войната задължителна казарма и лично оръжие на всеки като в Сащ
  • 62 1111222333

    38 4 Отговор
    Паралелната вселена на зеленото човече. Малко е тъжно.
  • 63 00014

    5 0 Отговор

    До коментар #54 от "Дъ бест":

    Наистина си дъбест, ама по-правилно е дъбов пън.
  • 64 Пич

    63 7 Отговор

    До коментар #23 от "Хахахаха":

    Не го мразя , че не се е дал на Путин ! Мразя го , защото закопа собственият си народ ! Яд ме е за украинците , защото и те са ни близък народ , както руснаците ! И точно този идиот е виновен за това , че два близки народа воюват ! Толкова е прост , че дори не иска да излезе от ситуацията ! Не схваща , че няма да си харчи парите , за които се продаде на Козяк ! Така че , мисленето ти е елементарно !
  • 65 Читател

    44 7 Отговор
    Защо постоянно пишете какво е казал един актьор наркоман,него не сръснат жълта слива и господари те му камо ли някой друг.Знаем че така вие наредено но прекалявате с тоя наркоман
  • 66 111222233

    23 0 Отговор

    До коментар #1 от "Петьо Петров":

    За теб ако не е важно да си добре отивай на фронта.

    Коментиран от #70

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 111223333

    24 2 Отговор

    До коментар #5 от "ТаУмВзе":

    Най-големия трол, и най-точната антиреклама на евреите

    Коментиран от #74

  • 69 111222233344

    22 3 Отговор

    До коментар #23 от "Хахахаха":

    Не го мразим. Жал ни е ,че не осъзнава какво става. Много рано го е хванала деменцията.
  • 70 Петьо Петров

    2 10 Отговор

    До коментар #66 от "111222233":

    Бил съм на повече от един фронт. За неразбралите поста ми... да го прочетат пак.
    Бъди здрав и мислещ!

    Коментиран от #75

  • 71 сороснерес

    39 10 Отговор

    До коментар #3 от "УЖАС":

    ще забравим за всичко, само когато видим украйна в границите на Русия, като начало ИЗТОЧНА , всички портове, без армия и отрепки бандеровци и без зеления клоун..
  • 72 11222323344

    20 8 Отговор

    До коментар #28 от "СЛАВА УКРАIНА":

    Не може да напишеш нещо умно с такова име.

    Коментиран от #84

  • 73 сороснерес

    13 1 Отговор
    Петьо ,хапчета вече не ти помагат..
  • 74 ТаУмВзе

    41 9 Отговор

    До коментар #68 от "111223333":

    Още по Парадоксално е, че злеленски е евреин Нацист, платен от краварите срещу Русия. Добре е!

    Коментиран от #100

  • 75 11122333

    11 1 Отговор

    До коментар #70 от "Петьо Петров":

    Пожелавам ти освен здраве и интелект.
  • 76 Гост от Силистра

    53 9 Отговор

    До коментар #2 от "Пич":

    Изказването на Зеления е провокация и обида към Русия и ВСВ...този директно защити нацистите -бандери които не са само азов , десен сектор или айдар а цялата укренска държава
  • 77 ак47bul

    45 12 Отговор
    На зеления никой не вярва. Този тъпанар играе театър, като жертва живота на хиляди хора. Трябва жив да бъде дран. Ако мисли че Русия ще му вярва вече много се лъже. Тя ще стигне с армията си до полската граница и тогава зеления ще бъде съден.
  • 78 Eagle

    31 14 Отговор
    Забрави за съществуването на тъпата ви Украйна !!!!!

    Коментиран от #93

  • 79 Владко

    18 5 Отговор
    въжето приготви ли си? Сизалово, поне 20 мм! И си купи сапун и почни да го мажеш от сега, че да се лизга по врата ти по-леко, когато опреш до употребата му...!
  • 80 така ли

    15 4 Отговор
    зелено аше.....
  • 81 тези 3години

    14 4 Отговор
    се точика краварите и евролайнарковите и борели моруци....
  • 82 Ча,, ча,, ча

    43 10 Отговор
    Най големият площат във Киев кръсъен на Степан Бандера, нациста избил хиляди руснаци, поляци и много, много евреи. Манифестация във Киев във възхвала на Бандера и Азов и всичко това ръководено от евреинът Зеленски. Запомнеъе едно може Русия въпреки зверствата спрямо нейни войници да простят на клоуна, може осъзналият се звят да не му потърсят отговорност за лъжливите клипове, украинците осъзнали се може да му простят за разорената си страна. НО Израел никога няма да прости на евреина Зеленски издигнал във култ гашистки убийци на евреи МОСАТ БАВИ НО НЕ ЗАБРАВЯ,

    Коментиран от #107

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Зеленски в какви окопи ни се показваш?

    31 9 Отговор
    Нали си в едно Посолство във Варшава!! Пак играеш Театър!!

    Коментиран от #86

  • 86 Никой

    27 7 Отговор

    До коментар #85 от "Зеленски в какви окопи ни се показваш?":

    Е нали е актьор, на какво да се прави..
    Той повече ми прилича на клоун
  • 87 Бастет

    30 12 Отговор
    Този нагъл клоун пак се разпри казва. Мисли си, че като говори постоянно пред света, ще спечели. Чух, че щял да говори и пред индианско племе от Дакота. Те обещали, че ще му пратят лъкове и стрели.
  • 88 Баро

    8 23 Отговор

    До коментар #36 от "Гост":

    Па то у русия нема нищо и пари нема ква инфлация тя там е от векове
  • 89 Гост

    26 8 Отговор
    Войната трябва да спре. Тежко ще стане за Европа, а за нас Българите още по тежко да жиивеем без ресурсите от Русия. Газ, петрол, желязо, тор, жито, слънчоглед и т.н. Не бива да изпускаме това! САЩ няма как да ни помогнат дори да имат желание. Преговори. Преговори трябват. И гаранти за Украйна, но не Полша. Трябва корпус от гаранти, като да бъдат поканени некомпроментирани без интереси в конфликта държави като Китай и Индия.

    Коментиран от #91

  • 90 Гост

    21 2 Отговор

    До коментар #46 от "Хахахаха":

    А войната в Донбас, кой я започна? Не знаеш ли или не ти изнася да знаеш?
  • 91 Като как...

    7 25 Отговор

    До коментар #89 от "Гост":

    Съгласен съм с теб, тъпите рушляци да се изтеглят и нещата са дотук. Какво друго преговори да се видят, братче - москалите унищожиха Украйна, избиха маса народ и продължават с военните престъпления! С какви преговори да се реши този проблем?
  • 92 Кадиров

    14 5 Отговор
    ще проведе орализация и анализация. На украинските арийци - честито!
  • 93 Вазов

    10 30 Отговор

    До коментар #78 от "Eagle":

    Напротив, рубладжийо, Украйна я е имало и ще я има - измислената Московия предстои да изчезне от картата, за доброто на целия свят!!!
  • 94 GeheimeStaatsPolizei

    8 22 Отговор
    Рашките дойдоха кат аслани, ама си тръгнаха наср.ни
    Идиотските си тези за Украйна доста им се съкратиха и намаляха видимо, явно за сметка на Груз 200 и изгорените руски железа из нивите.

    Коментиран от #101

  • 95 Пешо

    15 5 Отговор
    чета днес,че и поляците се готвят да отхапят Лвовска област,за унгарците и румънците е ясно,няма да останат назад при подялбата,урките май ще останат само с киевско,ма и това им е много
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 нов

    8 1 Отговор
    Ама, разбира се, че това е проблем на Русия. От теб не зависи.
  • 99 Ами тогава

    12 5 Отговор
    Бог да го прости Зеленски. Ще си отиде млад и зелен.
  • 100 6666

    10 4 Отговор

    До коментар #74 от "ТаУмВзе":

    Че няма голяма разлика между идеологиите на нацисти и евреи. Едните "велика раса", другите. "избран народ". Ако някой ми каже има ли един евреин в брак с тъмнокож ще е чудо.
  • 101 Гост

    20 3 Отговор

    До коментар #94 от "GeheimeStaatsPolizei":

    Изгорен руски танк до основи, та чак боята му не си личи, нито гербът от чия войска е всъщност, но около него дърветата по алеята непокътнати.
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Непознат

    25 3 Отговор
    Оставете за малко войната и нека погледнем лицата на хората
    Путин ми изглежда добър човек,обича много животните,язди коне,все кучета му подаряват,а кучето усеща лошите хора на момента
    Зеленски ми изглежда като пропаднал наркоман, прилича ми на Рачков който е също артист,но със същия поглед,поглед на мошеник,хитрец, очите му щъкат
    Байдън горкия не знае на кой свят е,но пък Хънтър Байдън синчето много добре знае
    Със транзит на газ игрички,със биолаборатории игрички
    Не виждате ли,че все млади тъпаци слагат начело в другите,а и в нашата страна,а дядо Джо едвам върви
    Трюдо от Канада открадна парите на шофьорите, пари събрани от народа против Трюдо
    Макрон щял да преследва и тормози нещящи да се тровят
    Кирчо докато дойде и почна с боцкането
    Чичо Байдън командва една сбирщина събрана на бостана и понеже хората вече са масово прости нищо
    Нищо бе

    Коментиран от #108

  • 105 Непознат

    28 3 Отговор
    Аз не помня във операцията на САЩ във Сърбия да е имало някакво говорене между страните
    САЩ хвърлиха бомбите и толкова
    Ама че умирали хиляди цивилни,ама че Новак Джокович докато празнува рожден ден на тенис корта пада свален самолет и убива приятелите му
    ААА не не не
    Когато САЩ раздава ценности ни вопъл ни стон
  • 106 анонимен

    3 16 Отговор
    Някой ,ще ми обясни ли как се цъкат толкова много плюсове , когато коментарите са положителни за русия при условие ,че коментиращите са 100 човека ха ха , нещо ми мирише на изгоряло. Фабрика за плюсове ли е

    Коментиран от #126

  • 107 Премиер

    9 2 Отговор

    До коментар #82 от "Ча,, ча,, ча":

    Много ги разбираш нещата!
    Ако си забелязал в първите дни на март самолета на Държавата излетя до Русия, Украйна, Германия, срещна се с Блинкен в Белгия, и се върна отново в Украйна, каза каквото трябваше на всички, и се прибра отново в Държавата. Евреите са създали този тумор преди 105 години, те ще го и заличат, всъщност ще го разделят на няколко части. Могат са зад Зеленски, те на куци коне не залагат!
  • 108 анонимен

    5 24 Отговор

    До коментар #104 от "Непознат":

    Путин ми прилича на сатаната ,а Зеленски на лидер и доста могат да му завидят , защото лидерите се раждат да бъдат лидери.
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Зеленски наркоманът пак се е

    14 3 Отговор
    Прави се на мъж клоуна, друго няма какво да говори, палячо жалък.
    А забрави собствените си скечове за бандеровци, нали?
  • 112 Зеленски се е продал на САЩ

    19 2 Отговор

    До коментар #23 от "Хахахаха":

    Зеленски няма как да се даде на Путин, защото се е продал на американците.
    Зеленски не владее войските си, абсолютно нищо не владее. Чужди военни водят действията на украинските войски. Затова не им е жал за тях.
    Лоша, много лоша беше шегата, че САЩ ще воюват до последния украинец, за съжаление е факт!
  • 113 Фазан

    18 4 Отговор
    Прочетете внимателно историята.
    Македонска и Украинска нация Няма.
    Това са Българи и Руснаци.

    Коментиран от #118

  • 114 Непознат

    7 4 Отговор
    Смятам да забравя думата зеленски
    Зелен съм аз, защото съм посял дръвчета чийто кислород дишат боклуци като теб
    Ти какво си засял???
    Извинявам се,ти цял народ продаде аз за сеене на дръвчета ти говоря
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Спиро

    1 7 Отговор

    До коментар #2 от "Пич":

    A в каква посока се движи светът според теб?
    Може би в посоката на Русия ли?
  • 117 @@@ @@@

    10 3 Отговор
    От Эеленски нощо не эависи. Жалко, много добър актьор беше.
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 ТРОШАЧА

    9 1 Отговор
    Нищо никога вече няма да е същото...!!!
  • 120 ХА ХА

    3 11 Отговор
    Руснаците съкрушиха инфраструктурата на толкова украински градове,сега трябва Украйна да им подпали градовете,да видим как е?Путлер убиец ,на съд в Хага.Или се гръмни,докато твоите не са те гръмнали.Шанс друг нямаш.Света е потресен от лъжите ти,че нямаше да нападаш"уж".
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Дракона

    2 0 Отговор

    До коментар #35 от "Сърп и чук":

    Хахаааа
  • 125 Жулиен Гаков

    8 1 Отговор
    Зеления пак се е нашмъркал и се прави на смел.
  • 126 125

    6 0 Отговор

    До коментар #106 от "анонимен":

    Много хора четат, слагат плюс или минус, без да коментират. Хиляда четът, стотина коментират. Ето ти разликата.
  • 127 БПФ

    9 2 Отговор
    Тогава денацификацията и демилитаризацията ще бъдат извършени без твоето съгласие, пaляк. Те са вече в напреднала фаза. Укрoнaцистите са избивани като вреден дивеч, летищата и цялата военна инфраструктура са унищожени, ако армията ти в Даонбас не се предаде, ще бъде унищожена до крак.
  • 128 БПФ

    8 2 Отговор

    До коментар #39 от "Хахахаха":

    Хахахах, абе - пърчо - нали първо трябва да излязат от чувалът, в който ги държат? Укpoпите са такива герои, че ако няма жени и деца, зад които да се крият, не стават за нищо. Само донбаските милиции стигат за да държат в чувал 50 000- на укрoпска армия.
  • 129 Сър Пичук

    3 13 Отговор
    Сега е на дневен ред денацификация и демилитаризация на фашистка Русия.
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Той

    5 0 Отговор
    Ех тоя клоун няма ли кой да го свали на земята,да му отвори очите,ама скоро се надявам не да му ги отворят Ами наобратно,измислен анимационен герой.
  • 134 чалма тв

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "фотошопа":

    като гледам + и - ..На Zеленски краката са къси...Ще го набучат самите украинци.и после ще викат ..Слава на Украйна...
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Евреит говорит за нацификация

    0 0 Отговор
    И за милитаризация?
  • 139 Железен кръст

    2 0 Отговор
    Този Зеленски няма ли най сетне хората на Кадиров да му заемат скала на тази евре.... ска свиня
  • 140 ВЕРНО ЛИ

    2 0 Отговор
    ЧЕ КОЙ ТЕ ПИТА ТЕБЕ БЕ КЛОУН
  • 141 Еврейско прасе

    0 0 Отговор
    За какво са се борили нашите дядовци?
  • 142 В какво се превърнаха германците?

    2 0 Отговор
    Станаха роби на еврейския клоун!
  • 143 СССР

    2 0 Отговор
    Крайно време е тоя фашист Зеленски да го ликвидират. А също така и нациските бандеровци.
  • 144 Чичо

    0 0 Отговор
    Трябва да се създаде фонд за за събиране на средства нуждаещи се спешно от трансплантация на главен мозък. Ето например на голия Петров кой ще му помогне?
  • 145 Чичо

    0 0 Отговор
    Трябва да се създаде фонд за събиране на средства за нуждаещите се от спешна трансплантация на главен мозък. Кой ще помогне на пациенти като Петров?
  • 146 Чичо

    0 0 Отговор
    Хектор:"Синовете на Троя няма да се подчинят на чужд владетел"
    Агамемнон: "Тогава синовете на Троя ще умрат до един"
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Джордже Балашевич

    2 0 Отговор
    Страшно нагъл шмекер и като цяло целият екип на този шмъркач, владеят измамата до съвършенство! Какво същество трябва да си, след като десетките хиляди загинали, твои съграждани, вследствие на твоите действия, не могат да те трогнат. Напротив, в името на това, да компрометираш противника, ти си готов да вървиш върху съдбите на мъже, жени и деца! Наистина, ръководството на Украйна сте изключително цинични ! Рядко срещани демони! Както сега, така и през ВСВ, най-бруталните репресии върху народа на Украйна, са прилагани от украинци! Зеленски, натрупа толкова грехове, че ще се наложи да изживее няколко живота, за да бъдат изплатени изплатени!
  • 152 Тони

    0 0 Отговор
    Няма ли да го гръмнат тоя боклук
Новини по държави: