Last news in Fakti

25 Май, 2022 12:00 750 5

Голямо количество канабис бе заловено в Косово

  • операция-
  • полиция-
  • северно косово-
  • канабис-
  • джелял цвечля

Косовската полиция разкри лаборатория за отглеждане на канабис с над 10 000 стръка от растението готови за пазара

Голямо количество канабис бе заловено в Косово  - 1
Снимка: Shutterstock

Косовската полиция разкри лаборатория за отглеждане на канабис с над 10 000 стръка от растението готови за пазара, съобщава сайтът Екзит.

Операцията бе проведена във вторник в доминираната от сърби северна част на Косово. По време на действията по полицията е било стреляно с огнестрелно оръжие.

Министърът на вътрешните работи Джелял Цвечля заяви, че никой не е пострадал. Той обеща да продължи борбата с престъпността на цялата територия на Косово.

Операцията бе приветствана от Сръбска листа, единствената партия, представяща косовските сърби в държавните институции на страната, която е подкрепяна от Белград. Тя се противопоставяше на подобни операции срещу организираната престъпност в миналото, като твърдеше, че те целят да подтиснат сръбското малцинство. Северната част на Косово е средище на криминална дейност, особено на контрабанда. Голям брой нападения срещу полицията имаше в района този месец, но сред полицейските служители няма пострадали, отбелязва Екзит.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Лисан

    3 0 Отговор
    Не може да бъде!!!
    Наркотици в Косово, никога, фейк новини!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Голямо количество

    3 0 Отговор
    Разкриха (лаборатория)!? Според тяхната логика природата е лаборатория която синтезира ТРЕВА?!Но ПРЕЛЮБОДЕИСТВИЕТО с деца в Римо-католическата църква е нормално явление и никой нищо не може да направи?Сръбска листа и Подкрепата от Белград е важна както в северна част на Косово така и в С копие. ХАХАХА....