Last news in Fakti
  Тема: Украйна

21 Април, 2022 18:50 7 102 96

А ако Русия използва ядрени бомби в Украйна?

  • украйна-
  • ядрени бомби-
  • владимир путин-
  • русия-
  • война-
  • ядрена война-
  • киев-
  • донбас-
  • искандер

Москва плаши с използването на ядрени оръжия

А ако Русия използва ядрени бомби в Украйна? - 1
Снимка: Shutterstock

При невъзможността да се постигне победа по друг начин, руското ръководство от време на време рисува сценарий с използване на ядрено оръжие. Според УНИАН, хипотетично, те вероятно ще се опитат да използват не стратегически, а тактически ядрени оръжия за това, предаде News.bg.

Като се има предвид силата и възможностите на руската армия, най-ефективното средство за доставяне на ядрен заряд са балистичните ракети "Искандер" с обсег на изстрелване до 500 км. Това е достатъчно, за да се атакува всяка точка на Украйна от територията на Руската федерация, окупирания Крим или Беларус.

Симулация на ядрена експлозия, предизвикана от "Искандер"

Мощността на декларираната в Руската федерация бойна глава "Искандер" е до 50 килотона. За да получите представа колко мощно е това оръжие, агенцията предлага симулация от професора от Технологичния институт "Стивънс" Алекс Велерщайн.

Според симулацията, когато 50-килотонов ядрен заряд се взриви в центъра на голям град с около 400 хиляди души население ще се появи огнено кълбо с радиус 380 метра. Всичко в него просто се изпарява. На разстояние 800 метра от експлозията смъртността е близка до 100%, а всички къщи ще бъдат "изравнени със земята" от ударната вълна. Тя ще започне постепенно да "затихва" някъде на разстояние 1,7 км от епицентъра, оставяйки след себе си само "скелетите" на здрави монолитни сгради. В тази зона започва мащабен пожар, който ще бушува неудържимо, защото няма да има кой да го гаси.

На това разстояние радиационното облъчване ще бъде толкова силно, че оцелелите от експлозията ще умрат от лъчева болест най-много за един месец. А самата ударна вълна ще достигне покрайнините на града, като избие всички прозорци, отломките от които ще ранят десетки хиляди хора.

Също така, не забравяйте за топлинното излъчване от експлозията. Всички, които се озоват в "пряката видимост" на детонацията на ядрен заряд на разстояние до 3 км, ще получат изгаряния от трета степен, завършващи с инвалидност. На разстояние 5 км - първа степен, които в мирно време и професионална медицинска помощ не представляват заплаха, но не и в условията на град, разрушен за миг са много сериозен проблем.

На този етап общият брой на загиналите от самата експлозия ще бъде около 56 хиляди души, други 81,5 хиляди ще бъдат ранени, повечето от които ще загинат по-късно.

Радиоактивно поражение

Но това не е краят на разрушителния ефект на ядрена експлозия. Над руините на града виси 9,5-километрова "ядрена гъба" и протича сложен физически процес на образуване на така наречената радиоактивна следа - зона на радиоактивно замърсяване от движението на ядрения облак.

Поради факта, че експлозията е наземна, огромно количество радиоактивен материал ще се издигне в атмосферата. Ще се носи от вятъра и ще падне на земята с валежи - така нареченият "радиоактивен дъжд".

Постепенно се образува 120-километрова удължена зона. "език", където започва да "излъчва" на ниво от 1 R/h, което е десетки хиляди пъти по-високо от нормата.

Броят на смъртните случаи в зоната на радиоактивно замърсяване е извън границите на симулацията. Както и броя на смъртните случаи през следващите седмици, месеци и години от излагане на получената доза радиация. Хиляди квадратни километри територия ще станат опасни за живеене, цял регион ще стане негоден за земеделие, стотици хиляди, ако не и милиони хора бавно ще загинат от болестите, причинени от радиация.

Всичко това е виртуална модулация на хипотетична ситуация, в която "нечовек" с ядрено оръжие решава да използва една от най-малките си ядрени бойни глави срещу обикновен град. Само 50 килотона, докато мощността на бойната глава на "Топол" е 16 пъти по-голяма - 800 килотона.

Припомняме, че украинският президент Володимир Зеленски предупреди, че светът трябва да възприема това сериозно и да се подготви за възможността Русия да използва ядрено оръжие в атаката си срещу Украйна. Русия своевремемно заяви, че не планира да използва ядрени оръжия в Украйна.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 46 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 сила

    39 46 Отговор
    корумпетата в руската армия отдавна са продали урана.......като защитните плочки на танковете,празни са и затова горят като факли
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Грульо

    56 12 Отговор
    Нема файда да пуща атомни бомби на Украйна. Ако използват, ще ги ползва на друг континент, например Северна Америка. Но, ако Путин е кукла на световното задкулисие, тогаз може и да стане.
  • 5 pbdan

    61 2 Отговор
    Каква симулация! Пробвано е преди 77 години.
  • 6 Тя ще

    31 21 Отговор
    Си го е заслужила
  • 7 Иван

    63 15 Отговор
    Топол е за САЩ, Англия, Германия, Белгия, Холандия, Анкара, Токио, Отава.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Мими не преписвай

    43 7 Отговор
    от аматьори подкрепящи фашизираните зверове.
  • 12 Танк

    47 10 Отговор
    А ако нато използва. Ама те ще бъдат демократичн,нали?
  • 13 Djony

    17 1 Отговор
    Това с езика беше най впечатляващо! 😁😁😂😂
  • 14 АМИ ТО

    38 14 Отговор
    РУСИЯ трябва да метне една такава бомба над министерския съвет !
  • 15 СССРБарета

    51 12 Отговор
    60 килотона измества центъра на земята с два сантиметра доказано от детонацията на цар бомба от Съветския съюз! За 800 килотона изобщо не ми се мисли! Соломон Паси ще поема удара както и Цветанка Ризова с голи гърди!

    Коментиран от #45, #48, #69

  • 16 Още ли не знаеш

    36 4 Отговор

    До коментар #10 от "Тази е":

    Мария и Джамбаз е едно и също.
  • 17 ПЛЕВНЬО

    40 7 Отговор
    На този фон какво оръжие да пратим в Украйна? Американците нямат нищо против Русия и Украйна да се самоунищожават и те ще направят всичко възможно това да продължи по-дълго и по-разрушително А пък ако има и ядрен взрив на територията на Украйна страхотно САЩ ще бъдат много доволни от смелия украински народ ще го подкрепят и ще бъдат винаги с него мислите си!
  • 18 гост

    24 20 Отговор
    Раша няма да използва нито ядрено нито друго оръжие за масово поразяване в Украйна , защото това ще е най-голямата излагация за нея , която може да съществува !! Ако за една Украйна и трябва такова , какво остава далеч по-силни армии и държави !!! Освен това въпреки мокрите сънища на родните путиноиди това съвсем не е толкова проста работа , колкото им се струва !! Щото ако го ползват и дори след това не постигнат нищо съществено , а точно това ще с е случи , са изгърмели и последния си фишек и са доказали на света , че са абсолютно безпомощни !! А ефекта ще е образуване на няколко зони с радиоактивно заразяване , с които Украйна е свикнала още от 86 година и то в мнооого по-тежък вариант !! Което изобщо няма да намали съпротивата и , а света окончателно ще втърди позицията си моментално и дори такива като Китай и Индия ще минат директно СРЕЩУ Раша и ще я превърнат моментално в гето ,ама истинско каквото даже не може да си представи !! И нефта и газа , които моментално ще бъдат отрязани до нула ще са най-малкия и проблем !!

    Коментиран от #36

  • 19 Проблясък

    37 6 Отговор
    Добрите Задокеанци го направиха това на лошите жители на Нагасакии и Хирошима.Но руснаците са лоши.Затова Киев е още цял.
  • 20 Нейтън Прайс

    9 29 Отговор
    Путин вече проведе геноцид, проведе разрушаване на Украйна, използва Кинжал, използва циркон, използва вакумни бомби, касетъчни бомби, термобарични оръжия, танкове имат 15 000 стратегически и тактически ядрени оръжия с по над 2000 мегатона тротилов еквивалент плюс ядрения потенциал на северна корея и китай, може да задейства 70 млн военен резерв от пехота и 700млн пехотинци на китай 10млн пехотинци на Северна Корея и 40млн пехотинци на Иран и други съюзници, очаква се да провеждат 200 годишен геноцид срещу Украйна докато и бактериите и микробите и вирусите няма да оцелеят на украинска земя
  • 21 Чушката люта

    21 10 Отговор
    Газпром като ви спре газта ще искате да ви беше бацала по добре ядрена.
  • 22 Някоя си

    21 7 Отговор
    Споко 😉 има и вакуумни бомби 😁 по сила са съизмерими на атомните но не замърсяват 🤣🤣🤣🤣
  • 23 Го4о

    16 25 Отговор
    А ако Украйна, Англия или САЩ успеят да ги прихванат тези ядрени бомби и ги взривят още на територията на "червения площад" как ще се чества "День победьi!"

    Коментиран от #27, #41

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Унитаз

    14 3 Отговор
    Стига с този "УНИАН" бе, само простотии, лъжи и пропаганда.
  • 26 Д-р Мушков 4-и км

    14 8 Отговор
    При такава хипотеза рашистите ще бъдат изтрити от лицето на земята с ответни ядрени удари. Останалата част от човечеството също, по всяка вероятност.
  • 27 пешо

    15 2 Отговор

    До коментар #23 от "Го4о":

    ще прихванат от трите най дългото

    Коментиран от #32

  • 28 100

    9 9 Отговор
    Ако ползват ядрено оръжие срещу Украйна, и те ще дадат фира.
  • 29 Сашо

    24 5 Отговор
    Питайте американцоте за бомбите, те имат богат опит с пускането над мирно население...
  • 30 Хайде де,

    8 15 Отговор
    откога чакам а-бомбите да завалят.Хората не заслужаваме да сме живи.Освен украинците.СЛАВА НА УНРАЙНА!

    Коментиран от #63

  • 31 gggw

    10 3 Отговор
    няма смисъл да използва.. и с конвенционално си ги пука... но ако се намеси друга държава и започне да не смогва, може и да метне някоя безрадиационна бомба.. но това ще е последната стъпка.. преди това има много други варианти
  • 32 Те и ония

    10 11 Отговор

    До коментар #27 от "пешо":

    На Корабля,дето стана на подводница си мислеха,че няма да ги прихванат.
  • 33 Белата Златка

    11 10 Отговор
    Нищо не разбирате! Руснаците имат и ядрени ръчни гранати!МмДа!
  • 34 Голям кеф

    10 11 Отговор
    ако думнат русофилската к очина!
  • 35 Егати

    20 4 Отговор
    А ако Русия използва ядрени бомби в Украйна?
    Ще е почти същото като "факти" да започне да пише истини 😉
  • 36 Сашо

    16 13 Отговор

    До коментар #18 от "гост":

    Ти още ли вярваш че Русия се сражава с укрите, с целия свят с начело фащ и другите англосаксонски хеморойди

    Коментиран от #49

  • 37 АУУУУУ

    17 19 Отговор
    В МОМЕНТА ДО 15 МИНУТИ СЛЕД ИЗТРЕЛВАНЕТО НА РУСКА ЯДРЕНА РАКЕТА..... АМЕРИКАНСКИ, ФРЕНСКИ И АНГЛИЙСКИ РАКЕТИ ЩЕ УНИЩОЖАТ МОСКВА И ПО-ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ НА РУСИЯ.... КИТАЙ ПЪРВИ ЩЕ СЕ ОБЪРНЕ СРЕЩУ РУСИЯ.... ЯДРЕНИЯТ ДЪЖД ЩЕ ПОКРИЕ КИТАЙ.... АКО НЯКОЙ СИ МИСЛИ ЧЕ КИТАЙ ЩЕ ТРЪГНЕ ДА УМИРА ЗА РУСИЯ.... ЗНАЧИ НИЩО НЕ ПРОЧЕЛ ПО ВЪПРОСЪТ ЗА МНЕНИЕТО НА НОВИЯ КИТАЙ.... БИЗНЕСЪТ Е НА ПЪРВО МЯСТО..... АМЕРИКА И ЕВРОПА СА ОСНОВНИТЕ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ НА КИТАЙ. ....

    Коментиран от #42, #44

  • 38 Vasik atanasova

    18 10 Отговор
    Браво Марче!!!!!!!!!
    добре че им ги напомни нещата
    Че нещо се взеха насерионзно РУСИЯ щели да бият мале мале
    Не си седнат на задниците а се петелчат на РУСИЯ
    Само си удължават агонията
  • 39 Гост

    15 1 Отговор
    Лошо..... 80 кило... А всички спрягат и се перчат в ядрен конфликт с от 15 мегатона нагоре. Земата просто ще бъде разрушена.
  • 40 Анонимен

    6 4 Отговор
    А ако не използва?
  • 41 Гошо

    16 7 Отговор

    До коментар #23 от "Го4о":

    Гоче при тази ситуация първо падат сателитите в космоса, и после нищо не могат да прихванат, ракетата се изстрелва в орбитата на земята и от там пада точно в фащ та така че стискай палци зеления да си тегли въжето скоро
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 будна ера

    9 5 Отговор
    Русия никъде не е казвала че ще използва ядрено оръжие в Украйна !
    Ако някой е видял да даде линк .
  • 44 Хохохоп

    7 3 Отговор

    До коментар #37 от "АУУУУУ":

    Забрави за другаря Ким.... Той ще гледа ли? Никой няма да смее да стреля по Русия, ракетите ще падат над Европа свалени с лазер, както се случва с байтактарите
  • 45 бомбичка-биричка

    7 3 Отговор

    До коментар #15 от "СССРБарета":

    Цар бомба е била "само някакви си" 58,6 мегатона (58 600 килотона) равна на 3600 бомби над Хирошима.....
  • 46 дядя фофа

    4 6 Отговор
    фърли 50 Мт тука да врат б@лх@рите
  • 47 Не мисля, че в Украйна

    7 6 Отговор
    Ще се използва ядрено оръжие. По скоро между континентално ще бъде...
  • 48 За сащ 100 мегатона и под океана

    3 4 Отговор

    До коментар #15 от "СССРБарета":

    50килотона са 00.5 мегатона. 100000 килотона са сто мегатона.
  • 49 гост

    14 6 Отговор

    До коментар #36 от "Сашо":

    Не ти се разбира много подобието на мисъл , ама ще приема , че си решил , че Раша се биела с целия свят , хахаххаха !!! Сигурно така ви се струва вече на путиноидите или поне това ви остана за оправдание на бездарната и безпомощна "безаналогова" ушанковска подобие на армия , обаче си мнооого заблуден !!! Колкото и да ти е тъжно от това , което виждаш , това дори не е близо до бой с целия свят !!! Щото ако се биеше с целия свят най-малкото на всеки ушанковски самолет и хеликоптер щеше да има поне 10 вражески , а не 10 руски да се бият с един украински !! На всеки танк , оръдие , бронетранспортьор и каквото още се сетиш , включително войник щеше да има 10 вражески и то МНОГО по-добри и по-боеспособни !! Обаче най-важното , насреща на жалката 1,5 % от световната икономика на Раша щеше да има СТОКРАТНО по-голяма , щото това което сега се дава на Украйна е жалки трохи в сравнение с това , което ще се даде , ако западните държави са ДИРЕКТНИ участници във войната !! Изобщо дори любимия ти пигмей дори не смее да си мечтае да воюва с целия свят , но такива като тебе естествено си въобразяват разни работи , ама само с въобразяването ще си останете , щото дори Украйна стига за безславния му край , за света той е жалък нещастен престъпник , който ще си отнесе присъдата дори посмъртно !

    Коментиран от #51, #58

  • 50 АУУУУУ

    11 8 Отговор

    До коментар #42 от "Виждащ":

    СЛЕД ПОТАПЯНЕТО НА МОСКВА.... НАТО ПРЕДУПРЕДИ ПУТИН, ЧЕ ЯДРЕНА ИЛИ ХИМИЧЕСКА БОМБА ПО УКРАЙНА, ЩЕ СЕ СМЯТА ЗА ДИРЕКТНА АТАКА СРЕЩУ НАТО... СЪОТВЕТНО НАТО ЩЕ ОТГОВОРИ С ЕКВИВАЛЕНТЕН УДАР ПО РУСИЯ...... НА СЛЕДВАЩИЯТ ДЕН РУСИЯ ОБЯВИ ЧЕ НЯМА ТАКОВА НАМЕРЕНИЕ..... НАТОВСКИТЕ САМОЛЕТОНОСАЧИ И АТОМНИ ПОДВОДНИЦИ СА НА ПОСТОВЕТЕ СИ И СА ГОТОВИ ЗА ЯДРЕН УДАР ПО РУСИЯ..... ТОВА Е ОФИЦИАЛНА ИНФОРМАЦИЯ... 😱😱😱😱😂😂😂😂😂

    Коментиран от #52, #62

  • 51 Шон

    3 7 Отговор

    До коментар #49 от "гост":

    Само глупости си писал. украинските войници са по боеспособни от англичаните и французите например.

    Коментиран от #56

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 ИндианаДжонс

    9 6 Отговор
    кремълските мумии са обречени, на умирачка са и не им пука за хората, като нищо ще тряснат ядрена бомба в Киев, тва са плоски мозъци !!
  • 54 горски

    7 5 Отговор
    Съвременните ядрени заряди/бомби/ ,са термоядрени.Радиоактивното замърсяване е много по малко от чисто уранов или плутониев заряд.
    Тактическите ядрени оръжия може да са с много малка мощност-няколко килотона само,и се ползват за разрушаване на укрепления,бункери и унищожаване на струпана техника и войски.
    Ако украинците ударят Керченския мост под давление на САЩ,може да видят за какво става дума.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 гост

    7 6 Отговор

    До коментар #51 от "Шон":

    Може да с по-мотивирани в случая , но иначе си много заблуден или много ти се ще , ама нанай !! И което не пречи ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ и сто пъти по-обучени и екипирани англичани и французи да са сто пъти по-добри от нещастните руски наборничета , които дори не знаят къде са тръгнали , за да не си плюят на краката още преди границата , ама и след нея го правят доста усилено , хахахах !!! Крайно време е да осъзнаете и да прогледнете , че "безаналоговата" е сбирщина от пияници и неграмотници , записали се в нея само защото за никаква друга работа не стават , на всичкото отгоре проядена до основи от корупция и кражби в космически количества , ама карай , скоро ще се увериш окончателно и Европа най-накрая ще се отърве от тая гнойна язва Раша !!

    Коментиран от #61

  • 57 ДамяниКурестия

    4 6 Отговор
    Питайте Хамериканците..Те имат опит с тия Бомби..С техните Японски Приятели.😁😁
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Анонимен

    8 5 Отговор
    Да, според руснаците и ядреното им оръжие цели най-после "освобождаване" на народа от мъките му и допринася за постигането на мира, който желаят хората живеещи там. Няма такава изродщина
  • 60 А ако

    2 1 Отговор
    Баба беше мъжка какво щяхте да ядете драги джурналя!?
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Сталинчо

    8 4 Отговор

    До коментар #50 от "АУУУУУ":

    Само да мръднат ущанките и ще ги пратят при флагмана им САЩ нямат безаналогови оръжия техните унищожават и не питатат за аналог или безаналог
  • 63 Анонимен

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "Хайде де,":

    Забрави Макетата
  • 64 Никой не вярва на Русия

    8 8 Отговор
    Това че САЩ имат ядрени бомби и разполагат с атомното оръжие е вече изпробвано и доказано на практика още през 1945г. !!!
    За Русия не се знае , защото няма доказателства да е някъде изпробвано, Но за да копира и да се сравнява със САЩ , говори за "безаналогови" руски ракети и страховити морски крайцери, станали пeчaлнo извecтни и за един смешен pycĸи caмoлeтoнocaч ĸoйтo e cpeд нaй-лoшитe в cвeтa , А сега и за да внушава повече страх, заплашва и с вероятното притежаване на ядрено оръжие ...!!!

    Коментиран от #79

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 БалканеЦ

    4 0 Отговор
    Тогава сме всички «довиждане». Дано им дойде акъла на всички!
  • 67 mi6osp

    3 8 Отговор
    Много по вероятен е вариантът САЩ да ударят по Украйна с малък тактически ядрени заряди и да го припишат на Русия.

    Коментиран от #71, #74

  • 68 Професора

    2 0 Отговор
    от Технологичния институт "Стивънс" Алекс Велерщайн разказва за симулациите от Хирошима и Нагасаки.
  • 69 А ти ще поемеш

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "СССРБарета":

    една ракета от един kилоkyp, c два резервоара гориво. Ще ти изригне вътрешно гъбата.
  • 70 зъл пророк

    2 1 Отговор
    Ще има пухкав априлски сняг, после майски сняг, а юли ще има преспи до ушите...
  • 71 Въри си измий устата от cnepмaта

    1 2 Отговор

    До коментар #67 от "mi6osp":

    че правиш балончета
  • 72 Аре

    0 1 Отговор
    Даа, Марийка е експерт по тия атомни оръжия и даже пише и статии. Соросчета сър соросчета.
  • 73 !!!?

    13 4 Отговор
    ПРЕД ДЕЛИРИУМ !!!?

  • 74 Бацо Гацов

    3 1 Отговор

    До коментар #67 от "mi6osp":

    какви ли не малоумници се подвизавате тука...
  • 75 Егаитъпанарите

    4 2 Отговор
    ..дето коментирате тука..гащите не моете си дигна, ама атомни бомби на кило ги размятатае..пфууу..прост народ бе...ма много прост
  • 76 БОЛШЕВИК

    3 5 Отговор
    Много са се разтревожили неолибералните капиталисти, да не загинат и да не могат да ползват заграбеното!
    Няма страшно и от ядрено оръжие и от удар с метеорит, един път се мре, няма да можете да ползвате вие, децата ви и внуците това къде сте грабили и трупали от алчност и ще има едно пречистване. Лошото е, че ограбените и бедните и те ще мрат с вас и няма да видят възмездието и да ви съдят подобаващо и да избират сами наказанието което заслужавате!
  • 77 Иван

    4 0 Отговор
    Всъщност, неизползването на ядрено оръжие в тази война никак не е сигурно. Уви!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 асдаа

    3 6 Отговор
    И по-късно е доказано - когато международната шайка престъпници от САЩ избиха безогледно невинни хора в Япония. Пък че Русия само плашела но нямала ядрено оръжие - смях в залата. Сега бегай в търсачката и пиши Цар Бомба.
  • 82 БОЛШЕВИК

    3 3 Отговор

    До коментар #78 от "ДА ИЗРИТАМЕ крадливата пасмина ГЕРБ":

    Имат и едни шахтови чудовища, които не се показват по паради, почти всичките са разположени в най-източната точка на Русия! Тия ракети са да правят кота нула цял континент.
  • 83 Hoho Boho

    7 2 Отговор
    Много се кефите на ядрените бомби.
    Вие човеци ли сте?

    Коментиран от #84

  • 84 БОЛШЕВИК

    1 3 Отговор

    До коментар #83 от "Hoho Boho":

    Ядрените бомби са правени от човека, защо който е човек да се страхува от тях? Да се страхуват нечовеците, които управляват неолибералния капиталистически свят!
  • 85 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

    2 0 Отговор
    АБЕ ПО ЛОШО ОТ ТОВА Е ЧЕ РЕАЛИТО ЕРГЕНЪТ🌷КАТО ЕДИНСТВЕНИЯ ОЦЕЛЯЛ ЩЕ ТРЯБВА ДА СЪЗДАВА НОВОТО ЧОВЕЧЕСТВО
  • 86 Баце

    3 2 Отговор
    Бихте ли го превели на английски и арабски и го пуснете в Лондон, Париж и Берлин, забравих, задължително на полски и във Варшава, дано на някой нещо му светне някъде в междуушието, да пие по един два валериана, а не амфети и да си седнат на задните части, Благодаря.

    Коментиран от #88

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Кремъл ке падне

    1 4 Отговор
    За вчас, след това, ноооо... Какво от това: ще бъде време за белия чаршаф и бавно, и повсеместно към гробищата - като ни изцепи бомбичката направо ни копае. Няма какво да се занимават с нас (по Шкумбата)!
  • 90 Дядо ви кУрти от село Пиперково

    8 3 Отговор
    Стига с тези ядрени оръжия,само Адолф Путин ли притежава такива?
    Ами ако ги използва,е повече от ясно,че всичко свършва, Москва,Санк Петербург ще станат автоматично мишени на ядрен удар и ще бъдат ударени на секундата от НАТО...Путин е един фашист,който рано или късно ще съжалява за случилото се....
  • 91 ами

    2 3 Отговор
    ако баба ти беше с дръжка нямаше да си проста мара
  • 92 WhiteNoise

    2 6 Отговор
    Професорееее... за чий им е при положение, че имат конвенционални оръжия да изравнят киев 13 пъти за 24 часа? Таткото на сите бомби ще срине всичко до предградията. ПВО нема.. кой ше спре белия лебед да я метне у парламенто им? само питам. ФАБ 300 за довършването пак няма кой да ги спира. Килимна бомбардировка на края за полиране на повърхността.

    Колко време мислите, че ще отнеме? За 8 часа ще е готово за оран и садене на лавандула
  • 93 Посетител

    3 3 Отговор
    А ако цъфнат зюмбюли на Луната?! Що за глупости се раждат в нечии глави?!? Руснаците не са безмозъчни, че да сътворят два-три нови Чернобила в скута си!

    Коментиран от #94

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 АтомГей

    0 1 Отговор
    Няма страшно ,ядрената зима ще спаси земята от глобално затопляне и ще възстанови ледените шапки на полюсите.
Новини по държави: